Horoscop
Înapoi la

Semnele zodiacale care au cea mai puternică energie! Vibrația lor este alimentată de Univers

Semnele zodiacale care au cea mai puternică energie! Vibrația lor este alimentată de Univers

Ramona Jurubita

Ți s-a întâmplat vreodată să simți cum privirea cuiva din fața ta îți străpunge inima? Ai avut acel fior când te-ai apropiat de o persoană care părea extrem de carismatică încă de la prima vedere? Dacă da, e posibil să fi făcut deja cunoștință cu una dintre zodiile care au o energie ieșită din comun.

Pe cercul zodiacal sunt patru semne care pot prelua energia din Univers, încărcându-se cu o putere infinită. Ele folosesc vibrația aceasta în mod diferit, în funcție de cum se simt și de cum sunt tratate de cei din jur. Dacă sunt călcate pe nervi, pot distruge tot ce le iese în cale. În schimb, dacă primesc iubire și afecțiune, vor folosi forța pe care o au pentru a oferi înapoi toată dragostea primită.

Vrei să știi ce nativi au aceste puteri speciale, oferite de vibrațiile pe care le iau din jurul lor? Iată care sunt norocoșii:

Scorpion
Acest semn nu ar putea lipsi de pe listă, ba chiar a reușit să ocupe tocmai poziția fruntașă. Puternic, independent și observator – sunt doar câteva atribute ale Scorpionului, căci are multe alte calități. Energia sa poate deveni oricând negativă, mai ales dacă este călcat pe coadă în anumite momente.

Oamenii se străduiesc să se poarte frumos cu el, fiindcă știu care ar fi consecințele dacă l-ar supăra sau răni. Ar dura ani de zile să își revină în urma răzbunării sale, așa că toți care îl cunosc prefer să stea departe. Dacă nu au ceva bun de împărtășit cu el, aleg să îl evite.

În plus, tot puterile sale infinite îl fac să obțină întotdeauna ce își dorește. Ai văzut vreodată un Scorpion dezamăgit de viața pe care o are? Nu! Pentru că este expert în arta persuasiunii și nu renunță până când nu își îndeplinește toate visurile.

Gemeni
Nativul Gemeni nu prea știe cum să se folosească de energia uriașă pe care o deține și, de multe ori, transmite negativitate prin toate gesturile pe care le face. Persoanele din jur au tendința de a fugi de el, fiindcă se tem de conversațiile pe care acesta le inițiază de fiecare dată.

Are multe momente în care se simte deasupra tuturor și încearcă să intimideze pe oricine cu inteligența sa ridicată. Din păcate, această atitudine îl face să piardă mult în viață, căci poate rămâne fără prieteni. Dar știi ce? Lui nu îi pare rău și continuă să fie mândru de abilitățile sale. Este conștient că oamenii care îl iubesc vor rămâne lângă el, în ciuda comportamentului său.

Portret al unei femei care are părul acoperit de sclipici auriu

Dacă ar învăța să folosească vibrațiile acestea puternice în favoarea sa, lucrurile ar arăta diferit. Într-adevăr, obține și el ce își dorește, la fel ca Scorpionul, dar mijloacele pe care le alege nu sunt tocmai potrivite.

Capricorn
Dacă a existat vreodată un semn care știe cum și când să treacă la treabă, acesta este Capricornul. Este înzestrat cu o energie de neegalat, așa că poate face orice își propune. Fiind semn de pământ, face doar activități ce au caracter practic și încearcă să devină o figură autoritară în majoritatea situațiilor. Îi place să preia conducerea în proiecte comune, ceea ce înseamnă că poate convinge pe oricine să lase treaba în mâinile sale.

Reușește să captiveze fără prea mare efort o mulțime, căci știe cum să vorbească și intuiește ușor slăbiciunile oamenilor pe care îi are în față. Firea sa puternică îi face pe apropiați să se simtă în siguranță când sunt lângă el. Are capacitatea de a oferi suport emoțional celor dragi, dar îi poate pune în încurcătură pe toți care îl supără.

Pești
Acest semn zodiacal este cunoscut deja pentru puterea sa de a se conecta cu misticismul. În general, investește energia puternică în intuiție și încearcă să își asculte instictul de fiecare dată când are de luat o decizie. Toți oamenii din jur sunt uimiți de capacitatea sa de a face întotdeauna alegeri cu inima.

În plus, un Pește se poate adapta în orice situație, fiindcă are deja puterea de a suporta schimbările și de a trece peste ele cu ușurință. Potrivit Bustle, mai este numit și „cameleonul energetic” al zodiacului, pentru că poate să privească dincolo de aparențe și să vadă totul clar.

Dacă îl supără cineva, are grijă ca persoana respectivă să își dea seama de greșelile făcute și se străduiește să o facă să îi pară rău. Nu te gândi că se răzbună, fiindcă nu și-ar irosi puterile pe așa ceva. Pur și simplu, îi deschide ochii și îi arată ce a pierdut.

Tu ai avut deja ocazia să simți pe propria piele cât de mari sunt energiile acestor patru zodii?

Topul vampirilor energetici din zodiac

Surse foto: Pixabay, Pixabay

Surse articol: CluberStylecasterBustle

Articolul urmator
Zodiile care preferă singurătatea decât relațiile lipsite de pasiune
Zodiile care preferă singurătatea decât relațiile lipsite de pasiune
De care semne zodiacale ar trebui sa te feresti?
Incepe quiz
De care semne zodiacale ar trebui sa te feresti?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.7 (8)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.