Horoscop
Înapoi la

Horoscop mâine, 29 martie: Leului îi arde inima în piept de dragoste de viață și de plăcere nebunească de a trăi

Horoscop mâine, 29 martie: Leului îi arde inima în piept de dragoste de viață și de plăcere nebunească de a trăi

Redactor Andreea Baluteanu

Astrolog Vlad Daia

Articol revizuit de Astrolog Vlad Daia

Despre
Am ca pasiune astrologia de mai bine de 20 de ani, cand am si inceput studiul în acest domeniu fascinant. Am absolvit primul curs de astrologie la ‘Școala de Astrologie Fidelia’, cea mai veche școală de astrologie din...

Lumea, cu a sa realitate obiectivă, e departe de tot în horoscopul zilei de mâine, 29 martie. Luna care se mută în zodia Pești accentuează imaginația și sensibilitatea și ne face mai visători și mai retrași.

Totodată, suntem înclinați spre reverie și meditație și nu ne deranjează deloc să contemplăm lumea înconjurătoare. Vom resimți în aceeași măsură și dorința de a ne retrage în propria cochilie.

Află din rândurile de mai jos ce îți rezervă horoscopul zilei de mâine, 29 martie!

Citește și: Horoscopul săptămânii 28 martie – 3 aprilie: aceste zile ale renașterii sunt o adevărată trezire din reverie, nativii vor primi adevărate lecții de viață de la astre

fata indragostita pe un fundal roz cu inimioare

Horoscop mâine, 29 martie, Berbec

E timpul ca iubirea să devină fierbinte, fierbinte de tot. Ești conectată la interiorul tău, la acea latură senzuală și animalică ce vă va pune pe foc relația. Ai însă grijă să nu îl sperii pe partenerul tău cu acest apetit ieșit din comun și dezlănțuie-te numai atunci când ești sigură că îți împărtășește sentimentele.

Horoscop mâine, 29 martie, Taur

Colaborarea cu colegii sau cu partenerii de afaceri e mai bună acum ca niciodată. Sunteți uniți de un scop comun, care este progresul tuturor, și nu vă mai pasă atât de tare de ceea ce își dorește fiecare. Această înfrățire, sub egida Lunii în zodia Pești, ar fi bine să se mențină cât mai mult.

Horoscop mâine, 29 martie, Gemeni

Ce te interesează pe tine mâine nu e să ai parte de o cooperare fructuoasă, ci să îți înțelegi cât mai bine prietenii, familia, dar mai ales colegii sau simplele cunoștințe. Ești dintr-odată extrem de curioasă cu privire la viața lor lăuntrică și vrei să te conectezi cu acești oameni la cele mai profunde niveluri.

Horoscop mâine, 29 martie, Rac

Dacă te-ai certat cu cineva sau te-ai distanțat de un om drag, Luna în Pești e acum prietena ta la cataramă. Simți că cerul se limpezește și că după o furtună groaznică apar și primele raze de soare în relația voastră. Fă-ți un plan care să presupună clipe plăcute petrecute într-un loc ce vă place amândurora.

Horoscop mâine, 29 martie, Leu

Inima ta strălucește cu puterea a câteva mii de aștri mâine. Fie că tânjești să petreci clipe de poveste cu iubitul tău sau pur și simplu îți dorești să te răsfeți, așa cum nu ai mai făcut-o de multă vreme, e clar că acum ai șansa de a te bucura după poftele sufletului tău. Să nu lași pe nimeni să îți spună ce să faci.

fata roscata cu stele atarnate in par

Horoscop mâine, 29 martie, Fecioară

Ieși neapărat din zona de confort acum. Nu îți face prea multe planuri, pur și simplu acceptă să te deschizi și prinde din zbor provocările sau oportunitățile pe care le propulsează Universul către tine. Și să te deplasezi pe un alt drum spre serviciu e o decizie excelentă pe care o poți lua.

Vezi de ce se spune că Fecioara și Scorpionul sunt cuplul creat de Dumnezeu!

Horoscop mâine, 29 martie, Balanță

Felicitările noastre: tocmai ai primit undă verde din partea astrelor ca să te bucuri de prosperitate financiară. Dacă până acum simțiseși că exista un blocaj puternic în calea evoluției tale, acum aceste limite se topesc și poți în sfârșit să îți rotunjești veniturile. Nu o să îți vină să crezi ce succes vei avea.

Horoscop mâine, 29 martie, Scorpion

Vei simți nevoia de a respira mâine ușurată căci simți că ai depășit o perioadă gri din viața ta. Acum este cazul să te orientezi spre îndeplinirea propriilor visuri, căci te-ai ridicat prin forțele proprii din prăpastia dezamăgirii și deziluziilor. Nu uita însă lecțiile pe care le-ai învățat.

Horoscop mâine, 29 martie, Săgetător

Ai vise colorate și vibrante, iar atât noaptea, cât și ziua pătrunzi într-o lume imaginară care are însă atâtea asemănări cu cea reală încât intuiești că o poate înlocui. Nu curma această tendință spre reverie fiindcă are să îți comunice ceva important despre ființa ta și despre idealurile tale.

Horoscop mâine, 29 martie, Capricorn

Sunt șanse mari ca acum apropierea dintre tine și iubitul tău să devină centrul preocupărilor tale. Simți nevoia de a exprima ceea ce crezi și ce îți dorești, renunți la frici și inhibiții și devii mai onestă și mai autentică decât niciodată. Dacă îți împărtășește și el pornirea, iubirea voastră va deveni legendară.

Horoscop mâine, 29 martie, Vărsător

Orice ar fi, e recomandat ca mâine să ai grijă la cum anume te remarci la muncă. Simți nevoia ca toți ochii să fie pe tine, dar dacă te vei vinde prea agresiv nu vei ajunge nicăieri. Ar fi mai bine să conjugi acea energie luminoasă care domină în tine cu puterea de muncă și să vezi astfel cât de departe vei ajunge.

Horoscop mâine, 29 martie, Pești

Intuiția ta e excelentă acum, așa că vei găsi cea mai bună cale pentru a susține cauzele în care crezi. În loc să îți faci griji în legătură cu cum ai putea obține sprijin pentru o misiune umanitară de la necunoscuți, mai bine ar fi să discuți în mod direct cu prietenii despre ea. Există o rețea a binelui, una în care tu poți fi un nod ce leagă ce leagă elemente distincte într-un tot.

Horoscopul zilei de mâine, 29 martie, aduce zodiilor interiorizare și accentuează sensibilitatea.

Surse foto: iStock

Articolul urmator
Zodiile care preferă singurătatea decât relațiile lipsite de pasiune
Zodiile care preferă singurătatea decât relațiile lipsite de pasiune
Cum este inima ta?
Incepe quiz
Cum este inima ta?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3 (7)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.