Horoscop
Înapoi la

Zodii care țin cu dinții de relație mult mai mult decât ar trebui

Zodii care țin cu dinții de relație mult mai mult decât ar trebui

Ramona Jurubita

Eșecul în dragoste îi sperie pe mulți, iar acesta este motivul pentru care multe relații nu ajung la final când ar trebui. Unii oameni refuză să se despartă de parteneri, deși realizează că nu sunt cei potriviți și că nu au cum să fie vreodată pe aceeași lungime de undă. Nu vor sub nicio formă să accepte că au pierdut timpul degeaba și încearcă să repare la nesfârșit acea legătură toxică.

Astrolog Vlad Daia

Articol revizuit de Astrolog Vlad Daia

Despre
Am ca pasiune astrologia de mai bine de 20 de ani, cand am si inceput studiul în acest domeniu fascinant. Am absolvit primul curs de astrologie la ‘Școala de Astrologie Fidelia’, cea mai veche școală de astrologie din...

Din nefericire, există cupluri care nu funcționează, dar care încă nu s-au destrămat pentru că unul dintre parteneri insistă să rămână lângă celălalt, în ciuda nepotrivirii de caracter. Deși este evident că legătura e sortită eșecului, se încăpățânează să tragă de timp și să mai încerce încă o dată și încă o dată...

În categoria celor care țin cu dinții de o conexiune mult mai mult decât ar trebui se află patru zodii, pe care le vei descoperi în cele ce urmează. Nimeni nu insistă mai mult decât ele să își facă rău și să se chinuie dintr-o ambiție. Poate dacă s-ar prețui mai mult, și-ar da seama că nu trebuie să rămână lângă oamenii care nu sunt pentru ele.

Iată care semne zodiacale acceptă să strângă în palme trandafirii cu spini doar pentru a simți aroma dulce a iubirii:

Rac

Ești cel mai empatic semn zodiacal, așa că niciodată nu te pui pe primul loc. Oare este bine ce faci? Dorința ta de a fi mereu sprijin pentru ceilalți s-ar putea să nu fie întotdeauna în avantajul tău. Din păcate, rămâi în relația greșită doar pentru a-ți ajuta partenerul/a. Când vezi că persoana de lângă tine este vulnerabilă și ar putea să sufere, te sacrifici pentru fericirea sa. Acesta este motivul pentru care alegi suferința și înduri toate neplăcerile unei relații sortite eșecului. Ești prea îngrijorat/ă când te gândești ce s-ar face fără tine și nu vrei să îl/o lași de izbeliște. Totuși, când ajungi la capătul puterilor, pleci fără să te mai uiți înapoi.

Mâini care se cuprind în întuneric

Leu

Ești încăpățânat/ă și nu vrei să recunoști când greșești. De aceea, preferi să stai lângă persoana greșită ca să păstrezi aparențele. Nu îți place să admiți că ai pierdut timp degeaba și că ai investit atât de multă energie într-o relație care trebuia să se termine. Pentru că te consideri un/o războinic/ă, lupți până în pânzele albe să refaci nodul conexiunii, indiferent de prețul acestei decizii. Vei munci mult, vei face sacrificii, pentru că nu vrei să accepți că nu se mai poate face nimic. Nu poți schimba realitatea, așa că, în cele din urmă, vei renunța.

Balanță

Ai o inimă prea blândă ca să poți lăsa în urmă oamenii pe care îi iubești. O relație toxică te provoacă și te face să îți dorești să repari totul. Vezi întotdeauna doar ce e mai bun în cel/cea de lângă tine, așa că refuzi să admiți că defectele sale sunt responsabile pentru eșecul relației voastre. Oferi multe șanse și ai încredere că problemele se vor rezolva de la sine, chiar dacă realitatea este mult mai dură decât o percepi tu. Nu vrei să renunți la speranță și la iubire, așa că eviți cât de mult posibil să pui punct. După multă vreme, inevitabilul se produce și rămâi în suflet cu regretul că nu ai putut reface temelia cuplului tău.

Scorpion

Te atașezi ușor, iar asta înseamnă că lași foarte greu oamenii să iasă din inima ta. Dacă ajungi să ții la ei, ai vrea să îi ții lângă tine pentru totdeauna. Astfel, tinzi să rămâi lângă persoana greșită, fiindcă nu înțelegi cum o iubire poate fi temporară. Tu asociezi acest sentiment cu eternitatea și ai fi în stare să faci orice pentru a evita o despărțire. Se poate spune că ești îndrăgostit/ă de ideea de iubire și nu de persoana în sine. Cum e posibil? Idealizezi acest concept și vrei ca totul să fie perfect în viața ta amoroasă. Drept urmare, accepți să fii rănit/ă de omul nepotrivit. Te minți singur/ă că într-un final vei salva ceva ce a fost frumos cândva.

Dacă te-ai regăsit în lista de mai sus, ar fi cazul să îți cultivi iubirea de sine și să nu mai accepți o relație nepotrivită. Nu faci altceva decât să te pui în pericol și să trăiești într-un stres permanent. Când lucrurile nu funcționează, starea ta emoțională este profund afectată.

Citește și: Patru zodii mult prea precaute atunci când vine vorba de dragoste

Surse foto: PixabayPixabay

Surse articol: ThoughtcatalogAllureYourtango 

Articolul urmator
Dușmanii de moarte ai Gemenilor! Cu cine nu se pot înțelege niciodată
Dușmanii de moarte ai Gemenilor! Cu cine nu se pot înțelege niciodată
Cat de mult te implici intr-o relatie?
Incepe quiz
Cat de mult te implici intr-o relatie?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.8 (10)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.