Horoscop
Înapoi la

Tarotscopul lunii februarie 2023. Ce spun cărțile de tarot despre tine luna aceasta

Tarotscopul lunii februarie 2023. Ce spun cărțile de tarot despre tine luna aceasta

Ramona Jurubita

Februarie este luna în care Vărsătorii și Peștii vor fi în centrul atenției, dar asta nu înseamnă că restul zodiilor nu se vor bucura de energiile reformatoare ale acestei perioade. Toată lumea va avea parte de surprize plăcute!

Citirea Tarotscopului te va ajuta să afli ce urmează, astfel încât să nu fii luat/ă prin surprindere de evenimentele viitoare. Și când știi la ce să te aștepți, poți profita din plin de toate oportunitățile. Cărțile de Tarot îți oferă ajutorul de care ai nevoie pentru a te bucura de o lună minunată. Ele te previn în legătură cu posibilele pericole și îți subliniază detaliile la care trebuie să fii extrem de atent/ă.

Vrei să știi cum va fi luna februarie a anului 2023? Află totul din cărțile de Tarot

Berbec – As de spade
Mesaj: Vei face descoperiri
E timpul să începi un nou capitol și să lași în urmă tot ce știai despre viață. Universul îți va trimite mesaje în diverse moduri, încercând să te învețe lucruri noi. Dacă reușești să interpretezi mezajele, mentalitatea ți se va schimba considerabil.
Mantra ta pentru această lună: „Accept evoluția prin descoperire!”

Taur – Opt de baghete (inversat)
Mesaj: Nu lăsa întârzierile să te doboare!
Încearcă să îți păstrezi calmul și să nu te frustrezi dacă vezi că anumite planuri nu funcționează. În cele din urmă, îți vei îndeplini obiectivele, chiar dacă vei avea unele întârzieri. Când simți că nu mai poți, trebuie să respiri profund și să îți amintești că după orice furtună apare un curcubeu.
Mantra ta pentru această lună: „Renunț la frustrări!”

Gemeni – Marea Preoteasă
Mesaj: Ascultă-ți intuiția!
În februarie vei simți că ai o intuiție mult mai ascuțită, iar asta înseamnă că trebuie să te lași ghidat/ă de ea. Cele mai multe lucruri bune ți se vor întâmpla în urma alegerilor tale, așa că ai grijă la deciziile pe care le iei.
Mantra ta pentru această lună: „Mă conectez la magia mea interioară!”

Rac – Șase de Spade
Mesaj: Te așteaptă un rit de trecere
O schimbare majoră se va produce în viața ta în februarie. Poate fi vorba despre mutarea locuinței, schimbarea locului de muncă sau transformarea unor relații de prietenie. Ai grijă de sufletul tău și ajută-l să se obișnuiască în noul context.
Mantra ta pentru această lună: „Îmbrățișez schimbarea!”

Persoană care ține în mână cinci cărți de Tarot

Iată și: Ce trebuie să-și amintească fiecare zodie dacă se simte singură în 2023

Leu – Șase de Cupe
Mesaj: Vei trăi o mare bucurie
Luna aceasta îți aduce multe motive de bucurie și trebuie să fii deschis/ă pentru a profita din plin de fiecare. Te vei distra cu prietenii, iar ajutorul oferit altora te va face să te simți mândru/ă de tine. Când ești bun/ă cu alții, energia pozitivă se întoarce înzecit la tine.
Mantra ta pentru această lună: „Mă bucur de tot ce mi se întâmplă!”

Fecioară – Puterea (inversată)
Mesaj: E momentul să profiți de puterea ta interioară
Trebuie să îți asculți sufletul și să vezi care sunt cele mai mari nevoi pe care le are. Ca să te simți mai bine în februarie, trebuie să fii mai bun/ă cu tine și să te conectezi cu sinele interior. Universul are încredere în tine, ceea ce înseamnă că trebuie să ai și tu!
Mantra ta pentru această lună: „Cred mai mult în mine!”

Balanță – Patru de Pentacule (inversat)
Mesaj: Fii atent/ă la finanțe!
Trebuie să ai grijă la modul în care investești și economisești banii, căci luna februarie te va pune la încercare de mai multe ori. Dacă îți arunci toate câștigurile ca și cum nu ar avea nicio valoare pentru tine, s-ar putea să nu le mai primești a doua oară. Dar dacă înveți să apreciezi orice sursă de venit, banii vor veni înzecit la tine.
Mantra ta pentru această lună: „Îmi revizuiesc relația cu banii!”

Scorpion – Rege de Cupe (inversat)
Mesaj: Fii mai blând/ă cu tine!
În această săptămâna trebuie să pui accentul pe echilibrarea stărilor tale de spirit. Dă-ți voie să simți orice emoție care te cuprinde și nu îți mai reprima sentimentele. Poate ar fi cazul să le spui celorlalți cât înseamnă pentru tine și ce stări îți provoacă prezența lor.
Mantra ta pentru această lună: „Îmi găsesc echilibrul interior!”

Săgetător – Regina de Pentacule
Mesaj: Trebuie să pui accentul pe securitatea financiară
Vei munci mai mult în această perioadă, fiindcă vei dori să nu mai duci grija zilei de mâine. E normal să vrei să fii stabil/ă din punct de vedere financiar, dar ai grijă să nu te suprasoliciți. Dacă lași intuiția să își facă treaba, vei găsi ușor oportunitățile care te fac să obții profit fără efort.
Mantra ta pentru această lună: „Am parte de reușite financiare!”

Capricorn - Spânzuratul
Mesaj: Fă o pauză!
Această carte este un semnal de alarmă care te avertizează în legătură cu modul haotic de viață. Faci totul în grabă și nu știi exact spre ce direcție mergi? Asta înseamnă că ai nevoie de o pauză, pentru că trebuie să te gândești mai mult la scopul tău. Evită să fii rigid/ă în interacțiunile cu apropiații și lasă-i să te învețe cum să te relaxezi.
Mantra ta pentru această lună: „Mă liniștesc și las Universul să își facă treaba!”

Vărsător – Nouă de Săbii (inversată)
Mesaj: Scapă de anxietate!
În februarie 2023 trebuie să scapi de griji și de probleme. Doar așa vei reuși să te simți mai bine și să începi o nouă etapă. Cum poți lăsa toate fricile în urmă? E simplu! Ai nevoie de voință și de încredere în tine. Încearcă să îți umpli timpul cu multe activități ce îți dau o stare de bine.
Mantra ta pentru această lună: „Nu îi dau voie stresului să mă afecteze!”

Pești – Trei de Spade
Mesaj: Îngrijirea de sine este cheia acestei luni
Nu ai avut o perioadă prea bună, așa că a venit momentul să faci o schimbare. Bineînțeles, pentru a te simți bine trebuie să te asiguri că interiorul tău este în armonie cu exteriorul. Ai mai multă grijă de tine și fă-ți micile plăceri nevinovate din când în când.
Mantra ta pentru această lună: „O să mă iubesc mai mult!”

Ce părere ai despre tarotscopul lunii februarie? Pare să fie totul așa cum ți-ai imaginat?

Citește și: Zodiile care învață să se pună pe primul plan, în sfârșit, în 2023

Surse foto: iStock, Pixabay

Surse articol: WomanandhomeGlamourCosmopolitan

Articolul urmator
Tipul greșit de persoană pe care o atragi, în funcție de zodie
Tipul greșit de persoană pe care o atragi, în funcție de zodie
Ce carte de tarot esti?
Incepe quiz
Ce carte de tarot esti?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4 (1)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.