Horoscop
Înapoi la

Horoscop mâine, 4 septembrie 2023: „unora” le-o dat cu paharul, dar Fecioarei, Jupiter retrograd îi dă noroc cu carul

Horoscop mâine, 4 septembrie 2023: „unora” le-o dat cu paharul, dar Fecioarei, Jupiter retrograd îi dă noroc cu carul

Redactor Andreea Baluteanu

Când oportunitățile se împletesc cu obstacolele, știi că e o zi specială. Horoscopul zilei de mâine, 4 septembrie, aduce mai întâi un spor de productivitate cu trigonul dintre Mercur în Fecioară și Jupiter în Taur, un aspect productiv, în care vedem ușor partea plină a paharului și putem ține cu succes interviuri sau depune CV-uri.

Horoscopul săptămânii, 4 - 10 septembrie: mișcările astrale pot îngreuna drumul stâncos al zodiilor care se străduiesc să trăiască o viață de vis

Pe de altă parte, Jupiter își începe retrogradul în Taur, o perioadă în care și cele mai bine concepute planuri se vor lovi de impedimente. În încăpățânatul Taur, Jupiter afectează șansele de a obține ce ne dorim, punând accent pe karmă și pe retribuții energetice. E însă un prilej fructuos pentru a medita asupra obiectivelor noastre și a face corecțiile necesare.

Află care sunt coordonatele horoscopului zilei de mâine, 4 septembrie!

Astrolog Vlad Daia

Articol revizuit de Astrolog Vlad Daia

Despre
Am ca pasiune astrologia de mai bine de 20 de ani, cand am si inceput studiul în acest domeniu fascinant. Am absolvit primul curs de astrologie la ‘Școala de Astrologie Fidelia’, cea mai veche școală de astrologie din...

Horoscop mâine, 4 septembrie, Berbec

Cu atâtea retrograde la putere, începi să realizezi că viața ta nu arată precum ți-ai dori să arate. Dimpotrivă, îți lași imaginația să zburde și îți închipui un alt scenariu.

Instinctiv, alegi traseul perfect cu Jupiter în retrograd, înțelegând că pentru a manifesta trebuie mai întâi să reflectezi profund și să înțelegi de ce anume ai nevoie.

Horoscop mâine, 4 septembrie, Taur

Ție Jupiter, chiar și retrograd, nu îndrăznește să nu îți surâdă. Această mișcare astrologică îți va acorda toată atenția ei mai ales în dragoste, acolo unde ai șansa să te îndrăgostești.

Noul tău interes amoros îți împărtășește sentimentele, vrăjit la rândul său de mersul planetelor, așa că nu ai decât să fii recunoscător/are acestor conexiuni planetare.

Horoscop mâine, 4 septembrie, Gemeni

Nu degeaba se spune că „așchia nu sare departe de trunchi”. Dacă împarți spiritul comunicativ cu rudele tale, dar și dragostea de a socializa, e posibil să ai parte de o întâlnire neașteptată cu unul dintre membrii familiei.

Se prea poate să îl regăsești acolo unde te aștepți cel mai puțin, cum ar fi într-un loc pe care îl frecventezi cu drag, important e că revederea va fi plăcută.

Horoscop mâine, 4 septembrie, Rac

Jupiter în Taur nu ar trebui să fie o „sperietoare de ciori”, ci mai degrabă un imbold să cugeți la ce anume ți-ar plăcea să faci cu viața ta. Și, ca să îți arate că poate fi și generoasă, această mișcare astrologică îți dă energie ca să te bucuri de activități plăcute.

Poți să dansezi, să te joci cu copiii sau poate să înveți să mergi pe bicicletă.

Horoscop mâine, 4 septembrie, Leu

Banii trag la tine mâine, de parcă ai avea un magnet special pentru ei. Însă e interesant că nu sunt neapărat fonduri care apar ca urmare a unei inițiative sau a unor sarcini executate impecabil, cât mai degrabă printr-o șansă acordată de către soartă.

