Horoscop
Înapoi la

Horoscop mâine, 28 iulie 2022: Luna Nouă aduce armonia în casa Balanței, care trăiește clipe de mare fericire

Horoscop mâine, 28 iulie 2022: Luna Nouă aduce armonia în casa Balanței, care trăiește clipe de mare fericire

Redactor Andreea Baluteanu

O zi cu multe evenimente celeste, horoscopul de mâine vede lumina Lunii Noi în Leu, scoțând la înaintare copilul nostru interior, ce vrea în sfârșit să iasă la înaintare. E timpul să te implici în proiecte creative sau să dai dovadă de romantism.

Tot mâine, Jupiter își începe retrogradul în Berbec. Urmează patru luni grele în care egoul nostru va fi rănit de lecții grele, dar care ne pot ajuta să ne maturizăm.

Ținând cont de aceste considerente, află din rândurile de mai jos ce îți aduce horoscopul zilei de mâine, 28 iulie!

Astrolog Vlad Daia

Articol revizuit de Astrolog Vlad Daia

Despre
Am ca pasiune astrologia de mai bine de 20 de ani, cand am si inceput studiul în acest domeniu fascinant. Am absolvit primul curs de astrologie la ‘Școala de Astrologie Fidelia’, cea mai veche școală de astrologie din...

Horoscop mâine, 28 iulie, Berbec

Universul îți cere mâine să afli cine ești tu cu adevărat. Poate fi o întrebare dificilă, înspăimântătoare, dar răspunsul său e unul dintre cele mai importante pe care le vei afla în viață. Mai mult, se pare că vei ajunge la o concluzie care va fi cu atât mai interesantă cu cât e neașteptată: se pare că și tu menții mistere față de tine.

fata cu par colorat care mediteaza inconjurata de fluturi

Horoscop mâine, 28 iulie, Taur

E musai să execuți acum o sarcină lăsată neterminată sau un proiect pe care nu l-ai dus la bun sfârșit. Nu vei încheia socotelile cu ce te bântuie, dar vei debuta un proces de mai mare durată care te va duce acolo unde îți imaginai. Vei păși pe noua ta cale proaspătă și strălucitoare.

Horoscop mâine, 28 iulie, Gemeni

E necesar să faci curățenie în grupul tău de prieteni. Sunt oameni cu care nu te mai simți pe aceeași lungime de undă sau cu care nu mai întreții nicio conexiune spirituală, și e esențial ca în aceste momente să știi pe cine ai aproape. Acceptă că sunt persoane de care te îndepărtezi, în locul lor vor venii alții.

Horoscop mâine, 28 iulie, Rac

Ai șansa de a evolua mult profesional, numai să nu te sperii singură de acest ritm mult prea rapid. Cel mai bine e să îți găsești câteva minute de liniște în care să te încurajezi, amintindu-ți unde ai ajuns, înainte de a accepta provocarea. Odată ce îți vei vedea greșelile nu ca pe erori, ci ca pe lecții din care ai ce învăța, vei ajunge departe.

Horoscop mâine, 28 iulie, Leu

Ai mare nevoie de o schimbare care să îți deschidă orizonturile. Să descoperi o nouă cultură, nu neapărat prin călătorii, dar citind sau vizionând documentare despre ea, te va ajuta mult. La fel de reconfortant va fi și să urmezi un curs de vară legat de un subiect care te pasiona de multă vreme.

Horoscop mâine, 28 iulie, Fecioară

Reușești în sfârșit să atingi starea de grație și să te vindeci de pe urma unei suferințe sau a unui eveniment traumatizant. Odată ce mintea ta nu va mai fi împovărată de durere, vei constata că gândești mai clar și că ai mai multă limpezime. Profită de aceste atuuri ca să rezolvi o problemă ce te apăsa de mult.

Horoscop mâine, 28 iulie, Balanță

E timpul să aduci armonia într-o relație dragă ție care s-a tot dezechilibrat și erodat în ultima vreme. Luptă pentru a fi iar pe aceeași lungime de undă, corectând eventualele deficiențe: fie că tu oferi prea mult, fie că nu te-a mai interesat să mai investești aproape nimic în această legătură.

cuplu de copii care stau imbratisati privind la luna noua

Horoscop mâine, 28 iulie, Scorpion

Chiar dacă în mod normal tu adori haosul, fiindcă ți se pare că te face mai creativă, acum un pic de organizare nu strică deloc. Nu spunem să aderi la un program strict, fiindcă nu ți se potrivește, doar să faci puțină ordine în viața ta. Efectele pozitive nu se vor lăsa așteptate!

Horoscop mâine, 28 iulie, Săgetător

Mai fă și acele lucruri care îți aprind focul interior! E minunat să ai responsabilități, dar pe lume mai există și distracție și plăceri și e eminamente necesar să îți mai ușurezi sufletul. Care e acea activitate care îți aduce cea mai multă bucurie? Dă-i curs, lăsându-ți sufletul să zboare liber!

Horoscop mâine, 28 iulie, Capricorn

Te vei apropia de familia ta, cu care împărtășești momente de o mare tandrețe. Atenție, nu e vorba neapărat de rudele de același sânge cu tine, poate fi vorba și despre familia pe care ai ales-o, reprezentată de prietenii tăi. Arată-te așa cum ești acestor persoane, fiindcă te iubesc din suflet.

Horoscop mâine, 28 iulie, Vărsător

Sunt șanse mari să ajungi la epuizare și nici măcar nu muncești ca să îți fie bine, ci te pui în serviciul cuiva care nu îți cinstește sacrificiul. Ține cont că atât timpul, cât și energia ta sunt finite și ia în calcul faptul că nu merită să le risipești pe persoane nerecunoscătoare. Desfășoară acum activități care îți refac potențialul.

Horoscop mâine, 28 iulie, Pești

Devii o variantă mai înțeleaptă și mai dezvoltată a ta, sunt de părere astrele. Reușești să te scuturi de unele convingeri care nu îți aparțineau, dar nu te aștepta să le și pui imediat în aplicare. Va mai dura ceva până ce vei reuși să și acționezi în spiritul acestor noi credințe.

Horoscopul zilei de mâine, 28 iulie, aduce zodiilor numeroase perspective de maturizare grație Lunii Noi și lui Jupiter retrograd.

 

 

Surse foto: iStock

Surse articol: Tarot

Articolul urmator
Cine este sufletul tău pereche de care te leagă o lecție karmică, în funcție de semnul zodiacal
Cine este sufletul tău pereche de care te leagă o lecție karmică, în funcție de semnul zodiacal
Ce fel de casa ti se potriveste?
Incepe quiz
Ce fel de casa ti se potriveste?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (1)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.