Horoscop
Înapoi la

Horoscop mâine, 31 august 2023: când viața i se transformă într-o divină comedie, Capricornul face haz de necaz, iar umorul e vesta sa antiglonț în fața durerii și amărăciunii

Horoscop mâine, 31 august 2023: când viața i se transformă într-o divină comedie, Capricornul face haz de necaz, iar umorul e vesta sa antiglonț în fața durerii și amărăciunii

Redactor Andreea Baluteanu

Mințile zodiilor sunt agitate, atât de pline de energie fecundă încât, în chip paradoxal, le va fi extrem de greu să se concentreze. Horoscopul zilei de mâine, 31 august, aduce opoziția dintre Lună în Pești și Mercur în Fecioară, ce aglomerează gânduri peste gânduri amețitoare.

Mantra lunii septembrie: ce să manifești în funcție de zodie ca să îți fie bine toată luna

E vital ca semnele să găsească un punct de interes care să le ajute să consume din această energie în exces.

Vezi cum te descurci în funcție de zodie!

Astrolog Vlad Daia

Articol revizuit de Astrolog Vlad Daia

Despre
Am ca pasiune astrologia de mai bine de 20 de ani, cand am si inceput studiul în acest domeniu fascinant. Am absolvit primul curs de astrologie la ‘Școala de Astrologie Fidelia’, cea mai veche școală de astrologie din...

Horoscop mâine, 31 august, Berbec

Să știi că emoțiile și rațiunea pot merge mână în mână, atât timp cât înveți „cu ce se mănâncă fiecare”. Acceptă-ți sentimentele pentru ceea ce sunt, reacții care te ajută să întrevezi o frântură dinăuntrul tău și care îți permit să te cunoști mai bine, dar nu comite greșeala de a lua drept fapte. Prin intermediul lor te poți cunoaște mai bine, dar nu vei lua decizii logice.

Horoscop mâine, 31 august, Taur

Atunci când implici prea multă admirație sau chiar o aplecare spre obsesie într-o legătură, vei ajunge de cele mai multe ori să distrugi din fașă șansa la o reală conexiune. Nu așeza acel om pe un piedestal dacă nu dorești să mărești distanța dintre voi și să te situezi din proprie dorință pe o poziție de inferioritate. E tot o ființă, ca și tine, nu un înger prăbușit.

Horoscop mâine, 31 august, Gemeni

E indicat să aduci o tușă personală relațiilor tale profesionale mâine, dar ai grijă să nu cumva să „sari calul”. A imprima un plus de intimitate conexiunilor de la job nu înseamnă să vă distrați până dimineața într-un club (pe banii firme) și nici să ajungeți să dezvoltați sentimente amoroase (deși poți fi tentat/ă). Puteți însă discuta liber despre hobby-urile sau interesele voastre.

Horoscop mâine, 31 august, Rac

Nu suntem noi de acord cu cenzura, dar libertatea exprimării îți va face mai mult rău decât bine în aceste momente. Îți afirmi în gura mare părerile și vei răni astfel multe sensibilități. Nu spunem să ascunzi ceea ce crezi, dar fă în așa fel încât să îți exprimi aceste opinii în mod diplomat. Altfel, ai să ajungi să regreți o relație compromisă.

Horoscop mâine, 31 august, Leu

Rareori instinctul te înșală și de aceea te numeri printre zodiile care îl ascultă cu credință și loialitate. Mai puțin mâine, când ești gata să te arunci cu capul înainte într-o situație care ți-a provocat anumite dubii. Profită de Mercur în Fecioară și de acuitatea intelectuală pe care o oferă și sapă adânc. Dacă găsești cea mai mică pricină de grijă, retrage-te neapărat!

Horoscop mâine, 31 august, Fecioară

Horoscopul de mâine te sfătuiește să rămâi cu capul pe umeri. Tu de pe urma lui Mercur, chiar dacă e retrograd, ai mai degrabă de câștigat decât de furcă. Așadar, profită încercând să ajungi la un compromis într-un proiect care stagna fiindcă părțile nu se înțelegeau. Nu va fi o soluție ideală, dar, renunțând la patos și prezentând argumentele logic, veți atinge un consens.

Horoscop mâine, 31 august, Balanță

Dacă nu ar exista obstacole „neimportante” de genul timpului și banilor, cum ar arăta viața ta? Cum, aceste „amănunte” sunt esențiale, spui? Fă-ne pe plac și încearcă să îți închipui că stai minunat la aceste capitole, că ai tot timpul și toți banii din lume. Ce ai schimba la viață în acest context îți va arăta care trebuie să fie următoarea ta mișcare.

femeie care doarme linistita pe un pat de nori

Horoscop mâine, 31 august, Scorpion

Zodia ta are nevoie ca acum să mai scuture puțin din acea energie mentală atât de plină de haos. Ți-ai asumat multă presiune, ai adunat motivație din plin, dar, dacă nu ești atent/ă, această determinare va fi pasată asupra celor pe care dorești să îi convingi sub formă de anxietate. Adoptă o atitudine prietenoasă sau mai lejeră când prezinți un proiect sau o idee.

Horoscop mâine, 31 august, Săgetător

Mâine poți bifa o mare reușită profesională, dar ai grijă la atitudine. Comportamentul tău cald și atitudinea mereu relaxată nu se pretează la aceste circumstanțe. În primul rând, „umblă” la îmbrăcăminte, renunțând la stilul casual pentru articole mai elegante și un ruj roșu pe buze. Mai departe, asumă-ți o poziție de conducere.

Horoscop mâine, 31 august, Capricorn

Să îți faci mea culpa cu umor și modestie, atunci când viața ta pare să se transforme într-o divină comedie, e semn de mare valoare. Această atitudine va fi vesta ta antiglonț față de orice fel de durere sau insucces în viață. A face haz de necaz, cum spun românii, e un comportament pe care Capricornii, ce se iau de multe ori prea în serios, ar trebui să îl adopte.

Horoscop mâine, 31 august, Vărsător

Ispitele abundă mâine și e ușor să le cedezi, dar de câte ori nu ți-ai zis „asta e ultima dată”? Pune acum piciorul în prag. În locul feliei aceleia de tort cu multă cremă, alege un smoothie cu cocos și zmeură, și decât să rămâi pe canapea, vizionând încă un episod (și încă unul și încă unul), alege strălucirea pe care ți-o oferă o oră de yoga.

Horoscop mâine, 31 august, Pești

Nu mai pune nevoile celorlalți pe primul loc! Așa nu vei face decât să dezechilibrezi relații frumoase. Lucrul bun e că poți repara orice legătură ce suferă de pe urma lipsei armoniei alegând să ai grijă de tine și să îți comunici calm și diplomat așteptările. Ceilalți nu vor să te drenezi de energie făcându-le pe plac și vor fi bucuroși să își reducă din pretenții când află cât rău îți fac.

Horoscopul zilei de mâine, 31 august, aduce zodiilor luciditate și încărcătură mentală.

Surse foto: Pixabay, Pixabay

Surse articol: Astrostyle, Astrologyanswers

Articolul urmator
Cele mai intuitive zodii. Niciodată nu dau greș
Cele mai intuitive zodii. Niciodată nu dau greș
Ce comedie romantica te defineste?
Incepe quiz
Ce comedie romantica te defineste?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.