Horoscop
Înapoi la

Horoscop mâine, 5 mai 2022: Balanța înțelege că e mai bine să fie condamnată pentru ceea ce este decât adorată pentru ceea ce nu este

Horoscop mâine, 5 mai 2022: Balanța înțelege că e mai bine să fie condamnată pentru ceea ce este decât adorată pentru ceea ce nu este

Redactor Andreea Baluteanu

Astrolog Vlad Daia

Articol revizuit de Astrolog Vlad Daia

Despre
Am ca pasiune astrologia de mai bine de 20 de ani, cand am si inceput studiul în acest domeniu fascinant. Am absolvit primul curs de astrologie la ‘Școala de Astrologie Fidelia’, cea mai veche școală de astrologie din...

Siguranța și stabilitatea sentimentală și a căminului sunt mai importante ca niciodată pentru noi în horoscopul zilei de mâine, 5 mai. Luna se mută în Rac, iar noi năzuim mai mult ca niciodată la odihnă, relaxare și împlinirea micilor plăceri.

Totodată, cuadratura dintre Lună și Venus ne predispune la satisfacerea instinctelor primare. Pot ieși la suprafață inhibiții pe care nu le conștientizasem și care cauzează probleme în viața amoroasă.

Descoperă în rândurile de mai jos ce îți aduce horoscopul zilei de mâine, 5 mai 2022!

Vezi și care sunt zodiile care vor avea noroc în dragoste în luna mai!

Horoscop mâine, 5 mai, Berbec

Limita dintre real și fantezie e atât de subțire acum încât nu am exagera dacă am spune că visezi la cai verzi pe pereți. Dar e musai, deși trăiești acum în al nouălea cer, să arunci măcar o privire pe Pământ. Îți poți permite să te pierzi în reverii, dar nu pune în practică niciun proiect dacă nu a fost testat de măcar o singură persoană înaintea ta.

fata care urca in cer pe nori si deschide o poarta

Horoscop mâine, 5 mai, Taur

Simți intuitiv ce și-ar dori să audă oamenii din jurul tău și… te conformezi. Așa ar putea suna ecuația zilei de mâine. Deși această înțelegere empatică îți va aduce cu siguranță mulți prieteni și o popularitate ridicată în rândul celor dragi, chiar îți dorești să fii complet lipsită de onestitate față de propria persoană?

Horoscop mâine, 5 mai, Gemeni

Un plan care părea nebunesc sau o idee de-a dreptul ieșită din comun dă randament acum. Însă, cum nu ești singura care a clocit acest proiect unic, nu ar strica să îți exprimi recunoștința celor care te-au ajutat sau te-au inspirat. Sunt oameni care și-au rupt din timpul lor să îți stea alături și care merită recompensați.

Horoscop mâine, 5 mai, Rac

Ești în centrul atenției prin prisma unor reușite personale, dar, cu toate că lumea din jur îți soarbe cuvintele și ar da orice ca să îți capteze interesul, pe tine te obosește mai degrabă această lumină a reflectoarelor. Deleagă din aceste responsabilități, spun astrele. Caută acel amic căruia îi place să vorbească și însărcinează-l să îți ducă mai departe povara gloriei.

S-a deslușit misterul: citește și De ce sunt Racii atât de buni la pat

Horoscop mâine, 5 mai, Leu

Ai de ales mâine între a face așa cum te îndeamnă inima și a-ți păstra așa-zisa reputație de fată deschisă la orice provocări și aventuri. Tânjești să te odihnești, dar invitațiile abundă, mai ales din partea unor oameni pe care dorești să îi impresionezi. Ascultă-ți însă sufletul, astfel vei atinge o libertate pentru care vei fi și mai admirată.

Horoscop mâine, 5 mai, Fecioară

E clar că nu mai gândești la fel precum oamenii care te înconjoară, iar acest proces este cât se poate de normal. Nu lăsa frica de a fi diferită să îți mărginească existența într-un con de umbră din care nu o să mai știi cum să ieși. Spune ce crezi, dar cu blândețe, și vei vedea că nu e necesară nici o separare dureroasă de cei dragi.

Horoscop mâine, 5 mai, Balanță

O relație de care devii din ce în ce mai atașată poate ajunge să fie contestată de cei din jur. Deși insiști să fie bine primită, chiar și tu trebuie să recunoști că e mai degrabă neobișnuită decât convențională. Ceea ce nu înseamnă că ar trebui să renunți la ea, nici pe departe.

fata care tine o oblinda in fata care ii ascunde chipul

Horoscop mâine, 5 mai, Scorpion

O anumită relație care a devenit prea strânsă a început să te obosească acum, sunt de părere astrele. Se pare că ai nevoie stringentă de câteva momente petrecute în singurătate și năzuiești să te pierzi într-o carte bună sau pur și simplu să petreci timp numai cu tine. Nu înseamnă însă că ar trebui să fugi de acea legătură sentimentală.

Horoscop mâine, 5 mai, Săgetător

Ai adoptat cu succes o schimbare pozitivă în rutina ta zilnică, iar acum tot ce îți mai lipsește este să îi convingi și pe ceilalți de ea. Evită însă să fii prea vocală și mai degrabă lasă exemplul să fie cel care atrage simpatiile, nu discursurile pompoase. Vei vedea că vei avea cât de curând adepți cărora să le povestești despre descoperirile tale.

Horoscop mâine, 5 mai, Capricorn

Orice relație se schimbă, și cu atât mai mult cele apropiate. Unele înfloresc, altele vor intra într-un con de umbră pentru a redeveni apoi mai puternice și mai trainice. Dacă o legătură pe care o prețuiai atât devine prea mult și îți sufocă voința, e pauză e benefică ambelor părți în aceste momente.

Horoscop mâine, 5 mai, Vărsător

Astrele sugerează să ai grijă cum anume pui pe tapet o schimbare în mediul familial. Fie că începi o relație nouă sau că te muți, e bine să știi de la început nu numai ce vei face, dar și ce NU vei face, pentru că va exista un curent puternic de respingere și vei fi nevoită să dai curs multor compromisuri.

Horoscop mâine, 5 mai, Pești

Horoscopul de mâine te îndeamnă să te gândești bine dacă ai de gând să faci ceva ieșit din comunul tău. Deși astfel de riscuri pot da roade acum, mult mai multe vei reuși dacă atragi atenția cu bunătatea și generozitatea care te caracterizează. Astfel vei fi pusă în lumina potrivită.

Horoscopul zilei de mâine, 5 mai, îndeamnă zodiile să se întoarcă la sinele lor și să pună în evidență sentimentele lor adevărate.

 

Surse foto: iStock

Articolul urmator
Topul vampirilor energetici din zodiac
Topul vampirilor energetici din zodiac

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.6 (3)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.