Horoscop
Înapoi la

Ce regrete are un Capricorn pe patul de moarte

Ce regrete are un Capricorn pe patul de moarte

Ramona Jurubita

Regretele sunt tardive în ultimele zile din viață, dar asta nu înseamnă că trebuie să le ștergem cu buretele și să nu ne mai gândim la greșelile pe care le-am făcut de-a lungul anilor. Capricornul este una dintre zodiile care privește cu demnitate în urmă și care poate analiza obiectiv tot ce a făcut.

Când ajunge la bătrânețe, această zodie își poate da seama că nu a făcut totul perfect în tinerețe. Nimeni nu-i fără de cusur, așa este! Dar Capricornului îi place să muncească din greu și să se simtă mândru de rezultatele sale. Pentru el este foarte greu să vadă că nu totul a ieșit așa cum și-ar fi dorit. Dar ce să facă? Acceptă soarta pe care o are și speră că lucrurile bune făcute în această viață au fost mai multe.

Poate acum te întrebi ce regrete ar putea avea acest nativ organizat, perseverent, ambițios și înțelept. Iată o listă cu posibile păreri de rău ale Capricornului:

1. Se va căi fiindcă nu a vorbit când a avut ocazia
Poate că a lăsat multe cuvinte nespuse, din dorința de a evita un conflict dau de a nu rupe inima cuiva drag. Deși își dorește să ajungă departe, nu ar călca niciodată pe altcineva în picioare pentru fericirea sa. Dacă știe că vorbele pe care le rostește pot răni pe cineva, preferă să tacă și să meargă mai departe. Din păcate, în sufletul său va rămâne pentru totdeauna durerea nedreptății pe care a suportat-o. Poate la tinerețe nu se simte atât de acut suferința aceasta, dar la finalul vieții, totul este mai intens. Dacă ar putea da timpul înapoi, cu siguranță ar fi mai vocal în anumite situații.

2. Va regreta că nu a copilărit mai mult
Aproape orice nativ născut între 21 decembrie și 19 ianuarie simte la bătrânețe că nu s-a bucurat suficient de viață. Poate a început să muncească prea devreme și nu s-a bucurat de toate activitățile care puteau să îi aducă bucurie. Maturizarea precoce este o trăsătură a Capricornilor, fiindcă mulți dintre ei se grăbesc să își asume responsabilități și să lupte pentru dorințele lor. Din nefericire, goana aceasta după succes îi face să uite adesea de micile plăceri ale vieții. În loc să iasă cu tineri de vârsta lor, preferă să se închidă în birou și să lucreze până târziu. Numai în locul acestui semn zodiacal de pământ să nu fii la apusul vieții! Acest regret poate măcina pe oricine pe interior...

Bătrân supărat care își sprijină capul de mâinile încrucișate

3. Îi va părea rău că s-a grăbit în relațiile pe care l-a avut
Cel mai trist lucru care i s-ar putea întâmpla unui Capricorn? Probabil ar fi să se trezească singur la bătrânețe. Ar privi acest lucru ca pe un eșec în plan amoros și s-ar gândi la toate greșelile făcute în toate relațiile avute de-a lungul anilor.
Așa va avea ocazia să își dea seama că nu și-a oferit timp să se vindece după o despărțire, ci a preferat să înceapă o nouă relație pansament. Făcând asta, a rănit de fiecare dată o altă persoană, folosindu-se de bunătatea ei. Poate acesta este motivul pentru care viața sa nu se termină cum și-a imaginat și e normal să se învinuiască. Sentimentul de vinovăție transformă ultimele zile de trai în clipe greu de suportat.

4. Va regreta că nu a acceptat înfrângerea când a trebuit
Sfârșitul unei relații sau încheierea unui parteneriat? Aceste două etape firești din viața cuiva nu sunt acceptate cu ușurință de un Capricorn. Luptă mai mult decât este cazul pentru oamenii și lucrurile care nu îi mai aduc niciun beneficiu și realizează, mult prea târziu, că a greșit. În loc să își reconfigureze traseul și să tindă spre alte idealuri, se agață de trecut și încearcă să repare lucrurile/conexiunile care nu mai funcționează. Acesta este unul dintre exemplele în care își folosește ambiția într-un mod distructiv. Pierde timp și energie încercând din răsputeri să nu renunțe la ceea ce își dorește.
Abia în ultima clipă conștientizează cât de greșit a procedat și cât de fericit ar fi fost dacă ar fi acceptat înfrângerea. Dar niciodată nu e prea târziu, nu?

Dacă își dă seama unde a greșit și ce ar fi trebuit să facă, înseamnă că scopul său pe această lume a fost îndeplinit – și-a învățat lecția. Iar acest lucru nu este valabil doar pentru nativul Capricorn, ci pentru întreg cercul zodiacal.

Cum îți afectează personalitatea și viața amoroasă ascendentul în Capricorn

Surse foto: iStock, Freepik

Surse articol: ThetalkoPinkvillaCollective

Articolul urmator
Cine este sufletul tău pereche de care te leagă o lecție karmică, în funcție de semnul zodiacal
Cine este sufletul tău pereche de care te leagă o lecție karmică, în funcție de semnul zodiacal
Ce misiune vei avea dupa moarte?
Incepe quiz
Ce misiune vei avea dupa moarte?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4 (3)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.