Horoscop
Înapoi la

Horoscop mâine, 7 aprilie 2023: Fecioara riscă să dispară într-o gaură de vierme, cu conștiința absorbită într-un vid al cunoașterii

Horoscop mâine, 7 aprilie 2023: Fecioara riscă să dispară într-o gaură de vierme, cu conștiința absorbită într-un vid al cunoașterii

Redactor Andreea Baluteanu

Multe vești bune are să ne dea horoscopul zilei de mâine, 7 aprilie. Astfel, sextila dintre Venus în Taur și Neptun în Pești aduce vibrații pozitive și înfloritoare în dragoste. Poți să ai parte de întâlnirea romantică a vieții tale, în care să te simți atât de special/ă, un/o binecuvântat/ă al sorții. Dacă ești single și visezi la o relație, arată-ți disponibilitatea.

Semnele zodiacale care au cea mai puternică energie! Vibrația lor este alimentată de Univers

Tot acum, sextila dintre Mercur în Taur și Marte în Rac ne dă tăria de a lucra necontenit pentru ceea ce ne dorim. Fie că tânjești la o legătură mai strânsă, la a strânge o sumă de bani pentru o investiție majoră sau la realizarea unui vis profesional, ai ce îți trebuie.

Descoperă mai jos care sunt conotațiile horoscopului zilei de mâine, 7 aprilie, pentru tine!

Astrolog Vlad Daia

Articol revizuit de Astrolog Vlad Daia

Despre
Am ca pasiune astrologia de mai bine de 20 de ani, cand am si inceput studiul în acest domeniu fascinant. Am absolvit primul curs de astrologie la ‘Școala de Astrologie Fidelia’, cea mai veche școală de astrologie din...

Horoscop mâine, 7 aprilie, Berbec

Cu atâtea conexiuni și cu Luna în Scorpion, dovedește-te un păstrător sacru al secretelor care îți sunt încredințate. Cineva apropiat ți se va confesa, împărtășindu-ți o informație cu valoare personală și trebuie să fii conștient/ă de cât de mult l-a costat să se deschidă. Așadar, nu îi trăda încrederea și promite că vei lua cu tine taina în mormânt.

Horoscop mâine, 7 aprilie, Taur

E o zi minunată pentru un date romantic. Poți să dai nas în nas cu sufletul tău pereche, acel om cu care împărtășești aceleași gusturi, fie ele pentru literatură sau pentru muzica de nișă ori arta contemporană. Există însă pericolul să vă axați relația pe discuții și să pierdeți posibilitatea de a stabili o conexiune intimă. Ascultă-ți inima!

Horoscop mâine, 7 aprilie, Gemeni

Fii atent/ă la micile detalii, căci chiar și un strop de superficialitate se poate dovedi catastrofal. Nu semna până nu citești contractul în integralitate (mai ales ce e înscris cu litere mici), nu lăsa niciun amănunt pe seama sorții și dă-ți interesul chiar și în acele aspecte care nu sunt niciodată verificate. De asemenea, fă tot posibilul să pui accent pe latura creativă și vizuală a proiectelor și ideilor de afaceri.

Horoscop mâine, 7 aprilie, Rac

Nu ești omul căruia să îi placă să se bată cu pumnii în piept sau să vorbească până ce toți ceilalți ajung să caște de plictiseală, dar mâine ai ceva esențial de spus. Enunți niște principii de la care multă lume a tras chiulul. Nu te teme să renunți și la relațiile pentru care aceste valori nu mai reprezintă nimic și ține ștacheta sus când vine vorba despre oamenii prezenți în viața ta.

Horoscop mâine, 7 aprilie, Leu

Lasă-ți prietenii sau colegii să strălucească, tu acționează din umbră ca să îi ajuți și nu oricum, ci fără să aștepți nicio răsplată. Ține cont că cine trebuie să știe va ști, iar Universul și Divinitatea vor avea grijă să te răsplătească pentru altruismul și compasiunea de care ai dat dovadă. Vei primi ajutorul atunci când vei avea cea mai mare nevoie de el.

Horoscop mâine, 7 aprilie, Fecioară

E esențial ca în aceste momente să știi de unde îți iei informațiile și pe cine lași să te influențeze. Ai tendința de a permite social media sau inteligenței artificiale să te ghideze în adoptarea unei hotărâri importante, dar înainte de a-l consulta pe domnul Google și a te lăsa captiv/ă într-o gaură de vierme, o ruptură în spațiu și timp, gândește-te cine contează cel mai mult pentru tine și cere acelei persoane părerea.

Horoscop mâine, 7 aprilie, Balanță

Dă prioritate timpului de calitate petrecut în compania celorlalți: nu trebuie să stai ore întregi alături de ei, e suficient să le acorzi întreaga ta atenție atunci când vă regăsiți împreună. Accentul trebuie pus pe cele mai apropiate persoane, așa că dacă locuiești cu cineva gătiți ceva gustos sau jucați un joc de societate.

Horoscop mâine, 7 aprilie, Scorpion

Ce îți alimentează cu adevărat pasiunea? Independența ta e pusă acum în prim plan. Așadar, gândește în termeni personali, orice ar însemna acest fapt pentru tine. Fii atent/ă și la conexiunile cu ceilalți: nu cumva spui cuiva apropiat ce vrea și nu ce trebuie să audă? Renunțând la strategii pentru onestitate vei descoperi cum începi să ai parte de legături profunde.

Horoscop mâine, 7 aprilie, Săgetător

Ține cu dinții de viața ta privată și păstrează cu sfințenie secretele tale și ale celorlalți. Se poate să fii jucat/ă pe degete de un manipulator de profesie care să își dorească să afle ceva de la tine, dând impresia că e inofensiv și că are la bază intenții nobile. E greu să discerni într-un asemenea context intențiile celorlalți așa că mai degrabă fii precaut/ă.

Horoscop mâine, 7 aprilie, Capricorn

Simțul umorului îți e adesea subestimat, mai ales că abordezi de multe ori o atitudine serioasă, care îi duce pe ceilalți de nas, determinându-i să te considere fără sare și piper. Nu e cazul acum, când prinzi mai multe muște cu miere decât cu oțet. Mai ales dacă ai de comunicat un mesaj important, fă mai întâi câteva glume care să destindă atmosfera.

Horoscop mâine, 7 aprilie, Vărsător

Închide ușa la birou sau, dacă nu ai această posibilitate, pune-ți căștile și ascultă un playlist ce stimulează productivitatea, te învață astrele. Ai o capacitate de concentrare uluitoare și poți face un progres extraordinar la un proiect care necesită finețe și o abordare profundă. Nu permite nimănui să te întrerupă.

femeie roscata fara fata cu casti pe cap

Horoscop mâine, 7 aprilie, Pești

Accentul e pus pe viziunea și pe educația ta cu Luna în Scorpion în a ta noua casă. De ce cursuri ai avea nevoie pentru a deveni mai bun/ă în sfera ta de activitate? Pe de altă parte, dacă deja știi tot, dacă ai preda din cunoștințele tale celor aflați la început de drum? Poți deveni mentor al cuiva în căutare de repere.

Productivitatea, dar și intimitatea și profunzimea în relații sunt intensificate în horoscopul zilei de mâine, cu Luna în Scorpion.

Surse foto: Pixabay, Pixabay

Surse articol: Astrostyle

Articolul urmator
Zodiile care nu dau doi bani pe părerile celor din jur
Zodiile care nu dau doi bani pe părerile celor din jur
Unde ai trăit într-o viață anterioară?
Incepe quiz
Unde ai trăit într-o viață anterioară?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.5 (2)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.