Horoscop
Înapoi la

Horoscop mâine, 4 noiembrie 2022: Gemenii cad pradă păcatului mândriei, care l-a pierdut și pe Lucifer

Horoscop mâine, 4 noiembrie 2022: Gemenii cad pradă păcatului mândriei, care l-a pierdut și pe Lucifer

Redactor Andreea Baluteanu

O zi cu influențe astrologice complexe și dificile, horoscopul zilei de mâine, 4 noiembrie, e marcat de conjuncția dintre Lună în Pești și Neptun în aceeași zodie. Vei da dovadă de pasivitate și vei suferi de dezechilibre emoționale.

Tot mâine, cuadratura dintre Lună și Marte în Gemeni stârnește grabă și emoții complicate și poate cauza neînțelegeri cu membrii sexului opus.

Citește și: Zodii care țin cu dinții de relație mult mai mult decât ar trebui

Află din rândurile de mai jos ce îți aduce horoscopul zilei de mâine, 4 noiembrie!

Astrolog Vlad Daia

Articol revizuit de Astrolog Vlad Daia

Despre
Am ca pasiune astrologia de mai bine de 20 de ani, cand am si inceput studiul în acest domeniu fascinant. Am absolvit primul curs de astrologie la ‘Școala de Astrologie Fidelia’, cea mai veche școală de astrologie din...

Horoscop mâine, 4 noiembrie, Berbec

Vrei neapărat să comunici lumii un mesaj pe care îl consideri important sau să îți mărturisești sentimentele, dar problema e că nu îți găsești cuvintele. În mintea și în inima ta, totul e clar, dar atunci când trebuie să vorbești, ești cuprinsă de o ceață plină de confuzie. Poate că te grăbești prea tare.

Horoscop mâine, 4 noiembrie, Taur

Să știi că o distracție de pomină pe care o pun prietenii tăi la cale se va transforma într-o petrecere grandioasă care te va costa mai mult decât ai fi crezut cu putință. Se prea poate să ai însă nevoie acută de această detașare, așa că factorul financiar nu prea mai contează. Dacă îți permiți, nu spune „nu”.

Horoscop mâine, 4 noiembrie, Gemeni

E esențial ca acum să dai dovadă că ești în stare să faci diferența dintre implicarea din orgoliu și implicarea pentru că îți pasă. Egoul tău va fi cel mai mare dușman, și știm cu toții cât de costisitor se poate dovedi să cazi pradă păcatului mândriei, care l-a pierdut și pe Lucifer. Gândește-te bine!

Horoscop mâine, 4 noiembrie, Rac

Crede și nu cerceta, se spune, dar credința ta e mai degrabă impregnată de îndoieli acum. Ceea ce e, de altfel, perfect de înțeles. E cât se poate de normal să îți dorești să știi mai multe sau să ai rezervele tale. Ia în calcul că acest lucru arată mai degrabă că îți pasă suficient de tare cât să te implici cu inima și cu mintea.

Horoscop mâine, 4 noiembrie, Leu

E atât de important să nu permiți nimănui să intre cu bocancii în viața ta. Ți se tot cere răspunsul la o întrebare personală, una pe care și tu încerci încă să o descâlcești. Acordă-ți timpul de a sonda în profunzime și nu lăsa pe nimeni să meargă mai departe decât ar fi cazul în aceste momente.

Horoscop mâine, 4 noiembrie, Fecioară

Cineva apropiat, pe care îl găsești demn de toată lauda, se va transforma curând într-un călău dacă nu înveți să pui limite în admirația ta pentru el. Îi oferi prea multă putere asupra ta și, chiar dacă e bine intenționat, tot o va prelua. Luptă acum să recâștigi echilibrul ca să te bucuri de o relație frumoasă și normală.

Horoscop mâine, 4 noiembrie, Balanță

Munca ta e destul de dificilă acum, și acest lucru se întâmplă în principal din cauza faptului că ți-ai asumat responsabilități care nici măcar nu ți se cuveneau. E normal să te sufoce când sunt mult mai mult decât ar putea duce un om normal. Mai bine ar fi ca în aceste momente să încerci să te mai eliberezi de povară.

Horoscop mâine, 4 noiembrie, Scorpion

Te bucuri de un impuls creativ aproape ieșit din comun, dar problema poate fi și că dai dovadă de mult prea multă emotivitate pe parcurs. Ești tensionată și tulburată și nu reușești să îți pui ordine în gânduri, așa că produsul final al strădaniilor tale s-ar putea dovedi mai degrabă îmbibat în confuzie.

femeie creativa cu flori care ii ies din cp

Horoscop mâine, 4 noiembrie, Săgetător

Familiaritatea, confortul emoțional și spiritual și căldura apropierii e ceea ce te mișcă acum. Dar există și o problemă. Oamenii pe care îi vrei aproape nu au timp de tine sau nu te numeri printre prioritățile lor. Nu o lua personal, nu înseamnă nici pe departe că nu țin la tine, e doar o problemă de nepotrivire de programe.

Horoscop mâine, 4 noiembrie, Capricorn

Te simți ca un martir mâine, dar trebuie să înțelegi că singură ți-ai asumat toate acele poveri, iar beneficiile le vei resimți în majoritate tot doar tu. Așa că încearcă să ții cont de aceste considerente atunci când discuți cu un potențial ajutor: acceptă cu grație susținerea sa, nu te comporta de parcă ți-o datora demult.

Horoscop mâine, 4 noiembrie, Vărsător

Deși siguranța materială de care te bucuri e indiscutabilă și rodul propriilor tale eforturi, ea nu trebuie să te determine să consideri că mereu va fi așa. Vor fi și vremuri în care va domina instabilitatea și se pot apropia. Așa că fii mai precaută când ți se prezintă o oportunitate, chiar dacă pare unică. Dacă e nevoie, discută cu cineva apropiat.

Horoscop mâine, 4 noiembrie, Pești

Zodia ta este sfătuită ca în aceste momente să se dovedească plină de compasiune și de empatie. Cineva pe care îl iubești îți cere ajutorul, dar te codești să îl oferi acum. Crezi că mai târziu îți va fi mai ușor să iei această decizie? Ia-ți în considerare valorile și, după ce ai făcut-o, hotărârea bună va fi mai ușor de adoptat.

Horoscopul zilei de mâine, 4 noiembrie, aduce zodiilor unele dificultăți emoționale.

 

Surse foto: iStock

Surse articol: Tarot

Articolul urmator
Dușmanii de moarte ai Gemenilor! Cu cine nu se pot înțelege niciodată
Dușmanii de moarte ai Gemenilor! Cu cine nu se pot înțelege niciodată
Ce felina de prada esti?
Incepe quiz
Ce felina de prada esti?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

1 (1)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.