Horoscop
Înapoi la

Horoscop mâine, 5 mai 2023: Eclipsa deschide cerurile pentru Pești, Universul permițându-le să atingă cu mâna cea mai strălucitoare stea

Horoscop mâine, 5 mai 2023: Eclipsa deschide cerurile pentru Pești, Universul permițându-le să atingă cu mâna cea mai strălucitoare stea

Redactor Andreea Baluteanu

Horoscopul zilei de mâine este marcat de emoții acerbe și conflictuale. E ușor să mergi la război, dar mai dificil să pui punct luptelor în care te-ai implicat. Luna Plină și Eclipsa în Scorpion vor transforma și cea mai blândă zodie într-o furtună răvășitoare. Imprevizibilitatea, atunci când se amestecă cu atât de multă patimă, e și mai periculoasă.

Semnele pot deveni ușor paranoice, ușor de iritat și gata să sară la bătaie pentru cele mai mărunte neajunsuri. În același timp, conflictele izbucnesc din nimic: ai grijă să nu ajungi prea repede la concluzii neîntemeiate.

Află cum face față zodia ta acestui context din rândurile de mai jos!

Astrolog Vlad Daia

Articol revizuit de Astrolog Vlad Daia

Despre
Am ca pasiune astrologia de mai bine de 20 de ani, cand am si inceput studiul în acest domeniu fascinant. Am absolvit primul curs de astrologie la ‘Școala de Astrologie Fidelia’, cea mai veche școală de astrologie din...

Horoscop mâine, 5 mai, Berbec

Dorința trupească este intensificată în horoscopul zilei de mâine, dar înainte de a lua atractivitatea aceea pasională stârnită de Eclipsa în Scorpion drept ceea ce nu este, respectiv iubire adevărată, ia un răgaz să analizezi ceea ce simți. Nu e nimic greșit în a te abandona unei relații pur fizice, numai nu te minți pe tine sau pe celălalt.

Horoscop mâine, 5 mai, Taur

Eclipsa pune accent pe o relație care a crescut mult în ultima vreme. Poate fi personală sau profesională, cert e că se află pe un trend ascendent. Ca să crească și mai frumos, fă în așa fel încât să devină oficială, indiferent de ce semnificație are acest cuvânt pentru tine și pentru legătura ta. Să faci un anunț în social media despre noua colaborare sau să îți prezinți partenerul familiei sunt acțiuni ideale.

Horoscop mâine, 5 mai, Gemeni

Cumva în ultima vreme ai renunțat să mai ai grijă de tine? Înțelegem, au fost sărbătorile, caracterizate prin excese, așa că e normal că ai abandonat cumva misiunea de a-ți trata corpul ca pe un templu. Începe să adopți însă iar măsurile pozitive începând de acum. Nu te judeca prea tare: nu e nimic în neregulă să te bucuri de tentații culinare la restaurantul tău preferat, numai fă-o săptămânal, nu zilnic.

Horoscop mâine, 5 mai, Rac

Nu ai cum să te ferești de săgeata lui Cupidon oricât de departe te-ai ascunde, țin să remarce astrele. Te poți îndrăgosti la prima vedere, poți gusta din nou din vraja unei noi iubiri, trebuie numai să îți deschizi inima. Dacă îți dorești să te implici într-o relație, acum este momentul prielnic pentru a vizualiza o viață în comun.

Horoscop mâine, 5 mai, Leu

Dintr-odată, tot ce înainte părea stabil și liniștitor, chic și elegant devine o sursă de haos. Eclipsa se manifestă pentru tine mai ales pe teritoriul casei și al spațiului de locuit. Așadar, te poți trezi că îți dorești să te muți și poți căpăta inclusiv imboldul de a acționa impulsiv. Ia în calcul aceste dorințe, dar evită să acționezi numai dirijat/ă de ele, căci ești o furtună emoțională acum.

