Horoscop
Înapoi la

Horoscop mâine, 6 august: Fecioara nu mai poate, e la capătul răbdării

Horoscop mâine, 6 august: Fecioara nu mai poate, e la capătul răbdării

Redactor Andreea Baluteanu

Astrolog Vlad Daia

Articol revizuit de Astrolog Vlad Daia

Despre
Am ca pasiune astrologia de mai bine de 20 de ani, cand am si inceput studiul în acest domeniu fascinant. Am absolvit primul curs de astrologie la ‘Școala de Astrologie Fidelia’, cea mai veche școală de astrologie din...

După un început relativ armonios de lună, horoscopul zilei de mâine, 6 august, decide să își întoarcă fața de la zodii. Soarele în Leu se află în pătrat cu Uranus în Taur, aducând schimbări, dar nu cele la care ne așteptam și nici cele pe care le doream. Dimpotrivă, putem să avem parte de conflicte, confuzie, tensiune, evoluții imprevizibile și chiar haos.

Află cum te descurci în acest context astrologic mai mult decât agitat din rândurile de mai jos! Vezi la ce anume să te aștepți!

Horoscop mâine, 6 august, Berbec

Dacă tot ai amânat să spui ceva ce te deranjează, mâine vei exploda. Nici ție nu o să îți vină să crezi cum izbucnești și nu ești deloc unul dintre semnele blânde. Caută să îți temperezi totuși ieșirile, descoperind o modalitate diplomatică de a spune ceea ce gândești cu adevărat.

fata singura si suparata aflata pe malul marii cu cer intunecat

Horoscop mâine, 6 august, Taur

Cineva din familie va fi principala ta sursă de neliniște mâine, spun astrele. Fie că e vorba despre copilul care se transformă din îngeraș în diavol sau de mama care te bate nonstop la cap, cert este că vei simți că îți ieși din minți. Vorbește neapărat cu cineva care te înțelege acum.

Horoscop mâine, 6 august, Gemeni

Înainte de a ține un speech sau de a face o declarație mâine, nu ar strica să repeți discursul în oglindă sau să îl rostești în fața cuiva apropiat. Se pare că ai tendința de a fi prea tăioasă și de a nu ține cont de sentimentele celor din jur. Caută să te exprimi cât mai clar și cu cât mai multă blândețe.

Horoscop mâine, 6 august, Rac

Relația cu anturajul tău e dramatic zguduită mâine. Nici amica ta de suflet nu mai vorbește pe limba inimii tale, colegii par să comploteze pe la spatele tău, iar acea cunoștință cu care te înțelegeai cât de cât bine îți e atât de nesuferită acum. Spune ce te deranjează, dar măsoară-ți cuvintele.

Horoscop mâine, 6 august, Leu

Tensionatele aspecte dintre Soarele în semnul tău și Uranus în Taur te pot împinge acum să faci lucruri necugetate, spun astrele. Este posibil să dai cu piciorul unei situații stabile în viața profesională pentru un risc care nu asigură reușita. Nu da totuși vrabia din mână pe cioara de pe gard, nu fără o analiză minuțioasă.

Horoscop mâine, 6 august, Fecioară

Nu îți mai poți ține în frâu sentimentele negative și vei răbufni atunci când cineva te tratează necorespunzător. Dar așteaptă-te la o reacție la fel de agresivă. E posibil să ți se arunce în față vorbe grele și să realizezi că sunt adevărate. Nu ar strica nici să te întrebi de unde vine toată furia ta.

fata desenata in pulover verde furioasa

Te ignoră cineva din zodia Fecioară? Află cum să îi intri în grații!

Horoscop mâine, 6 august, Balanță

Nu îți asuma mâine mai mult decât poți duce, mai ales că nu o faci din motivele corecte. Da, ai suficiente rezerve de energie, ceea ce îți lipsește e însă motivația. Deși Uranus te îndeamnă să fii rebelă și să îți supraestimezi abilitățile, tot tu ești cea care va trebui să care povara sarcinilor dificile pe care le-ai acceptat. 

Horoscop mâine, 6 august, Scorpion

Dacă vei da dovadă de onestitate, vei realiza că vestea șocantă pe care o primești acum nu e deloc atât de neașteptată. Afli că o persoană apropiată nu e cine credeai că e și acest lucru îți frânge inima. Învață o lecție de aici: data viitoare e musai să crezi în intuiția ta.

Horoscop mâine, 6 august, Săgetător

Nu e cazul să dai bir cu fugiții la primul semn de dificultate. Apare un obstacol în calea ta profesională sau personală, dar de fapt ești atât de aproape de linia de sosire. Nu te da bătută, mai ales acum că reușita e la câțiva metri distanță de tine.

Horoscop mâine, 6 august, Capricorn

Fii foarte atentă cu o decizie pe care o iei mâine pe plan amoros. Din motive nepotrivite – vrei să fii în centrul atenției sau să demonstrezi cuiva ceva – te poți implica într-o relație despre care știi că nu o să meargă. Nu ești cu adevărat îndrăgostită, cred astrele, doar te minți și vei avea parte de suferință astfel.

Horoscop mâine, 6 august, Vărsător

Nu e deloc ușor (și nici recomandat) să încerci să placi tuturor din viața ta. Nu ești un artist care să jongleze cu nevoile tuturor celor din jur, așa că nici nu mai încerca să o faci. Când vei renunța la nevoia de a fi admirată de toți, poți ajunge să te descoperi pe tine, cea adevărată.

Horoscop mâine, 6 august, Pești

Dacă nu ești în realitate o vrăjitoare care poate opri timpul, mâine ar trebui să mai reduci din sarcinile pe care ți le-ai impus. Ești doar un om, unul aproape de epuizare dacă vei continua așa. Ocupă-te numai de ceea ce e urgent și caută și pe cineva care să te ajute.

Citește și: Horoscopul dragostei, săptămâna 2-8 august: zodiile își reorganizează viața sentimentală și fac schimbări colosale

Haos, confuzie, tensiune: cu siguranță horoscopul zilei de 6 august este posibil să te pună la încercare. Adună-ți toate forțele ca să îi faci față!

Surse foto: iStock, Unsplash

Articolul urmator
Cele mai insuportabile 15 defecte ale zodiei Săgetător
Cele mai insuportabile 15 defecte ale zodiei Săgetător
Ce te poate omori?
Incepe quiz
Ce te poate omori?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.