Horoscop
Înapoi la

Top 3 zodii norocoase în octombrie 2022: cine va prinde peștișorul de aur

Top 3 zodii norocoase în octombrie 2022: cine va prinde peștișorul de aur

Ramona Jurubita

Norocul nu pică din cer, dar este scris acolo sus printre stele. Cum este posibil? Având în vedere că astrele aleg destinul fiecărui semn zodiacal, tot ele se asigură să le aloce tuturor și perioade norocoase. Luna octombrie va fi magică pentru trei dintre nativii zodiacului, iar viața lor va prinde culoare în următoarea perioadă.

Astrolog Vlad Daia

Articol revizuit de Astrolog Vlad Daia

Despre
Am ca pasiune astrologia de mai bine de 20 de ani, cand am si inceput studiul în acest domeniu fascinant. Am absolvit primul curs de astrologie la ‘Școala de Astrologie Fidelia’, cea mai veche școală de astrologie din...

Vrei să știi care sunt norocoșii ce vor prinde peștișorul auriu? Vom intra în sezonul unuia dintre ei chiar la sfârșitul acestei luni. Da, despre Scorpion este vorba, căci el este în topul celor aleși de Univers pentru a experimenta emoții pozitive. Celelalte două zodii cu stea în frunte în următoarea perioadă nu au nimic în comun cu acest semn de apă, căci sunt semne de pământ. Vezi dacă te afli în top:

1. Scorpion
Trebuie să ții ochii deschiși în această lună, fiindcă ai mari șanse să te întâlnești cu iubirea vieții tale. Norocul cel mai mare îl vei avea în plan amoros, pentru că energiile pe care le-ai primit de la astre te vor ajuta să atragi persoanele pe care le placi. Dintre toate chipurile frumoase care te-au atras, unul va fi numai și numai al tău.

Dacă aveai deja o relație, în octombrie 2022 vei descoperi lucruri noi despre partener/ă și vă veți bucura de pasiunile pe care le aveți în comun.

Te vei simți cu adevărat pregătit/ă să te ocupi de noi sarcini și să faci planuri de viitor, mai ales că simți că ai toată lumea la picioare. S-ar putea să te implici într-o activitate complet nouă, fiindcă vei avea inspirație creatoare și trebuie să o pui cumva în mișcare.

Patru ași negri pe o masă neagră

2. Fecioară
Vei trăi clipe minunate în compania perechii tale, așa că vei avea o lună pe cinste. Norocul îți va surâde la fiecare pas, iar în plan profesional vei primi laude pentru că ești conștiincios/oasă și îți faci bine treaba.

Dacă nu ai fi fost alesul/a stelelor, nu ai fi reușit să te concentrezi atât de bine asupra sarcinilor pe care le ai de făcut. Nu vei avea dificultăți de comunicare, ceea ce înseamnă că vei purta discuții profunde cu oamenii de care depinde viitorul tău.

S-ar putea să îți schimbi locul de muncă, fiindcă ți se vor ivi ocazii de nerefuzat, iar ideile tale mărețe vor impresiona și cei mai mari experți în domeniul în care lucrezi. Te vei simți bine în pielea ta și nici probleme de sănătate nu vei avea, pentru că echilibrul interior te ajută să ai o imunitate ridicată.

3. Taur
Alinierea planetelor îți garantează un octombrie armonios, în care te vei bucura nespus de peisajele de toamnă. Vei merge la plimbări lungi în compania sufletului pereche și nu îți va păsa de obligațiile pe care le vei avea. O să simți că totul se rezolvă de la sine și că nu ai motive să îți faci griji.

Dacă ești singur/ă, în a zecea lună a lui 2022 vei găsi pe cineva care să te încălzească în zilele răcoroase. Și la celelalte capitole vei sta foarte bine, fiindcă vei avea foarte multă energie și totul ți se va părea extrem de ușor. O să reușești orice îți propui și îi vei ajuta și pe cei din jur să aibă zile mai bune.

De abundență financiară nu vei avea parte, dar te vei descurca dacă eviți achizițiile inutile. Pentru tine, aceasta va fi luna evadării și a petrecerii timpului liber în natură.

Nu este cazul să te întristezi dacă nu ți-ai regăsit zodia în acest top. Să nu cumva să te gândești că ești o persoană ghinionistă! Amintește-ți că oamenii sunt energie și că li se întâmplă doar ceea ce atrag. Dacă vei avea o gândire pozitivă, poți fi mai norocos/oasă decât toți cei trei nativi la un loc. Zâmbește și profită de fiecare nouă șansă pe care o primești în viață!

Află: Ce plantă îți aduce bunăstare și noroc, în funcție de zodie

Surse foto: PixabayPexels

Surse articol: BayniteRusshYourtango

Articolul urmator
Ce regrete are un Berbec pe patul de moarte
Ce regrete are un Berbec pe patul de moarte
Cine te va trada in viata?
Incepe quiz
Cine te va trada in viata?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (3)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.