Horoscop
Înapoi la

Horoscop mâine, 28 octombrie: Balanța ajunge la capătul puterilor după ce i se cere și luna de pe cer

Horoscop mâine, 28 octombrie: Balanța ajunge la capătul puterilor după ce i se cere și luna de pe cer

Redactor Andreea Baluteanu

Astrolog Vlad Daia

Articol revizuit de Astrolog Vlad Daia

Despre
Am ca pasiune astrologia de mai bine de 20 de ani, cand am si inceput studiul în acest domeniu fascinant. Am absolvit primul curs de astrologie la ‘Școala de Astrologie Fidelia’, cea mai veche școală de astrologie din...

Prietenie, distracție și aventură: contextul astrologic al horoscopului zilei de mâine, 28 octombrie, e cu siguranță încântător. Venus în Săgetător se află în sextilă cu Jupiter în Vărsător, îmbunătățindu-ne abilitățile de sociabilitate. Sunt formate prietenii ce vor rezista, zodiile caută aventura și se pot de asemenea planifica călătorii ce se vor dovedi a fi pline de revelații.

Descoperă în rândurile de mai jos ce altceva îți rezervă horoscopul zilei de mâine, 28 octombrie, în funcție de zodie!

Citește și: Singur/ă sau într-o relație? Ce ți se întâmplă în 2022 în sectorul dragostei, în funcție de statutul tău amoros actual

Horoscop mâine, 28 octombrie, Berbec

Ești mai mult decât entuziasmată de un eveniment care are loc la tine la muncă mâine și ești gata să faci orice pentru a te asigura că va avea parte de succes. Cu toate acestea, astrele te sfătuiesc să te mai gândești puțin înainte de a-ți asuma toate acele sarcini: chiar crezi că le poți face față?

fata frumoasa care sta la masa si se uita la un laptop din fata ei

Horoscop mâine, 28 octombrie, Taur

O prezență cu autoritate din viața ta e convinsă de un talent al tău și dornică să investească în tine, dar tu nu ești neapărat de aceeași părere. Problema e că ți-e teamă că astfel va ajunge să te preseze și mai tare sau că îți vei pierde o parte din libertate. Reflectează bine înainte de a spune da.

Horoscop mâine, 28 octombrie, Gemeni

Vei afla ceva care te lasă cu gura căscată în cursul unei discuții cu o persoană apropiată. Chiar dacă la început nici nu îți vine să crezi, astrele te sfătuiesc să lași la o parte orice dubii, deoarece ceea ce ți s-a spus e cât se poate de adevărat. Acum este cazul să decizi ce acțiuni să iei în continuare.

Horoscop mâine, 28 octombrie, Rac

Chiar dacă ești persoana care deține cea mai mare autoritate într-un anumit proiect, astrele sunt de părere că tot ar trebui să îți aperi drepturile. Se pare că ți se oferă și un volum de muncă pe măsura poziției tale, ceea ce nu e în regulă. Amintește-ți care sunt responsabilitățile tale și nu lăsa pe nimeni să ți le extindă fără voia ta.

Horoscop mâine, 28 octombrie, Leu

Nu știi ce vrei în viața amoroasă și poți să jonglezi cu doi tipi în același timp. La mijloc e eterna problemă: unul îți oferă liniște și stabilitate, celălalt pasiune și înflăcărare. Renunță la listele cu argumente pro și contra și amintește-ți că o astfel de decizie nu o poți lua decât cu inima.

Află și care e cea mai geloasă zodie!

Horoscop mâine, 28 octombrie, Fecioară

Cel mai bine ar fi ca mâine să te ocupi de activități pe care le poți desfășura în liniște și solitudine. Vei da dovadă de o hărnicie extraordinară, însă nu același lucru poate fi spus despre capacitatea ta de comunicare sau despre abilitățile sociale. Dacă te oprești să stai de vorbă, ești pierdută.

Horoscop mâine, 28 octombrie, Balanță

Ca să punem punctul pe i, oamenii vor aștepta mâine de la tine să le aduci luna de pe cer, frumos împachetată în hârtie de cadou. Ai impresia că cererile care ți se adresează sunt nenumărate și știi că nu le poți onora pe toate. În ciuda relațiilor strânse pe care le-ai format, nu te înhăma la mai mult decât poți duce.

femeie preocupata intinsa in pat cu ochii deschisi si cu luna pe fudal

Horoscop mâine, 28 octombrie, Scorpion

Ai de ales mâine între a atinge stabilitatea financiară, asumându-ți mai multe obligații la muncă sau responsabilități noi, sau a începe un proiect casnic necesar. Nu există nicio presiune din afară care să te îndrume în vreo direcție, tot ce contează sunt prioritățile tale, așa că reflectează bine la ceea ce ai de gând să faci.

Horoscop mâine, 28 octombrie, Săgetător

Ești o prezență foarte căutată mâine, spun astrele, și multă lume va dori să socializeze cu tine. Problema e că tu ai impresia că acești oameni nu îți oferă nimic și că doar te fac să îți pierzi timpul degeaba. Însă dificultatea de relaționare poate avea de fapt o cu totul altă cauză și e musai să o descoperi.

Horoscop mâine, 28 octombrie, Capricorn

Ține cont cât de important este să ai etaloanele corecte, mai ales în finanțe. Deși nu e recomandat să te compari cu alții, mâine poate reprezenta o stimulare. Vrei să fii mai generoasă? Uită-te la cei năpăstuiți! Dorești mai mulți bani? Compară-te cu cineva mai avut pe care vrei să îl ajungi din urmă.

Horoscop mâine, 28 octombrie, Vărsător

E recomandat ca mâine să analizezi succesul pe care l-ai avut într-un anumit tip de relație pentru a emula comportamentul și în altele. În acest sens, nu strică să încerci să repari raporturile complicate cu oameni care nu te înțeleg având aceeași atitudine ca cu cei care ar face orice pentru compania ta.

Horoscop mâine, 28 octombrie, Pești

Eforturile tale și munca susținută primesc mâine o recompensă din partea șefilor, dar nu este cea așteptată de către tine? Poate problematice sunt expectativele tale. Dorești ca superiori sau profesia să îți împlinească o nevoie emoțională care are nevoie însă de un alt teritoriu de manifestare.

Horoscopul zilei de mâine aduce aventură, distracție și prietenie în viața zodiilor, dar și câteva dificultăți financiare sau profesionale.

Surse foto: iStock

Articolul urmator
Cine este sufletul tău pereche de care te leagă o lecție karmică, în funcție de semnul zodiacal
Cine este sufletul tău pereche de care te leagă o lecție karmică, în funcție de semnul zodiacal
Ce bărbat este în stare să îți aducă luna de pe cer?
Incepe quiz
Ce bărbat este în stare să îți aducă luna de pe cer?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

2.5 (4)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.