Horoscop
Înapoi la

Horoscopul săptămânii 7 – 13 august: ambiția și hotărârea sunt cele două calități care dictează viețile zodiilor în perioada următoare

Horoscopul săptămânii 7 – 13 august: ambiția și hotărârea sunt cele două calități care dictează viețile zodiilor în perioada următoare
Ramona Jurubita

Această săptămână începe cu stabilitate și securitate, căci Luna se mută în Taur, făcându-le pe zodii să împrumute din seriozitatea și ambiția acestui nativ. Toți oamenii vor munci pentru a se asigura că nu le lipsește nimic, deși nu toată săptămâna va fi la fel de ușoară ca ziua de 7 august.

Multe planete încă se află în retrogradare, așa că perioada care urmează va fi marcată de haos, incertitudini și nehotărâre. Destul de greu va fi pe 9 august, când Luna se mută în Gemeni. Unele semne zodiacale vor avea în această zi multe idei de pus în aplicare, dar pe care le vor pierde/uita repede dacă nu acționează la timp. Tot pe data de 9, Venus în Leu va forma un pătrar cu Uranus în Taur, iar energiile acestei poziționări astrale pot aduce tensiuni în interacțiunile dintre persoane. Asta înseamnă că inclusiv tu, indiferent de zodia sub care te-ai născut, riști să simți că prietenii te provoacă. Ai grijă cum le răspunzi!

Pe 11 august, Luna se mută în Rac, făcând emoțiile și sensibilitatea să crească. Astrele recomandă tuturor să își țină familia aproape și să facă lucruri ce aduc buna dispoziție.

În ultima zi a săptămânii, Soarele în Leu formează o conjuncție cu Venus în Leu. Tensiunile de la mijlocul perioadei se pot stinge datorită vibrațiilor puternice pe care Soarele și Venus le împrăștie în Univers. Asta înseamnă că se pot lega prietenii și că iertarea va deveni un pas mai ușor pentru toată lumea.

Unele semnele zodiacale se vor bucura mai mult de intervalul 7 – 13 august, în timp ce altele vor aștepta ca problemele din viața lor să treacă de la sine. Vrei să știi ce ți se va întâmpla și aceste zile? În galeria foto găsești previziunile pentru fiecare zodie în parte.

Berbec Vezi galeria foto » Taur Gemeni

Surse foto: iStock

Surse articol: AstrologyanswersAstrologyVogue

Articolul urmator
Zodiile care preferă singurătatea decât relațiile lipsite de pasiune
Zodiile care preferă singurătatea decât relațiile lipsite de pasiune
Ce zi a saptamanii esti?
Incepe quiz
Ce zi a saptamanii esti?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

1 (1)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.