În aceste momente îți surâde destinul, așa că poți găsi bani pe jos, poți primi un cadou generos de la o rudă sau poți să câștigi la un concurs.

Horoscop mâine, 4 septembrie, Fecioară

Dacă unele zodii se pot plânge că lor Jupiter retrograd în Taur le-a dat noroc cu paharul, peste tine a revărsat șansă cu carul! Orice dorințe ai fi manifestat în prima parte a anului, acum ai șanse să le transformi în realitate.

Vrei mai mulți bani? Cere o mărire de la șef! Cauți iubirea? Întâlnește-te cu un/o tip/ă de care îți place, fiindcă totul merge ca pe roate.

Horoscop mâine, 4 septembrie, Balanță

Să nu te mire dacă oamenii te vor compara mâine cu un medium sau se vor retrage înfricoșați din fața ta, temându-se că ești cumva vrăjitor/are. Poți să primești mesaje de la Univers sau chiar ți se poate adresa îngerul tău păzitor.

De asemenea, e posibil să ai revelații despre un prieten sau străfulgerări ale subconștientului în care trebuie musai să crezi.

vrajitoare cu ochii rosii care tine intr-o mana o carte de vraji ce ia foc

Horoscop mâine, 4 septembrie, Scorpion

Te înțelegi de minune cu prietenii tăi, dar adu conexiunile din mediul online în cel offline. Ieși cu un amic, chiar dacă înseamnă să îți tulburi programul sau să stai în oraș mai târziu decât obișnuiai, depășindu-ți ora de culcare.

Vei simți cum îți revitalizezi coeficientul energetic și cum aceste clipe te încarcă cu vibrații pozitive, așa că te trezești chiar mai odihnit/ă decât de obicei.

Horoscop mâine, 4 septembrie, Săgetător

Excelezi mâine cu atât de multă ușurință din punct de vedere profesional! Poți să te descurci cu fișiere complexe (vei fi „as” în Excel) și, mai important, să prezinți în mod convingător aceste chestiuni complicate pe care numai tu le înțelegi.

Pe de altă parte, ești înzestrat/ă de astre și cu capacitatea de a vinde orice, lucru de care ar trebui să profiți din plin.

Horoscop mâine, 4 septembrie, Capricorn

Ai chef de călătorii? Minunat, pentru că e exact ce ți-au pregătit și influențele planetare de mâine. Nici măcar nu contează dacă nu ai timp acum ca să pornești în peregrinări, pentru că astrele chiar au răbdare.

Așadar, poți găsi oferte la bilete de avion sau poți bifa pachete turistice promoționale. E de asemenea posibil să îți crești numărul de mile la o companie aeriană.

Horoscop mâine, 4 septembrie, Vărsător

Ai un fler financiar aproape ieșit din comun mâine! Așadar, orice ai face, banii se vor atașa de tine, însă e de preferat să desfășori acțiuni care să aibă efecte pozitive pe termen lung.

Așadar, investește, caută credite sau împrumuturi cu dobânzi favorabile, dacă ai nevoie, sau implică-te în business-urile cu imobiliare.

Horoscop mâine, 4 septembrie, Pești

Viața ta sentimentală e iar în vizorul astrelor, o preocupare pe care planetele au avut-o întreaga vară și pe care o continuă cu aplomb în timpul toamnei. Dacă ai iubit/ă, perspectivele sunt încă și mai favorabile.

Puteți să discutați cu succes despre viitor, să vă faceți planuri pentru a pune la comun banii sau pentru a cumpăra un apartament împreună ori puteți să vă bucurați de o conexiune mult mai profundă.

Horoscopul zilei de mâine, 4 septembrie, aduce influențe bune zodiilor, în ciuda retrogradelor.

Surse foto: Pixabay, Pixabay

Surse articol: Astrologyanswers.com, Astrology, Astrology 

Articolul urmator
Cele mai intuitive zodii. Niciodată nu dau greș
Cele mai intuitive zodii. Niciodată nu dau greș
Cat noroc ai in dragoste?
Incepe quiz
Cat noroc ai in dragoste?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4 (1)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.