Horoscop
Înapoi la

Tarotscopul lunii august 2023. Ce spun cărțile de Tarot despre tine luna aceasta

Tarotscopul lunii august 2023. Ce spun cărțile de Tarot despre tine luna aceasta

Ramona Jurubita

Schimbare este cuvântul cheie al lunii august. Se vor întâmpla o mulțime de lucruri neprevăzute și, indiferent de zodia ta, va trebui să fii pregătit/ă să le înfrunți. Este adevărat, nu știm niciodată ce ne rezervă destinul, dar putem primi câteva indicii de la cărțile de Tarot. Vrei să știi ce te așteaptă în august 2023?

Această perioadă transformatoare începe cu o Lună Plină în Vărsător, care va învălui pe toată lumea cu energiile sale pe 1 august. Mercur devine retrograd în Fecioară pe data de 23, iar Uranus va începe și el să meargă în sens invers pe 28 august. Saturn, Neptun și Venus sunt deja retrograde, iar problemele nu vor conteni să apară.

Pe 30 august, Luna Plină în Pești va închide cercul schimbărilor bruște, dar nu va pune capăt dificultăților. Zodiile se vor distra în timp ce vor escalada fiecare provocare, dar vor avea și zile încărcate cu energii negative. Cărțile de Tarot te vor ajuta să faci față mai ușor acestei perioade agitate.

Ce provocări te așteaptă în luna august a anului 2023? Află totul din cărțile de Tarot

Iată cărțile care îți prezic destinul de luna aceasta:

Berbec – Magicianul (inversată) și Asul de Spade (inversată)
Din păcate, în această lună va fi nevoie să faci câțiva pași înapoi și să te uiți cu atenție la greșelile pe care le-ai comis. Doar nu vrei să le tot repeți, nu? Orice lucru nou pe care îl vei face, va veni la pachet și cu o serie de frustrări pe care trebuie să le înfrunți cu determinare. Cele două cărții prevestesc epuizare și eșec, așa că ar fi bine să nu te grăbești.

Taur – Luna și Patru de Spade (inversată)
August aduce magie în viața ta, dar și spiritualitate. Nu ai explorat până acum acest domeniu și s-ar putea să fii speriat/ă de neprevăzut, dar întâmplările acestei luni te vor surprinde. Te vei odihni mai mult și te vei gândi la scopul tău în această lume, dar fără să le dezvălui celor din jur ce se află în mintea ta. Este posibil să descoperi că te simți atras/ă de ezoterism și să începi o nouă viață.

Elemente de magie neagră așezate pe o masă, lângă lumânări aprinse

Horoscopul lunii august 2023: de la cea mai cruntă disperare la cea mai dulce beatitudine, mocnim de pasiuni dezlănțuite în luna retrogradelor

Gemeni – Împăratul și Regele de Baghete
Ambele cărți sugerează pasiune, putere și încredere. Energiile lor combinate arată că vei trăi câteva zile perfecte în august și îți vei lăsa să iasă la suprafață spiritul aventurier. Reușești să îți îndeplinești fiecare obiectiv și învingi orice problemă din prima încercare. Trebuie să ai voință și să nu te sperii de nimic, fiindcă drumul îți va fi presărat cu succes și cu nenumărate oportunități.

Rac – Roata Norocului (inversată) și Patru de Cupe (inversată)
Ești hotărât/ă să îți creezi propria cale și să nu mai depinzi de cei din jurul tău. Nu va fi deloc ușor și te vei lovi de multe obstacole, iar provocarea cea mai mare este legată de latura ta spirituală. Va fi nevoie să te conectezi profund cu sinele tău interior și să cauți în inima ta răspunsul pentru fiecare întrebare. Dacă vrei o mică pauză, trebuie să te gândești de două ori înainte să o iei.

Leu – Judecata (inversată) și Cinci de Spade
Cinci de Spade este o carte care prevestește haosul în viața ta. Cei din jur vor face lucruri pe care nu le vei putea controla și te vei simți deranjat/ă de acțiunile lor. Important este să îți dai seama că anumite evenimente nu depind de tine, să te odihnești mai mult, să fii mai blând/ă cu propria persoană și să aștepți ca tot greul să treacă. Îți vei găsi calea în viață dacă vei avea răbdare cu tine și cu oamenii dragi.

