Horoscop
Înapoi la

Cum te va influența retrogradarea lui Jupiter, începând cu 28 iulie 2022

Cum te va influența retrogradarea lui Jupiter, începând cu 28 iulie 2022

Ramona Jurubita

Efectele îngrijorătoare ale retrogradării lui Mercur ne sperie pe toți și nu mai realizăm că nu toate planetele ne dau la fel de tare peste cap în momentul în care se află în retrogradare. Jupiter este considerat un astru al norocului, fiindcă indiferent de mișcarea pe care o face pe cer, influențele lui nu pot fi altfel decât pozitive.

Intensitatea lor diferă de la moment la moment, dar cert este că lucrurile rele sunt ținute la distanță când această planetă începe să își exercite puterea.

Astrolog Vlad Daia

Articol revizuit de Astrolog Vlad Daia

Despre
Am ca pasiune astrologia de mai bine de 20 de ani, cand am si inceput studiul în acest domeniu fascinant. Am absolvit primul curs de astrologie la ‘Școala de Astrologie Fidelia’, cea mai veche școală de astrologie din...

Este adevărat că oamenii pot deveni mai înceți și vor trece mai greu prin tot ce au de făcut, dar în cele din urmă, vor duce la bun sfârșit toate cele începute. Din punct de vedere astrologic, Jupiter este planeta expansiunii, fiind responsabilă pentru evoluția fiecăruia dintre noi.

Guvernează concepte precum creșterea și gândirea abstractă și influențează evenimentele din viață, cum ar fi promovările de la serviciu sau alte avansări în grad. Când Jupiter își urmează cursul firesc, toate aceste reușite sunt posibile, dar când intră în mișcare retrogradă, totul se blochează pentru o vreme.

Planeta Jupiter printre stele

Energia sa ne provoacă să ne gândim la expansiunea pe care vrem să o atingem și să stăm puțin pe loc, pentru a ne gândi ce avem de făcut. Cele patru luni care urmează reprezintă o perioadă de autoreflecție, iar toți nativii din zodiac își vor analiza viața și momentele cheie prin care au trecut sau urmează să treacă.

Între 24 iulie și 19 noiembrie 2010, Jupiter a fost retrograd în Berbec și Pești, la fel cum va fi și în 2022. Ca să îți faci o idee despre cum vor arăta următoarele zile, gândește-te la tot ce ți s-a întâmplat atunci.

Debutul retrogradării din acest an va avea loc pe 28 iulie și coincide cu apariția pe cer a Lunii Noi de la sfârșitul acestei luni calendaristice. Putem considera că Jupiter retrograd anunță intrarea într-o nouă etapă fierbinte, iar începutul acesteia va fi unul de foc.

Perioada 28 iulie – 23 noiembrie va sta sub semnul dezvoltării, iar gândirea pozitivă va pune stăpânire peste întreg cercul zodiacal, asta pentru că Jupiter este asociat cu optimismul și generozitatea. Ca să te ferești de necazurile aduse de aceste calități duse la extrem, trebuie să eviți excesele.

Din 28 iulie până în 28 octombrie, Jupiter retrograd va fi în Berbec, ceea ce înseamnă că lecția răbdării va fi învățată greu, fiindcă zodia aceasta nu este deloc răbdătoare. În ultimele patru săptămâni ale retrogradării, planeta se mută în Pești. Nu numai că Peștii sunt mai calmi și acceptă lecțiile de viață mai ușor, dar în astrologia tradițională, Jupiter era conducătorul acestui semn. Astfel, atunci când Jupiter este în Pești, se simte ca acasă.

Citește și: 13 motive pentru care oricine are nevoie de un Pește în viața lui

Cum te va afecta retrogradarea lui Jupiter, în funcție de semnul tău zodiacal

Berbec
Vei accepta cu greu schimbările ce vor apărea în viața ta, dar vei înțelege, până la urmă, că fiecare lecție trebuie învățată. Când Jupiter va ieși din zodia ta, te vei simți mult mai împăcat/ă cu tine și te vei bucura că ai cedat.

