Horoscop
Înapoi la

Horoscop mâine, 3 octombrie 2022: Racul ia cârma vasului și plutește pe apele tulburate ale dragostei, spre insula iubirii

Horoscop mâine, 3 octombrie 2022: Racul ia cârma vasului și plutește pe apele tulburate ale dragostei, spre insula iubirii

Redactor Andreea Baluteanu

Nu e deloc ușor să faci față influenței horoscopului zilei de mâine, 3 octombrie 2022. Semiluna în Capricorn cauzează probleme la locul de muncă și neînțelegeri cu partenerul sau cu reprezentanții sexului opus.

Tot acum e mai important ca niciodată să gândești de 10 ori înainte de a acționa.

Citește și: Top 3 zodii norocoase în octombrie 2022: cine va prinde peștișorul de aur

Află din rândurile de mai jos cum te afectează și pe tine horoscopul zilei de mâine, 3 octombrie.

Astrolog Vlad Daia

Articol revizuit de Astrolog Vlad Daia

Despre
Am ca pasiune astrologia de mai bine de 20 de ani, cand am si inceput studiul în acest domeniu fascinant. Am absolvit primul curs de astrologie la ‘Școala de Astrologie Fidelia’, cea mai veche școală de astrologie din...

Horoscop mâine, 3 octombrie, Berbec

Deși nu mai ești deloc înclinată spre critici, mâine cu greu poți opri o relație scumpă inimii tale să se destrame. Tensiunea care v-a acaparat pare să fie din ce în ce mai intensă și nu numai că nu mai găsești armele să lupți contra sa, dar nici cheful de a o face. E de preferat ca acum să lași lucrurile să se desfășoare de la sine.

Horoscop mâine, 3 octombrie, Taur

După ce nu ai mai avut deloc grijă de tine reîncepi să pui în funcțiune obiceiurile tale pozitive. Regăsești timp să meditezi renunțând la o emisiune pe care o urmăreai la TV sau te reapuci de yoga după ce nu mai ești presată să obții corpul de plajă. Poți spune că închei relația toxică cu stresul.

Horoscop mâine, 3 octombrie, Gemeni

Dacă voiai să te apuci de renovat, acum este un moment prielnic. Nu ai numai inspirația și fondurile de a face schimbările necesare, dar și calmul și răbdarea de a le pune în practică. E esențial ca acum să crezi că ești în stare de orice și că deciziile pe care le iei sunt cele mai bune cu putință.

Horoscop mâine, 3 octombrie, Rac

Deși de obicei nu îți place să iei inițiativa, acum ești capabilă să fii cea care stabilește cursul relației. Ia cârma vasului în care plutiți pe mările tulburate ale dragostei și încheie un legământ. Poate să fie vorba despre o logodnă, decizia de a face un copil sau de a vă muta împreună ori pur și simplu exclusivitatea.

Horoscop mâine, 3 octombrie, Leu

Nu înseamnă că dacă cei apropiați nu susțin o schimbare de viață radicală, aceasta nu e bună pentru tine. Tu știi mai bine decât oricine de ce ești capabilă și ar fi păcat să nu asculți de inima ta. Fie că vrei să îți schimbi complet orientarea profesională sau să rupi o legătură sentimentală, ține cont de intuiția ta.

Horoscop mâine, 3 octombrie, Fecioară

Zodia ta este sfătuită să nu dea înapoi nicicum de la o decizie luată. Chiar dacă o relație părea să meargă în direcția potrivită, cu romantism și tot pachetul, sau o prietenie era trainică, dacă nu mai simți că puteți înainta, pune punct. Nu obstacolele trebuie să te descurajeze, însă, ci lipsa sentimentelor tale.

Horoscop mâine, 3 octombrie, Balanță

E cazul ca acum să te întrebi și să îți răspunzi cu sinceritate dacă trăiești viața pe care o vrei tu sau care îi mulțumește pe cei dragi. Nu te lăsa până ce nu obții măcar un indiciu, căutând adânc în sufletul tău. Odată ce vei ști ce simți vei putea lua și cele mai bune decizii pentru fericirea ta.

fata care sta pe canepa si bea ceai gandindu-se

Horoscop mâine, 3 octombrie, Scorpion

Arzi de nerăbdare să îți pui ștampila sau semnătura pe un acord. Poți să decizi să semnezi un contract, să te înscrii într-un anumit program sau grup sau să iei un împrumut. Calculează-ți însă bine mișcările și, sub acest context astral, bazează-te mai degrabă pe tine și mai puțin pe ceilalți.

Horoscop mâine, 3 octombrie, Săgetător

În sfârșit încep și banii să circule în viața ta. Aceste fonduri vor veni mai degrabă dintr-o sursă neașteptată, care a beneficiat însă în mod limpede de implicarea ta. Ai muncit pentru banii pe care îi primești acum, ce provin cel mai probabil dintr-o afacere sau dintr-un proiect desfășurat în mod independent.

Horoscop mâine, 3 octombrie, Capricorn

Ești în centrul atenției acum, fie că vrei sau nu vrei, și toți ochii sunt pe tine. Poți să întâlnești pe cineva nou, o „lipeală” recomandată de un amic, sau poate că partenerul te prezintă prietenilor sau familiei sale. Cert este că te vei descurca de minune și vei fi o prezență elegantă și grațioasă.

Horoscop mâine, 3 octombrie, Vărsător

Fă ceva care să îți încânte sufletul și să îți hrănească în același timp mintea! Fie că te plimbi printr-un parc, ascultând cântecul păsărilor și trosnetul frunzelor pe care calci sau mergi într-o biserică unde te reculegi în tăcere, pacea spiritului va conta enorm pentru tine.

Horoscop mâine, 3 octombrie, Pești

Ești exact acolo unde trebuie să fii, schimbând cursul lumii și implicându-te în cele mai importante activități. Poate că te alături unui marș politic, umblând din ușă în ușă pentru a prezenta un program sau desfășori o misiune de caritate. Cert este că la finalul zilei te vei simți mai mulțumită de tine ca niciodată.

Horoscopul zilei de mâine, 3 octombrie, poate aduce nemulțumire și conflicte de a căror rezolvare depind multe.

Surse foto: iStock

Surse articol: Tarot

Articolul urmator
Zodiile care își blesteamă fostele iubiri
Zodiile care își blesteamă fostele iubiri
Cât timp ai rezista pe o insulă pustie?
Incepe quiz
Cât timp ai rezista pe o insulă pustie?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (1)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.