Fecioară – Diavolul și Cavalerul de Spade
Diavolul este cartea ce pune în lumină toate nesiguranțele tale. Partea bună este că tocmai fricile pe care le ai te vor face să evoluezi. Te vor ambiționa să îți setezi obiective realiste și să muncești pentru visurile tale. Cavalerul te Spade te anunță că vei primi oportunități importante și că vei avea parte de o lună productivă. Nu uita că atitudinea face diferența, iar cei din jur te vor aprecia pentru felul în care te comporți!

Balanță – Puterea (inversată) și Șapte de Cupe
Ești îngrijorat/ă pentru că nu știi ce ai de făcut pe mai departe, dar acesta nu este singurul motiv care va semăna panică în mintea ta. Șaptele de Cupe arată nehotărârea de care dai dovadă în anumite situații, iar Puterea arată haosul pe care îl creezi în jur când iei decizii de care nu ești sigur/ă. Oricum, trebuie să știi că este mai bine să faci o alegere greșită și să te convingi așa care era cea bună, decât să pierzi timpul cu nehotărârea.

Scorpion – Steaua (inversată) și Cavalerul de Cupe (inversată)
Combinația aceasta de cărți arată greutățile prin care vei trece în aceste zile. Frustrările nu îți vor da pace, dar, până la urmă, vei găsi puterea să te bucuri de experiență. Deși pare că august nu îți aduce niciun beneficiu, la final vei trage linie și vei observa câte ai învățat. Amintește-ți că ești un/o luptător/oare și că sensibilitatea pe care o ai este încă o dovadă de putere.

Săgetător – Pustnicul (inversată) și Nouă de Săbii (inversată)
Pentru tine, această lună vine la pachet cu multe întrebări fără răspuns. Este posibil ca mintea ta sa devină o armă ce se întoarce împotriva planurilor pe care le ai, semn că trebuie să îți cultivi răbdarea și să nu te mai gândești atât de mult la viitor. Lucrurile bune vor veni dacă știi să aștepți și dacă încerci să te cunoști cât mai bine.

Capricorn – Soarele și Cavalerul de Baghete
Ai parte de un august pasional și vibrant, căci energiile acestei perioade reușesc să te propulseze exact acolo unde îți dorești să fii. Trebuie doar să permiți ca destinul să te ia pe sus și să te ducă în locul la care visai de multă vreme. Cele două cărți își unesc forțele pentru a-ți îndeplini dorințele în cea de-a opta lună a anului. Ai încredere în tine și în ce urmează!

Vărsător – Împăratul (inversată) și Șapte de Baghete (inversată)
Dorințele tale se pot concretiza în această lună, dar s-ar putea să depui prea mult efort și să obosești repede. Este firesc să investești energie și timp în planurile tale, dar epuizarea te poate costa scump, așa că ai mare grijă cum îți gestionezi treburile. Nu te opri, dar fă totul pas cu pas, căci Împărăteasa și Șaptele de Baghete, inversate, arată că ai toate șansele să reușești.

Pești – Turnul (inversată) și Trei de Pentacule
Vrei cu orice preț să scapi de haosul care te înconjoară și în goana ta după liniște, s-ar putea să îndepărtezi conexiunile importante pe care le ai. Ai grijă la ce renunți și axează-te pe evenimentele frumoase ale acestei luni. Este important să te bucuri și de oamenii pe care îi ai alături și să îți asculți mai mult instinctul. Amintește-ți că ai nevoie de echilibru în toate!

Știai că Tarotscopul te poate ajuta să te adaptezi mai ușor provocărilor? Pentru că știi, în mare parte, ce urmează, ai șansa să accepți mai repede ce ți se întâmplă.

Horoscopul dragostei pentru august 2023: astrele scot iubirea în calea zodiilor și le dau ocazia să trăiască emoții explozive

Surse foto: FreepikFreepik

Surse articol: AstrologyanswersMetroAstrologyanswers

Articolul urmator
Zodiile care preferă singurătatea decât relațiile lipsite de pasiune
Zodiile care preferă singurătatea decât relațiile lipsite de pasiune
Ce carte de tarot esti?
Incepe quiz
Ce carte de tarot esti?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (3)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.