Horoscop
Înapoi la

Motive de necontestat pentru care Fecioara și Scorpionul sunt un cuplu creat de Dumnezeu Însuși

Motive de necontestat pentru care Fecioara și Scorpionul sunt un cuplu creat de Dumnezeu Însuși

Ramona Jurubita

Astrolog Vlad Daia

Articol revizuit de Astrolog Vlad Daia

Despre
Am ca pasiune astrologia de mai bine de 20 de ani, cand am si inceput studiul în acest domeniu fascinant. Am absolvit primul curs de astrologie la ‘Școala de Astrologie Fidelia’, cea mai veche școală de astrologie din...

Dacă diferențele dintre doi parteneri de cuplu nu ar fi compensate de lucrurile pe care le au în comun, atunci multe relații nu ar funcționa deloc. Probabil și tu cunoști măcar două persoane care s-au despărțit fulgerător, aruncându-și reproșuri și învinuindu-se reciproc pentru neînțelegerile iscate de-a lungul relației. Ei bine, aici intervine lipsa compatibilității și lipsa unor interese comune. Este posibil ca ei să fi fost mult prea diferiți și, în acest caz, este normal să se ajungă la o ruptură.

Dacă ești Fecioară sau Scorpion și încă nu știi care este zodia potrivită pentru tine, citește mai departe acest articol, ca să afli ce spune astrologia despre relația neașteptată și perfectă care s-ar putea naște între aceste două zodii! Deși semnele de pământ și semnele de apă sunt foarte diferite, acești doi nativi au multe lucruri în comun. Chiar dacă Fecioara este cu picioarele pe pământ și are un spirit practic, întotdeauna se va lăsa purtată pe culmile aventuroase ale vieții, condusă de Scorpion, care trăiește intens și este impulsiv. Cei doi se completează ca Yin și Yang, au valori comune și își respectă părerile care nu coincid.

Femeie care își îmbrățișează partenerul și zămbește, imaginea unei dimineți în doi

Iată motivele pentru care Fecioara și Scorpionul fac perechea ideală:

  1. Amândoi se implică foarte mult în relație
    Scorpionul pune mare preț pe încredere într-o relație și chiar nu trădează niciodată. Este sincer și loial, face tot posibilul să nu rănească persoana pe care o poartă în suflet. Deși îi este greu să se deschidă, odată ce o face, este mai mult decât implicat și arată cât de intense sunt sentimentele sale. Fecioara pune sentimentele celorlalți pe primul loc. Atunci când are pereche, uită de propria persoană, făcând totul pentru binele partenerului/ei. Această zodie are impresia că nu oferă niciodată suficient, când, de fapt, dă mai mult decât ar fi nevoie. Amândurora le pasă foarte mult de cealaltă jumătate a relației și se străduiesc să o facă fericită. Cum să nu reziste o legătură în care ambele persoane luptă pentru armonie și echilibru?
  2. Amândoi trăiesc lucrurile foarte intens
    Scorpionul este introvertit, pentru că vrea să ascundă tot ce simte. Are emoții puternice, este sensibil și vrea să se protejeze de o eventuală suferință. Preferă să se izoleze până găsește pe cineva care îi dovedește că merită iubirea și dedicarea lui. Situația stă la fel și în cazul Fecioarei, fiind mult mai emoțională decât lasă să pară. Pretinde că nu este romantică și că nu are nevoie de alți oameni pentru a fi fericită, dar, de fapt, tânjește după atenția cuiva. Când este tristă, își ascunde sentimentele pentru că se teme să nu fie judecată, oferindu-și timp doar cu ea pentru a reflecta asupra tuturor problemelor pe care le are.
  3. Ambele semne zodiacale vor să aibă o relație sănătoasă, fericită și pasională
    Aceste zodii au aceleași valori și aceleași dorințe, vor parteneri onești, care să îi iubească pasional și să nu le îngrădească nici libertatea de exprimare. Amândouă sunt conștiente de cât de importantă este comunicarea și vor cu orice preț ca relația în care se implică si fie una sănătoasă, fără elemente nocive, care le-ar putea trage în jos. În plus, Fecioara vrea stabilitate, siguranță și să primească asigurări în mod constant, așa că atitudinea Scorpionului o poate face să simtă că și-a găsit jumătatea.

Dacă ești Fecioară, lasă-l pe enigmaticul Scorpion să te învețe cum să îți exprimi sentimentele mai ușor și cum să te lași ghidată de emoții.

Dacă ești Scorpion, împrumută din spiritul practic al Fecioarei și nu mai pune la suflet toate lucrurile care probabil nu se vor concretiza niciodată. O astfel de relație te va ajuta să nu mai lași situațiile care încă nu s-au întâmplat să îți afecteze viața.

Aveți încredere în potrivirea voastră și lăsați-vă purtați de valurile unei povești magice de iubire!

Citește și: Motive evidente pentru care zodiile Berbec și Leu sunt suflete pereche

Surse articol: ThoughtcatalogBustleAstrology-zodiac

Surse foto: iStock

Articolul urmator
Cine este sufletul tău pereche de care te leagă o lecție karmică, în funcție de semnul zodiacal
Cine este sufletul tău pereche de care te leagă o lecție karmică, în funcție de semnul zodiacal
Ce îți va spune Dumnezeu după ce vei muri?
Incepe quiz
Ce îți va spune Dumnezeu după ce vei muri?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.5 (11)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.