Horoscop mâine, 5 mai, Fecioară

Cunoștințele și inteligența ta sunt accentuate de Eclipsa de Lună în Scorpion. Ai o capacitate bună de negociere, ceea ce te va propulsa pe plan profesional, dar ai succes și în ceea ce privește un proiect personal, mai ales în online. Cuvintele tale ajung ușor până în „ciberspațiu”, o veste bună pentru creatorii de conținut și pentru cei care lucrează în media.

Horoscop mâine, 5 mai, Balanță

Pușculița ta va zornăi binevoitoare, iar cardurile vor ofta mulțumite. Se pare că Luna Plină și Eclipsa în Scorpion ți se potrivesc mănușă, dându-ți un mult dorit boost financiar. Poate să îți aterizeze în cont o sumă generoasă și pe deplin meritată, dar să nu crezi că tu nu trebuie să faci nimic. Pune la lucru puterile manifestării, începând să crezi cu adevărat că meriți abundența.

Horoscop mâine, 5 mai, Scorpion

Nu uita: e ultima Eclipsă în semnul tău din această decadă, așa că ai face bine să profiți de ea. Se anunță o super oportunitate, care pare înspăimântătoare chiar și numai fiindcă e atât de promițătoare. Dar spune-ți „carpe diem” și bucură-te de ea indiferent dacă presupune să zdrobești chiar cu pumnii tăi zona de confort. Uneori trebuie pur și simplu să trăiești.

femeie care deschide larg bratele in fata unei Luni pline

Horoscop mâine, 5 mai, Săgetător

Renunță odată pentru totdeauna la concepția nocivă conform căreia trebuie să faci totul cu mânuța ta. Nu ești singur/ă, nu ești o insulă, așa că acceptă mâine acel ajutor „de Sus”, care apare în viața ta. Fie că e vorba despre un ghid spiritual sau un străin care te ajută să rezolvi dezinteresat o problemă, ideea e să lași Universul să preia conducerea.

Horoscop mâine, 5 mai, Capricorn

Să fii sau să nu fii parte dintr-o echipă? Ambele răspunsuri sunt corecte mâine, chiar concomitent. Ai mai întâi un succes însemnat alături de colegi, dar cum Eclipsa e una care rupe ritmul, poți să simți și nevoia de mai multă libertate sau restricții privind resursele sau perspectivele. E mai bine ca acum să îți faci cu grație ieșirea din acel grup pentru o perioadă de lucru pe cont propriu.

Horoscop mâine, 5 mai, Vărsător

Oportunitatea bate la ușă, tu nu trebuie decât să te pregătești pentru ea! Așadar, comportă-te ca și cum deja ai fi bifat acel mare succes. Vestimentația joacă un rol însemnat: fă o sesiune de cumpărături ca să te îmbraci ca și cum poziția pe care o dorești e deja a ta. Nu te uita la bani, dacă ai fondurile necesare: privește totul ca pe o investiție în viitorul tău.

Horoscop mâine, 5 mai, Pești

E esențial ca acum să crezi în șansa ta! Ce ai visat în ultima vreme? Universul deschide o portă închisă ca să te apropie de steaua ta. Sunt îmbunătățite mai ales capacitățile vizionare, așa că e un prilej bun ca să deschizi o afacere sau un proiect, să călătorești vizitând un prieten stabilit într-un alt oraș sau țară sau să te apuci să studiezi un subiect care te pasiona.

Horoscopul zilei de mâine, 5 mai, aduce o Eclipsă deosebit de puternică în Scorpion, de care e musai să profiți.

Surse foto: Pixabay, Pixabay

Surse articol: Astrostyle

Articolul urmator
Cele mai insuportabile 15 defecte ale zodiei Săgetător
Cele mai insuportabile 15 defecte ale zodiei Săgetător
Care este cea mai mare calitate a ta?
Incepe quiz
Care este cea mai mare calitate a ta?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.4 (5)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.