Horoscop
Înapoi la

Horoscop mâine, 6 februarie 2023: Gemenii fac uz de liberul lor arbitru și rup din Univers o porție de Rai, pe care o aduc acasă

Horoscop mâine, 6 februarie 2023: Gemenii fac uz de liberul lor arbitru și rup din Univers o porție de Rai, pe care o aduc acasă

Redactor Andreea Baluteanu

Horoscopul zilei de mâine, 6 februarie, prilejuiește o nouă mutare a Lunii, care intră în zodia Fecioară. Devenim mai analitici și mai productivi, dar în același timp ni se ascute și spiritul criticii.

Îndeplinirea datoriilor noastre se va afla acum pe prim plan.

Vezi ce prevăd cărțile de Tarot pentru luna februarie!

Află ce îți aduce horoscopul zilei de mâine, 6 februarie!

Astrolog Vlad Daia

Articol revizuit de Astrolog Vlad Daia

Despre
Am ca pasiune astrologia de mai bine de 20 de ani, cand am si inceput studiul în acest domeniu fascinant. Am absolvit primul curs de astrologie la ‘Școala de Astrologie Fidelia’, cea mai veche școală de astrologie din...

Horoscop mâine, 6 februarie, Berbec

Dacă al șaselea simț îți șoptește să te pregătești pentru lucruri mărețe acum, ascultă-l, neapărat, căci are dreptate. E un prilej bun să îți manifești interesul pentru evoluție și schimbări pe plan profesional, acolo unde te vei bucura de cel mai mare succes. Nu trebuie decât să întrebi în stânga și în dreapta, prietenii sau colegii îți vor da o idee de milioane.

Horoscop mâine, 6 februarie, Taur

Cu Luna în Fecioară, nu e de mirare că ești mai pregătită ca niciodată să te perfecționezi. Așadar, dacă ai de învățat, e un moment potrivit să îți exersezi memoria. Pe ce trebuie să pui accent acum e inovația: încearcă noi tehnici de asimilare, precum a studia alături de un partener, sau poartă culoarea galben, care stimulează memoria.

Horoscop mâine, 6 februarie, Gemeni

Nu ești sclavul lipsit de voință al Universului, ci ai libertate de alegere și deci posibilitatea de a co-crea alături de forțele supreme o lume mai bună. Așadar, tot ce trebuie să faci acum e să vizualizezi o reușită. La acest gest simplu se va deschide o ușă închisă până acum, în spatele căreia te-ai întrebat mereu ce se află.

Horoscop mâine, 6 februarie, Rac

Sentimentul de apartenență pe care îl experimentezi în dragoste în aceste momente e pur și simplu îmbătător. Fă ceva nou cu iubitul, cum ar fi să luați lecții de tangou argentinian sau să mergeți la un curs de bucătărie împreună. Învățând ceva nou, bucurându-vă de momente romantice, vă veți face dragostea să dureze la infinit.

Horoscop mâine, 6 februarie, Leu

Sunt șanse mari să se iște un conflict de opinii între tine și șeful tău acum. Superiorul insistă cu tot dinadinsul să faci ceva ce știi că nu va funcționa sau să desfășori o activitate fără sens. Nu decide să îi ignori recomandările, prefăcându-te că accepți pentru a proceda tot cum consideri tu, ci mai degrabă explică-i cu frumosul ce nu ar merge.

Horoscop mâine, 6 februarie, Fecioară

Dragostea îți zâmbește cu toți dinții acum! Va fi înălțător să petreci mai mult timp cu iubitul, indiferent de natura activității în care vă implicați. Nu te crampona de bani: chiar și să conduceți până într-un loc din care să admirați stelele și luna vă va unge pe amândoi la inimă.

fata si baiat care se imbratiseaza pe un fond colorat

Horoscop mâine, 6 februarie, Balanță

E un prilej bun pentru a-ți umple timpul cu practici spirituale. Fie că te rogi, încerci să îți cureți aura sau poate îți organizezi colecția de cristale și lumânări, încărcându-te cu energie pozitivă, vei simți o uriașă eliberare de presiunea pe care ai tot acumulat-o. Savurează această stare de pace și de bucurie, oricât ar dura.

Horoscop mâine, 6 februarie, Scorpion

Relația cu familia se află pe prim plan acum. Dacă sărbătorești un eveniment, asigură-te că vii echipată cu tot ce trebuie. Pe lângă cadou, nu ar fi frumos să oferi persoanei respective o scrisoare sau o felicitare în care să aduni câteva cuvinte frumoase sau de bine? Îi vei face o bucurie imensă.

Horoscop mâine, 6 februarie, Săgetător

Tu adori spațiile minimaliste și curate, în care să te simți cât mai liberă și mai lipsită de griji. Dacă locația ta s-a încărcat în ultima vreme de dispozitive sau de obiecte nedorite, e cazul să începi să mai renunți la ele, căci îți pătează lumina ta primordială. Un pachet cu donații către un azil sau un orfelinat e o idee fabuloasă.

Horoscop mâine, 6 februarie, Capricorn

Ești o vedetă, un mic astru strălucitor acum. Ai șansa de a fi mai vizibilă, dar și curajul de a produce o schimbare. Tot ce îți putem spune e că vei savura atenția generală indiferent dacă mergi la un job nou, dacă joci într-o piesă de teatru sau dacă creezi o postare pe social media care va atrage atenția tuturor.

Horoscop mâine, 6 februarie, Vărsător

Capacitățile tale extrasenzoriale sunt mai accentuate ca niciodată. Șansa de a crea ceva unic, extraordinar, pornind de la mesajele pe care ți le transmite Universul, e imensă în aceste momente. Realizezi nu numai care îți este menirea, dar descoperi și primul pas concret pe care ar trebui să îl faci ca să o îndeplinești.

Horoscop mâine, 6 februarie, Pești

Ai o discuție revelatoare cu un amic. Acesta îți spune că te-a visat sau deapănă o amintire despre tine care vă emoționează pe amândoi. Dincolo de faptul că această discuție vă va apropia și mai tare, important este că îți va da o idee despre cum să acționezi în continuare sau o sugestie la o problemă presantă.

Horoscopul zilei de mâine, 6 februarie, aduce seriozitate și aplecare spre profesionalism.

 

Surse foto: Pixabay

Surse articol: Astrology.com

Articolul urmator
Zodiile care trebuie să frângă o inimă înainte de a-și cunoaște adevărata dragoste
Zodiile care trebuie să frângă o inimă înainte de a-și cunoaște adevărata dragoste
Cat de mult iti plac baietii rai?
Incepe quiz
Cat de mult iti plac baietii rai?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4 (1)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.