Horoscop
Înapoi la

Horoscop mâine, 7 august 2023: Taurul și-a pus dopuri în urechi ca să amuțească glasul inimii, uitând că mintea e un stăpân măreț, dar un servitor periculos

Horoscop mâine, 7 august 2023: Taurul și-a pus dopuri în urechi ca să amuțească glasul inimii, uitând că mintea e un stăpân măreț, dar un servitor periculos

Redactor Andreea Baluteanu

Siguranța și stabilitatea sunt coordonatele esențiale ale horoscopului zilei de mâine, 7 august. Zodiile își vor concentra o mare parte din eforturi pentru asigurarea liniștii și păcii mentale, așa cum le îndeamnă Luna în Taur.

Horoscopul săptămânii 7 – 13 august: ambiția și hotărârea sunt cele două calități care dictează viețile zodiilor în perioada următoare

Încetinește ritmul vieții pentru a te bucura de plăceri senzoriale.

Află ce îți este prezis în rândurile de mai jos!

Astrolog Vlad Daia

Articol revizuit de Astrolog Vlad Daia

Despre
Am ca pasiune astrologia de mai bine de 20 de ani, cand am si inceput studiul în acest domeniu fascinant. Am absolvit primul curs de astrologie la ‘Școala de Astrologie Fidelia’, cea mai veche școală de astrologie din...

Horoscop mâine, 7 august, Berbec

În momentul în care vei înțelege că Universul își dorește să fii fericit/ă, chiar să atingi extazul în viața personală, vei realiza că toate necazurile vin pentru că tu plasezi unele limite și interdicții. Prin urmare, învață să accepți dragostea în viața ta. Fă un exercițiu simplu: după ce te trezești, uită-te în oglindă și complimentează un aspect care îți place la tine, apoi mărturisește-ți iubirea față de propria persoană.

Horoscop mâine, 7 august, Taur

Un mare înțelept a spus cândva: mintea e un stăpân măreț, dar un servitor periculos. Dacă ai lăsat prea mult rațiunea să îți guverneze existența și ai uitat să îți mai asculți glasul inimii, e evident că nu ești pe calea cea bună. Limitează aceste porniri, pentru liniștea atât de dorită mâine, încercând să acționezi pe post de observator care doar ia aminte la gânduri, nu se lasă influențat de ele.

Horoscop mâine, 7 august, Gemeni

Deziluziile și descurajarea au rolul lor în viață, așa că, deși poate suna ironic sau ca un clișeu, ar trebui să fii recunoscător/oare pentru o sursă de neplăcere. „Invită” acest „demon” la masă cu emoțiile și sentimentele tale și permite-i să te învețe o lecție. Cel mai probabil e aceea a răbdării în fața necazului; odată ce vei ști să faci față răului, vei păși printr-un portal al abundenței și al beatitudinii.

Horoscop mâine, 7 august, Rac

Când este vorba despre dragoste, să accepți iminența unui sfârșit e aproape la fel de important cu a avea tăria de a-ți mărturisi noile sentimente. Acum ai parte de ambele tipuri de abordări. Pe de o parte, dorești să pui punct (sau tocmai ai făcut-o) unei vechi povești, dar pe de alta, te simți atras/ă de un amic sau o cunoștință. Ai un mare avantaj: știi deja ce fel de om este.

Horoscop mâine, 7 august, Leu

Dragostea îți surâde în aceste momente! Dacă ai deja o relație trainică, veți găsi modalități de a o face din nou proaspătă și interesantă și nu e deloc exclus să vă revigorați atât de tare legătura încât să aveți impresia că v-ați îndrăgostit din nou, la prima vedere. Pe de altă parte, dacă ești în primele stadii ale legăturii, puteți fi dornici să „ardeți etape” și să vă mutați împreună.

Horoscop mâine, 7 august, Fecioară

Simți nevoia unei schimbări, mai ales în stilul de trai. Cum o poți accelera? Luând decizii bune din punct de vedere al sănătății. Ce spui dacă ai renunța la măcar un obicei toxic sau ai institui o săptămână pe lună în care să ai o alimentație 100% naturală? Dacă tânjești să faci mai multă mișcare, atunci incorporează dansul în rutina ta.

femeie frumoasa cu ochelari de soare si pantofi cu toc care danseaza

Horoscop mâine, 7 august, Balanță

Ceea ce îți e menit nu poate fi în niciun fel pierdut sau rătăcit, îți amintește horoscopul de mâine. Așadar, dacă simți că relația ta ți se „prelinge printre degete”, nu ține cu dinții de ea, oferind „n” motive partenerului pentru a rămâne alături de tine. Amintește-ți că nu ai de ce să îți demonstrezi valoarea nimănui și nici să faci permanent „jonglerii” pentru a păstra pe cineva.

Horoscop mâine, 7 august, Scorpion

Nu ai fost adus/ă pe Pământ cu scopul de a-ți diminua lumina ca să nu îi deranjezi sau să nu îi superi pe ceilalți. Dimpotrivă, misiunea ta e de a te regăsi pe tine, așa cum ești în mod autentic, înfruntând obstacole și bifând oportunități. Dacă cineva te condiționează sau vrea să te schimbe, atunci știi deja ce decizie trebuie să iei: alege-te pe tine, așa cum ești.

Horoscop mâine, 7 august, Săgetător

Darul astrelor mâine e o atât de așteptată (și dorită) claritate a minții. Gândești limpede și dintr-odată îți pricepi rolul sau rostul pe această planetă. Poți avea revelația menirii tale – un moment care trebuie neapărat sărbătorit și notat undeva – sau poți găsi în sfârșit o soluție viabilă la o problemă care se încăpățâna să apară sub diverse forme.

Horoscop mâine, 7 august, Capricorn

Parteneriatele, mai ales cele care constau în legături duale, sunt prețuite acum. Astrele îți susțin mai ales activitățile de mentorat sau dorința de a deveni profesor ori de a-ți preda cunoștințele acumulate, cu infinită înțelepciune. Amintește-ți că e bine să rămâi umil/ă în această întreprindere și să nu-ți închipui niciodată că le știi pe toate.

Horoscop mâine, 7 august, Vărsător

Dumnezeu nu îți va da niciodată mai mult decât poți duce; iată un gând care e deopotrivă alinător și încurajator. Așadar, nu îți rămâne decât să înfrunți dificultățile de mâine cu încrederea că ai deja ce îți trebuie pentru a le depăși. Cu curaj, reziliență și, firește, un strop de speranță, vei ieși mult mai puternic/ă la liman.

Horoscop mâine, 7 august, Pești

Zodia ta este sfătuită să arate puțină reținere. În mod normal, nu ești omul care să își ia un angajament fără să îl cântărească înainte cu seriozitate, dar atunci când te regăsești într-o situație pe care o consideri romantică, te arunci adesea cu capul înainte. Nu spunem că e greșit să te muți cu noul/a tău/ta iubit/ă la câteva zile după ce v-ați cunoscut, dar măcar cădeți de comun acord asupra a ce vă așteaptă.

Horoscopul zilei de mâine, 7 august, aduce dorință de liniște și de stabilitate.

 

Surse foto: Pixabay

Surse articol: Vogue

Articolul urmator
Cele mai neînfricate zodii. Nu le este frică de nimeni și de nimic
Cele mai neînfricate zodii. Nu le este frică de nimeni și de nimic
Cate sanse ai sa iti intalnesti alesul inimii de Anul Nou?
Incepe quiz
Cate sanse ai sa iti intalnesti alesul inimii de Anul Nou?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.