Taur
Nu îți plac aventurile, asta știe toată lumea despre tine, dar simți că a venit momentul să te alături prietenilor tăi care s-au lăsat duși de val. Realizezi acum că ai voie să fii imperfect/ă și să îți trăiești viața așa cum vrei, fără să te mai ascunzi.

Gemeni
Afacerile tale nu vor mai fi la fel de profitabile, dar vei fructifica perioada aceasta mai grea și vei căuta soluții pentru viitor. În ultimele zile de retrogradare, vei reuși să devii mai bun/ă ca niciodată. Până la urmă, rolul lui Jupiter este de a te ajuta să te dezvolți, nu?

Rac
Există o mulțime de moduri în care te poate afecta această mișcare planetară, dar la început nu vei simți prea tare efectele. Dacă toți cei din jurul tău se plâng de anumite aspecte, vei încerca să le arăți că tu nu ai nicio problemă.

Leu
Te vei bucura de orice schimbare survenită în aceste săptămâni și nu te vei gândi că ai mai mult de muncă. Vei realiza că îți plac trecerile bruște de la agonie la extaz, așa că retrogradările încep să devină perioadele tale preferate.

Fecioară
Tu nu aveai așa mare nevoie de aceste momente de gândire, fiindcă orice plan de rezervă pe care l-ai făcut mai are încă un plan de rezervă. Ești mereu pregătit/ă pentru orice, așa că vei fi singurul semn care nu se va bucura de această pauză destinată introspecției.

Balanță
Te vei răzgândi în multe situații zilele acestea și vei lua decizii din ambiție, fiindcă vrei să le arăți altora că ești mai optimist/ă decât ei. Sfatul astrelor este să îți păstrezi cumpătul și să nu faci nimic până nu ești sigur/ă de consecințe.

Femeie gânditoare care privește în gol.

Scorpion
Fiindcă autoreflecția ne face pe toți să devenim și mai sinceri, vei simți nevoia să mărturisești apropiaților tăi câteva adevăruri ascunse. Nu îți fie teamă că îi vei șoca, pentru că Jupiter te va ajuta să explici totul mai ușor. Practic, ți se vor dezvolta capacitățile de comunicare.

Săgetător
Vei vedea mult mai greu rezultate la locul de muncă, dar vei începe să faci bilanțul de care ai nevoie pentru a realiza care sunt schimbările pe care trebuie să le implementezi. Fă-ți timp să vizualizezi cum vrei să arate viața când retrogradarea se termină.

Capricorn
Te vei opune cel mai tare acestei mișcări, fiindcă te consideri norocos/oasă din fire și nu vrei să recunoști că ai nevoie de o planetă pentru a evolua. În cazul tău, nimic nu se va schimba, mai ales dacă vei refuza complet să faci lucruri noi.

Vărsător
Te gândeai deja de multă vreme la evoluție și nu știai ce ar trebui să faci pentru a deveni mai bun/ă în activitățile pe care le ai. Acum a venit momentul să afli, iar Jupiter te va ajuta să înțelegi unde mai ai de lucrat.

Pești
Încerci să fugi din calea exceselor și să nu te dai bătut/ă nici în momentele în care simți că nu mai ai forță să mergi mai departe. Această perioadă nu te va afecta prea mult, nici pozitiv și nici negativ, pentru că vei rămâne în bula ta, indiferent de circumstanțe.

Ce spui despre intervalul 28 iulie – 23 noiembrie 2022? Crezi că ești pregătit/ă pentru schimbări?

Citește și: Cinci aspecte astrologice de care să ții cont în 2022, te vor pune la încercare și-ți vor da lecții de viață prețioase

Surse foto: PixabayPexels

Surse articol: WomanandhomePopsugarRussh

Articolul urmator
Dușmanii de moarte ai Scorpionului! Cu cine nu se poate înțelege niciodată
Dușmanii de moarte ai Scorpionului! Cu cine nu se poate înțelege niciodată
Ce cântec al lui Taylor Swift îți descrie cel mai bine viața?
Incepe quiz
Ce cântec al lui Taylor Swift îți descrie cel mai bine viața?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.