Horoscop
Înapoi la

Horoscop mâine, 6 aprilie 2023: scăldat în sânge, lacrimi și sudoare, Taurul nu-și mai găsește liniștea decât la lumina Lunii Pline în Balanță

Horoscop mâine, 6 aprilie 2023: scăldat în sânge, lacrimi și sudoare, Taurul nu-și mai găsește liniștea decât la lumina Lunii Pline în Balanță

Redactor Andreea Baluteanu

Sub lumina Lunii Pline în zodia Balanță, reînvățăm să cultivăm echilibrul. Ne dorim armonie în toate aspectele vieții noastre în horoscopul zilei de mâine, 6 aprilie. De la mult necesarul balans dintre viața personală și cea profesională la stabilirea de limite între timpul și grija acordate față de propria persoană versus față de ceilalți, sunt multe motive de reflecție.

Află din rândurile de mai jos cum te afectează Luna Plină în Balanță!

Astrolog Vlad Daia

Articol revizuit de Astrolog Vlad Daia

Despre
Am ca pasiune astrologia de mai bine de 20 de ani, cand am si inceput studiul în acest domeniu fascinant. Am absolvit primul curs de astrologie la ‘Școala de Astrologie Fidelia’, cea mai veche școală de astrologie din...

Horoscop mâine, 6 aprilie, Berbec

Relația dintre tine și o persoană apropiată a intrat pe un făgaș al confortului emoțional, considerai tu, dar vei constata că de fapt e mai dezechilibrată decât credeai. Ceva ce spune sau face omul respectiv sau poate o reacție complet ieșită din comun, care îți aparține, te vor determina să realizezi că între voi armonia a fost iluzorie. E cazul să acționezi.

Horoscop mâine, 6 aprilie, Taur

Sânge, lacrimi și sudoare, pe de o parte, odihnă și relaxare, pe cealaltă: unde se află acum echilibrul? Pășești pe o frânghie subțire, așezată deasupra unei prăpastii, și ești aproape să te prăbușești fiindcă de atâta vreme ai uitat să mai ai grijă de tine. Nu confunda goana după ambițiile tale cu surmenarea: nu trebuie să sacrifici totul pentru visul tău.

Horoscop mâine, 6 aprilie, Gemeni

Ai un vis, un obiectiv la care ții ca la ochii din cap, dar Luna Plină, cu dorința ei de a accentua tot ce nu mai funcționează așa cum trebuie, îți atrage atenția că nu urmărești calea cea potrivită. Este posibil să îți dai tot interesul și să acționezi, dar în pripă, fără o pregătire sau o planificare temeinică, așa că nu faci decât să depui eforturi inutil. Și viceversa e probabilă.

Horoscop mâine, 6 aprilie, Rac

Ai mare grijă dacă adopți acum o decizie, mai ales una care să implice multe persoane apropiate. Deși ești tentat/ă să ții cont numai de dorința ta și resimți o mare presiune atunci când ești nevoit/ă să îi iei în considerare și pe alții, ia în calcul că vei produce o mare distanțare între tine și ceilalți dacă ții cont numai de interesele tale.

Horoscop mâine, 6 aprilie, Leu

Ești contrazis/ă de față cu un public larg de o persoană aflată pe o poziție socială sau profesională superioară. Acest om se folosește de cunoștințele sau de experiența sa mult mai bogate și din acest motiv îți poate submina încrederea în tine. Ține-te tare pe poziții: amintește-ți că poate nu știi câte știe el, dar ai imaginație și creativitate din plin.

Horoscop mâine, 6 aprilie, Fecioară

Pregătește-te să afli un secret care îți va ridica părul pe tine! Nu numai că te afectează profund, dar te va sili să intri în impas, căci nu știi cum să procedezi în continuare. E posibil ca soluția să fie mai simplă decât credeai și să nu fie necesar să faci absolut nimic: nu tu ești cel/cea care trebuie să acționeze acum, mingea e în teritoriul altuia.

Horoscop mâine, 6 aprilie, Balanță

Luna Plină se află în semnul tău și își revarsă lumina revelatoare și plină de înțelepciune pe relațiile tale. Reflectează la gradul tău de implicare versus al celorlalți. Nu cumva tu ești singura care oferă și le permiți să te trateze urât sau să profite de pe urma ta? Nu poți controla sentimentele sau atitudinea oamenilor din jur, dar poți controla reacțiile și deciziile tale.

femeie care mediteaza in fata unei luni pline

Horoscop mâine, 6 aprilie, Scorpion

Aruncă un ochi asupra rutinei tale zilnice, căci Luna Plină consideră că e ceva de modificat. Ești prea ocupat/ă, până peste cap, iar programul e atât de rigid că nu mai ai timp nici să respiri? Dimpotrivă, lucrezi haotic, te lași dominat/ă de sentimente și ai impresia că nu mai avansezi? Descoperă care sunt schimbările pe care e musai să le faci.

Horoscop mâine, 6 aprilie, Săgetător

Ești harnic/ă și productiv/ă și poți avansa enorm mâine într-o inițiativă care contează pentru tine. Dar deși e limpede că evoluezi în fiecare zi, apropiindu-te tot mai mult de obiectivul tău, ți se pare că nu te ridici la înălțimea așteptărilor celor apropiați sau a ritmului impus de societate. Aceste comparații sunt însă nejustificate și nedrepte pentru propria persoană.

Horoscop mâine, 6 aprilie, Capricorn

Numai muncă și niciun strop de bucurie nu e o abordare care să servească vreodată cuiva. Așadar, trebuie să iei atitudine dacă muncești până ce pici sau dacă, dimpotrivă, pierzi vremea cedând tendințelor de escapism pentru că te simți strivit/ă de prea multe responsabilități. Ia în calcul că acum e cazul să fii mai ordonat/ă.

Ce regrete are un Capricorn pe patul de moarte

Horoscop mâine, 6 aprilie, Vărsător

Știi să vorbești cu oamenii, așa că de ce nu îți pui aceste abilități la lucru? Nu poți ajunge la un comun acord cu familia sau cu prietenii și nu știi cum anume să procedezi în continuare. Ascultă-i, fă un sondaj de opinie, apelează la compromisuri, pur și simplu caută să fii acel liant social care să unească puncte de vedere contrare. E menirea zodiei tale.

Horoscop mâine, 6 aprilie, Pești

Nou sau vechi? Așa sună dilema zilei, și numai Luna Plină în Balanță te poate ajuta să iei o hotărâre. Lasă-te ghidat/ă de armonia sa și alege să faci un compromis între cele două. E pus acum accent pe evoluția personală, pe a dobândi mai multă înțelepciune și claritate, iar gândind liber și pășind încrezător/oare pe propria cale, la răscruce între nou și vechi, e de preferat.

Horoscopul zilei de mâine aduce pace, armonie și înclinație spre reflecție datorită Lunii Pline în Balanță.

Surse foto: Pixabay, Pixabay

Surse articol: Tarot

Articolul urmator
Cele mai intuitive zodii. Niciodată nu dau greș
Cele mai intuitive zodii. Niciodată nu dau greș
Ce faza a lunii te reprezinta?
Incepe quiz
Ce faza a lunii te reprezinta?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.5 (2)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.