Horoscop
Înapoi la

Horoscop mâine, 3 august 2023: Universul deblochează cantități haotice de energie, iar Vărsătorul profită și scapă de o oaie neagră, mutând-o în școala de corecție cosmică

Horoscop mâine, 3 august 2023: Universul deblochează cantități haotice de energie, iar Vărsătorul profită și scapă de o oaie neagră, mutând-o în școala de corecție cosmică

Redactor Andreea Baluteanu

Dezechilibrele energetice sunt caracteristice horoscopului zilei de mâine, 3 august. Opoziția dintre Lună în Pești și Marte în Fecioară deblochează cantități haotice de energie.

Tarotscopul lunii august 2023. Ce spun cărțile de Tarot despre tine luna aceasta

Zodiile au prea multă vibrație celestă la dispoziție, când de fapt au nevoie de doar un strop, și le lipsesc rezerve esențiale atunci când le sunt necesare.

Află care sunt coordonatele horoscopului zilei de mâine, 3 august!

Astrolog Vlad Daia

Articol revizuit de Astrolog Vlad Daia

Despre
Am ca pasiune astrologia de mai bine de 20 de ani, cand am si inceput studiul în acest domeniu fascinant. Am absolvit primul curs de astrologie la ‘Școala de Astrologie Fidelia’, cea mai veche școală de astrologie din...

Horoscop mâine, 3 august, Berbec

Ai tendința de a forța o conexiune cu mare potențial să ajungă la următorul nivel, spun astrele. Nu îți dorești decât să îți poți calma îndoielile cu certitudinea unui angajament, dar să știi că atunci când insiști să obții ceva cu presiune, efectul va fi mai degrabă opus siguranței la care atâta visezi. Lasă relația să urmeze cursul său firesc.

Horoscop mâine, 3 august, Taur

Implică-te mai personal în conexiunile pe care le-ai stabilit la birou, îți recomandă contextul astrologic al zilei de mâine. Chiar dacă preferi să păstrezi mereu o fațadă profesională, impecabilă, cum la muncă petrecem cea mai mare parte a timpului nostru, să închegăm legături de calitate e o strategie pentru un trai bun. Mâine poți găsi un amic prețios la job.

Horoscop mâine, 3 august, Gemeni

Horoscopul de mâine te îndeamnă să îți ții remarcile acelea ușor prea agresive pentru tine. Poate că o mică glumă sarcastică sau un comentariu îmbibat în ironie ți se par a fi nevinovate, inofensive de-a dreptul, dar adevărul e că nu vor face decât să incendieze o atmosferă deja încărcată. Vor fi scânteia care va da naștere unui incendiu în toată puterea.

Horoscop mâine, 3 august, Rac

Îți fac probleme banii? În loc să îți rozi unghiile de îngrijorare, mai bine caută soluții, apelând la expertiza financiară a cuiva care se pricepe. Fie că întrebi un prieten care e expert în investiții sau îți asiguri serviciile unui manager financiar care să corecteze un buget dezechilibrat la muncă sau ale unui contabil care să te ajute cu afacerea ta, nu sta cu mâinile în sân.

Horoscop mâine, 3 august, Leu

Ai șanse mâine să vindeci o relație care pare să se afunde pe zi ce trece tot mai mult în „mocirla” uitării. Astrele își dau concursul astfel ca în urma unei mărunte discuții să reușești să rezolvi conflictele dintre voi. Poți să constați cu surprindere că la baza certurilor voastre a stat doar o neînțelegere și că, odată rezolvată, lucrurile sunt la fel ca odinioară.

Horoscop mâine, 3 august, Fecioară

Zodia ta are nevoie acum să fie cât mai creativă și mai originală. La „gunoiul” cosmic cu ideile vechi, tradiționaliste (și da, plictisitoare, de ce să nu o recunoaștem); cu cât e mai ieșită din comun soluția ta, cu atât mai bine. Mai mult, odată ce ai descoperit-o, nu ezita să o împărtășești și restului lumii, pentru că merită comunicată cu aplomb.

Horoscop mâine, 3 august, Balanță

Nu dorim să te speriem, dar e cazul să adopți o abordare perfecționistă mâine. Verifică „la sânge” fiecare detaliu, până ce ai certitudinea că nu se poate strecura nicio greșeală acolo unde te-ai fi așteptat mai puțin. Chiar dacă ai impresia că totul va merge strună, problemele pot să își facă loc pe nesimțite. Apoi nu ezita să lucrezi la atitudinea ta.

Horoscop mâine, 3 august, Scorpion

Atitudinea ta e musai să fie businesslike mâine. Atât de concentrat/ă trebuie să fii pe muncă, încât și dacă un coleg caută să îți atragă atenția cu problemele sale personale, trebuie să ai curajul de a pune piciorul în prag și de a nu te lăsa distras/ă. Ai atâtea pe cap, chiar nu mai ai cum să faci acum și pe psihologul/terapeutul amator.

Horoscop mâine, 3 august, Săgetător

Ai șansa acum să reglezi conturile cu cineva cu care te-ai certat demult. Nu îți spune însă „lesne a ierta, anevoie a uita” și stabiliți împreună ca, odată ce ați ajuns la un comun acord, să nu vă mai amintiți niciodată de ceea ce s-a întâmplat și să nu dezvoltați o atitudine obsesivă la adresa trecutului. Dacă ai fost iertat/ă de către celălalt, e timpul să îți faci și tu același dar.

Horoscop mâine, 3 august, Capricorn

Mare teamă ar trebui să îți fie de excese în aceste momente! Tu poate că îți spui că îți trăiești viața, dar în realitate este posibil numai să fugi de ceva. Anxietatea este cea care îți dictează să te refugiezi de o teamă, de o durere sau de o sursă de disconfort, alegând mâncare nesănătoasă sau prea multe pahare de vin. Și iubirea poate fi problematică.

barbat care ii toarna femeii un pahar de vin

Horoscop mâine, 3 august, Vărsător

Ai o „oaie neagră” în echipă? Există o personalitate problematică, o tipologie nepotrivită care nu face decât să compromită eforturile reunite ale tuturor? E clar că trebuie să iei o decizie în privința acestui om, ori tu, ori cine deține autoritatea la muncă. Purtând o discuție sinceră cu el, poți să îi îndrepți comportamentul, dar dacă nu reacționează, atunci sunt necesare măsuri drastice.

Horoscop mâine, 3 august, Pești

Inima îți spune ceva, mintea altceva: tu ce alegi? E posibil să îți fie imposibil să te decizi acum. Mai ai nevoie de informații suplimentare care vor veni mai târziu. Evită însă să te gândești obsesiv și necontrolat la ceea ce trebuie să hotărăști. Ruminația nu îți va fi de folos, dar executarea unor sarcini mecanice, care să nu necesite multă concentrare, da.

Horoscopul zilei de mâine, 3 august, aduce energii conflictuale zodiilor.

Surse foto: Pixabay

Surse articol: Astrostyle

Articolul urmator
Zodiile care preferă singurătatea decât relațiile lipsite de pasiune
Zodiile care preferă singurătatea decât relațiile lipsite de pasiune
Cât de conectat/ă cu Universul eşti? Fă quiz-ul și află!
Incepe quiz
Cât de conectat/ă cu Universul eşti? Fă quiz-ul și află!

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3 (2)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.