Horoscop
Înapoi la

Horoscop mâine, 6 ianuarie 2023: Luna Plină trezește la viață un coșmar al copilăriei Gemenilor, care se confruntă cu un monstru demult alungat

Horoscop mâine, 6 ianuarie 2023: Luna Plină trezește la viață un coșmar al copilăriei Gemenilor, care se confruntă cu un monstru demult alungat

Redactor Andreea Baluteanu

Prilej de a ne bucura de intimitate și de timp petrecut alături de familie, horoscopul zilei de mâine, 6 ianuarie, este influențat de Luna Plină în Rac, care ne încurajează să stăm acasă.

Fiecare problemă va fi rezolvată în privat, iar zodiile trebuie neapărat să evite să își spele rufele în public.

Află ce spune și tarotscopul lunii ianuarie!

Află de mai jos care sunt caracteristicile horoscopului zilei de mâine, 6 ianuarie!

Astrolog Vlad Daia

Articol revizuit de Astrolog Vlad Daia

Despre
Am ca pasiune astrologia de mai bine de 20 de ani, cand am si inceput studiul în acest domeniu fascinant. Am absolvit primul curs de astrologie la ‘Școala de Astrologie Fidelia’, cea mai veche școală de astrologie din...

Horoscop mâine, 6 ianuarie, Berbec

Emoțiile sunt aprig intensificate în lumina Lunii Pline, dar vor fi scoase la iveală mai ales cele mai problematice, reprimate. Dacă încerci să ții secrete unele sentimente sau refuzi să acționezi în concordanță cu ele, te vei simți din ce în ce mai presată, până ce vei exploda. Încearcă să le manifești.

Horoscop mâine, 6 ianuarie, Taur

Zodia ta are mare nevoie de grupul său de susținere acum! Fie că e vorba despre prieteni sau familie, să îți amintești că sunt alături de tine mereu se poate dovedi dificil în momentele grele, când ești atentă numai la propriile trăiri, dar te va salva. Prietenul la nevoie se cunoaște.

Horoscop mâine, 6 ianuarie, Gemeni

Te vei întâlni mâine cu un om care te-a făcut să suferi mult când erai mai tânără sau în copilărie. Poate că ți-a cauzat durere sau te-a determinat să te simți mică sau neînsemnată, cert este că lucrurile nu mai stau la fel între voi. Însă revederea îți va cauza emoții complicate.

Horoscop mâine, 6 ianuarie, Rac

Oricât ai încerca să îți ascunzi opinia, mai ales într-o situație controversată, adevărul ți se citește acum pe față. Din fericire, și ceilalți vor fi mai înțelegători cu tine și vei constata că majoritatea cunoștințelor tale chiar îți apreciază onestitatea. Ai însă grijă ca nu cumva să sari calul.

Horoscop mâine, 6 ianuarie, Leu

Nu lăsa frica și anxietatea să îți guverneze viața, oricât de întemeiate ar părea la momentul actual. O viață ai, ce rost să o petreci speriată? Cineva va încerca în mod intenționat să te îngrozească, dar cel mai probabil exagerează sau scoate din context faptele prezentate.

Horoscop mâine, 6 ianuarie, Fecioară

Știm că e dificil să te încrezi într-o persoană pe care abia ai cunoscut-o, dar este ceea ce trebuie să faci mâine. Un străin îți poate fi de un real ajutor și e singurul care îți poate acorda susținerea necesară. Acționează însă cu precauție și nu ezita să ții cont de ce îți șoptește al șaselea simț.

Horoscop mâine, 6 ianuarie, Balanță

Se întâmplă adesea: după ce le-ai vorbit celor dragi tare și răspicat despre ambițiile tale, aceștia încearcă acum să te descurajeze. Se vor rosti cuvinte dure de ambele părți, mai ales că atitudinea lor ostilă te ia prin surprindere. Nu o fac însă din răutate, doar din grijă față de tine sau din temeri nejustificate.

Horoscop mâine, 6 ianuarie, Scorpion

De cele mai multe ori, lipsa de încredere în forțele proprii nu are nimic de-a face cu faptele sau cu percepția celorlalți, ci cu modul în care ne vorbim și ne tratăm noi. Dacă te critici constant și îți adresezi vorbe amare din cauza celor mai mici greșeli, să nu te mire că ești atât de stresată.

femeie bruneta cu o lacrima care ii curge pe fat

Horoscop mâine, 6 ianuarie, Săgetător

Obsesia resimțită pentru cineva apropiat îți va ocupa toată mintea și te va pune în imposibilitatea de a te mai bucura de viață. Fie că invidiezi, ești atrasă sau ți-e frică de omul respectiv, cât timp nu te raportezi decât la el, nu vei avea nicio șansă la pace și liniște, atrag atenția astrele.

Horoscop mâine, 6 ianuarie, Capricorn

Atunci când traversezi un proces de evoluție, e musai să fii blândă cu tine, căci dezvoltarea ta nu va fi lină, ca în palmă. Se manifestă o contradicție între cea care ai fost și cea care începi să devii, iar tu ești prinsă la mijloc. Oricât de tare ți-ai dori să te schimbi, arată că respecți și omul care ai fost.

Horoscop mâine, 6 ianuarie, Vărsător

Există probleme mari de comunicare mâine și riscul de a fi neînțeleasă, spun astrele. Dacă nu vrei să prejudiciezi o relație dragă pentru că sunteți pierduți printre cuvinte, încearcă să faci un pas în spate și să decizi ceea ce ai de spus înainte de a deschide gura. Un filtru nu strică acum.

Horoscop mâine, 6 ianuarie, Pești

Lipsa de încredere în tine nu e justificată și îți va dăuna profund acum, spun astrele. Te simți jenată de imaginația ta bogată, considerând că oamenii nu o vor înțelege, sau eziți să îți manifești liberă pasiunea. Tu ești o ființă unică, ce dai culoare vieții, așa că e musai să îi lași pe ceilalți să te cunoască.

Horoscopul zilei de mâine, 6 ianuarie, aduce zodiilor pasiune pentru cămin și casă.

Surse foto: Pixabay

Surse articol: Tarot

Articolul urmator
Zodiile care preferă singurătatea decât relațiile lipsite de pasiune
Zodiile care preferă singurătatea decât relațiile lipsite de pasiune
Ce luna a anului te reprezinta?
Incepe quiz
Ce luna a anului te reprezinta?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.6 (3)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.