Horoscop
Înapoi la

Horoscop mâine, 4 august 2023: Fecioara rupe spirala perfecțiunii și alege să iubească dintr-un spațiu lipsit de critică, în care dragostea nu judecă și nu acuză

Horoscop mâine, 4 august 2023: Fecioara rupe spirala perfecțiunii și alege să iubească dintr-un spațiu lipsit de critică, în care dragostea nu judecă și nu acuză

Redactor Andreea Baluteanu

Primim energie pentru toate nevoile și necesitățile în horoscopul zilei de mâine, 4 august, cu Luna care intră în Berbec.

Zodiile se vor simți împlinite atunci când sunt cât mai ocupate cu putință. Prilejul e bun și pentru a desfășura activități fizice.

Află de mai jos care sunt coordonatele horoscopului zilei de mâine, 4 august!

Astrolog Vlad Daia

Articol revizuit de Astrolog Vlad Daia

Despre
Am ca pasiune astrologia de mai bine de 20 de ani, cand am si inceput studiul în acest domeniu fascinant. Am absolvit primul curs de astrologie la ‘Școala de Astrologie Fidelia’, cea mai veche școală de astrologie din...

Horoscop mâine, 4 august, Berbec

Ai șansa să vindeci o traumă sau o rană adâncă ce a fost cauzată de un eveniment din trecut, spun astrele. Însă e esențial să pricepi că pentru asta va trebui să înfrunți demoni întunecați. Renunță încet-încet la armura pe care ai îmbrăcat-o ca să te ferești de durere și permite-ți să fii vulnerabil/ă. Nu poți schimba ce a fost, dar poți decide cum te afectează.

Cele mai insuportabile 15 defecte ale zodiei Berbec

Horoscop mâine, 4 august, Taur

Prietenii fac front comun în jurul tău în aceste momente! Aceștia te susțin să treci printr-un moment mai delicat, demonstrând din plin că sunt oameni pe care te poți baza fără probleme. Nu îi respinge, mai ales că tentația de a pătimi în singurătate poate fi ridicată, și promite-ți că te vei arăta un prieten la fel de bun.

Horoscop mâine, 4 august, Gemeni

Horoscopul de mâine insistă să prețuiești acele idei neconvenționale pe care în mod normal le-ai trece cu vederea, considerându-le prea nebunești, impracticabile chiar. Reține însă că geniul are o cotă importantă de nebunie, și acceptă-ți acum misiunea, aceea de a influența și pe alții cu abordarea ta originală. Așa se naște progresul!

Horoscop mâine, 4 august, Rac

Horoscopul de mâine Rac îți valorifică din plin puterea vizualizării. Capacitatea ta de manifestare a avut însă mult de suferit în fața ultimelor dezamăgiri și nu te mai simți în stare să „convoci” fericirea? Atunci concentrează-te pe o misiune mult mai simplă, aceea de a aduce bucurie în activitățile simple. Odată ce îți dai seama că ai cheia propriei împliniri, vei ști și ce să ceri Universului.

Horoscop mâine, 4 august, Leu

E posibil să nu mai crezi cu adevărat că te poți bucura de fericire, împlinire și libertate. Cum tu trebuie să vezi ca să crezi, e posibil ca acum să ai nevoie să îți întărești propriile convingeri prin exemple concrete. „Studiază” un cuplu cu o viață plină de beatitudine sau stai în preajma oamenilor ce mustesc de încredere pozitivă. Vei constata că nu e totul roz, dar și că fericirea adevărată nu e un mit.

femeie care e fericita dansand alaturi de pisica ei

Horoscop mâine, 4 august, Fecioară

Ce spui dacă în loc să încerci mereu să îți „repari” relațiile sau să îți „perfecționezi” prietenii ai ieși din această spirală a desăvârșirii continue și ai alege să creezi legături dintr-un spațiu lipsit de critică? Iubește oamenii pentru lipsuri, nu pentru reușite, și trăiește acea dragoste pură și completă care nu judecă și nu ridică degetul acuzatoare!

Horoscop mâine, 4 august, Balanță

Când o Balanță e fericită, întregul cosmos e. Nu spunem că ești centrul Universului, ci că de armonia ta spirituală depind multe. Așadar, pune mâine accent pe ceea ce te face să te simți bine. Gustă o prăjitură delicioasă după o repriză de yoga sau mergi la masaj în pauza de prânz. Și un tratament facial va face minuni asupra stării tale.

Horoscop mâine, 4 august, Scorpion

Ce spui dacă te-ai feri să dai totul pentru profesie și te-ai îngriji de latura ta senzuală? Dacă ești într-o relație, „fură” câteva ore de la muncă pentru un prânz gustos în oraș. Dacă nu, zâmbește acelui/acelei tip/e de pe stradă sau începe să flirtezi cu străinul/a hot de la cafenea. Nu știi cât de mult îți pot aceste interacțiuni înfrumuseța existența, chiar dacă nu „iese nimic”.

Horoscop mâine, 4 august, Săgetător

Nu poți fi fericit/ă cu adevărat decât atunci când ai un cămin pe care să îl numești acasă, atrag atenția astrele. Dar locuința ta de suflet poate fi oriunde, inclusiv la serviciu. Fă în așa fel încât să închegi o relație mai bună cu colegii, rezervând câteva minute pentru „palavre” sau împărțind cu ei gogoși fierbinți cu ciocolată sau un pumn de zmeură.

Horoscop mâine, 4 august, Capricorn

„Vorba duce mult aduce” mâine. În loc să fii empat, alege să fii empatic, sau, cu alte cuvinte, nu încerca să îi înțelegi pe ceilalți, ci ascultă-i. Nimeni nu are nevoie atunci când îi e greu de o morală de zile mari sau de discursuri motivatoare. Fă-i pe cei din jur să se simtă confortabil atunci când ți se destăinuie, fără să le fie teamă că îi vei judeca.

Horoscop mâine, 4 august, Vărsător

Încă se mai resimt efectele Lunii Pline în semnul tău, deși astrul nopții s-a mutat deja în Berbec. Așadar, acum cinstește aceste influențe atrăgând prosperitatea în viața ta prin eliminarea barierelor mentale. Cum? Curăță căsuța de mailuri necitite, achită facturile sau, dacă e cazul, plătește acele amenzi pe care le-ai ignorat prea multă vreme.

Horoscop mâine, 4 august, Pești

Horoscopul zilei de mâine îți dăruiește cu surle și trâmbițe un magnetism aparte. Fii pur și simplu tu, fără să cauți să atragi privirile celorlalți, și vei vedea cum întorci capete. Cu un asemenea context, nu strică să lupți pentru un vis, mai ales că îl poți atinge de această dată aproape fără efort, deschizându-te ritmului firesc și natural al Universului.

Horoscopul zilei de mâine, 4 august, aduce zodiilor rezerve de energie atât de fecunde.  

 

Surse foto: Pixabay

Surse articol: AstroStyle

Articolul urmator
Zodiile care preferă singurătatea decât relațiile lipsite de pasiune
Zodiile care preferă singurătatea decât relațiile lipsite de pasiune
Ce bărbat îți va rupe inima în două?
Incepe quiz
Ce bărbat îți va rupe inima în două?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.6 (3)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.