Horoscop
Înapoi la

Horoscop mâine, 7 iunie 2022: pentru că nu poate să împace și capra, și varza, Racul e nevoit să ia o decizie care îl costă tihna sufletească

Horoscop mâine, 7 iunie 2022: pentru că nu poate să împace și capra, și varza, Racul e nevoit să ia o decizie care îl costă tihna sufletească

Redactor Andreea Baluteanu

O zi cu influențe complexe, horoscopul zilei de mâine, 7 iunie, ne face martori ai spectacolului ceresc dat de semiluna în Fecioară, ce poate duce la probleme cu familia, dificultăți la muncă și neajunsuri în sănătate. Zodiile sunt sfătuite să fie foarte atente înainte de a face sau de a spune ceva.

Tot mâine, trigonul dintre Lună în Fecioară și Venus în Taur se dovedește prielnic iubirii, întărind mariajele și relațiile oficiale și aducând veselie și bună-dispoziție.

Află din rândurile de mai jos ce îți aduce horoscopul zilei de mâine, 7 iunie!

Saturn e în retrograd! Află ce schimbări aduce!

 

Astrolog Vlad Daia

Articol revizuit de Astrolog Vlad Daia

Despre
Am ca pasiune astrologia de mai bine de 20 de ani, cand am si inceput studiul în acest domeniu fascinant. Am absolvit primul curs de astrologie la ‘Școala de Astrologie Fidelia’, cea mai veche școală de astrologie din...

fata in bluza galbena caree nu se poate decide intre inima si minte

Horoscop mâine, 7 iunie, Berbec

Se anunță o perioadă de tranziție și nu ar strica să prinzi vântul schimbării și să începi să faci mici modificări. Încearcă să gândești altfel: ce spui dacă te-ai trata cu aceeași blândețe și dragoste cu care îi tratezi pe ceilalți? Comportându-te ca cu o persoană iubită vei avea surprize neașteptate.

Horoscop mâine, 7 iunie, Taur

Nu e vorba că banii contează acum mai mult ca niciodată, dar ești concentrată mai ales pe protecția fondurilor tale. Vei lua decizii aparent neobișnuite – cum ar fi să îți ții banii cash ca să ai o mai bună vizibilitate asupra lor - și care vor da un randament cu totul incredibil. Nu o să regreți hotărârile luate acum.

Horoscop mâine, 7 iunie, Gemeni

Să filosofezi a fost mereu plăcerea ta, dar știi unde ai avut de pierdut? Rareori reușești să te bucuri de micile momente, iar în ele se află practic fericirea întregului Univers. Așadar, mâine așează-te într-o zonă cu soare, lasă adierea caldă să îți dezmierde chipul și ascultă ciripitul păsărelelor: aceasta este desfătarea.

Horoscop mâine, 7 iunie, Rac

Va trebui să iei mâine o decizie în legătură cu cum să îți petreci timpul liber și va fi imposibil să faci un compromis. Deși îți dorești să stai acasă, cu un pahar de limonadă rece și o carte bună în brațe, prietenii îți reclamă prezența. Nu poți împăca și capra, și varza, așa că e musai să te hotărăști.

Citește și: Horoscopul dragostei, săptămâna 6 – 12 iunie: îngerii iubirii vor veghea relațiile nativilor

Horoscop mâine, 7 iunie, Leu

Tehnologia îți dă mare bătaie de cap în cursul zilei de mâine. Nimic nu funcționează și la un moment dat vei simți dorința de a lăsa totul baltă și a-ți lua câmpii. Mai rău e că nu ai niciun strop de răbdare și, oricât ai încerca, nu reușești să îți aduni calmul pentru a te ocupa de aceste probleme, preferi să tuni și să fulgeri cât e ziua de lungă.

Horoscop mâine, 7 iunie, Fecioară

Ai de luptat mult cu birocrația mâine și e posibil ca bătălia să se încheie cu înfrângerea ta. Tocmai de aceea, astrele insistă ca, dacă e cu putință, să amâni semnarea contractelor sau încheierea de cursuri sau de angajamente. Sorții nu îți surâd acum din acest punct de vedere, dar își vor întoarce cât de curând fața la tine.

Horoscop mâine, 7 iunie, Balanță

Poți să economisești o sumă importantă atunci când îți rezervi concediul pentru vară, dar e musai să ai răbdare. Nu te aștepta ca cele mai bune oferte să ți se dezvăluie dintr-odată, precum o ofrandă, ci cercetează în amănunt. E posibil de asemenea să primești bonusuri și vouchere pentru servicii încasate în trecut.

Horoscop mâine, 7 iunie, Scorpion

Colaborarea cu un amic sau cu un coleg va da roade bune în viitor dacă o începi de mâine, spun astrele. Important este însă să stabiliți aceste rapoarte pe baza modului în care vă completați și nu ca o încununare a relației voastre. Tu poți fi avea calitățile necesare, iar partenerul tău banii (sau invers), dar e musai să existe colaborare.

Horoscop mâine, 7 iunie, Săgetător

Sunt șanse mari să resimți o atracție puternică față de cineva cu care lucrezi sau chiar față de un partener de afaceri sau un client. Observi că sunteți tot mai implicați în conversații, care ating și teme personale, și adori să petreceți timp împreună. Fii atentă însă pentru că nu va fi simplu.

Horoscop mâine, 7 iunie, Capricorn

Nu reușești deloc să te concentrezi mâine, tânjind să faci ceva nou și entuziasmant. Deși e adevărat că și contextul astrologic te trage de mână, împiedicându-te să îți desfășori atribuțiile, poate ar trebui să te întrebi dacă nu cumva rutina de la locul de muncă a devenit insuportabilă.

Horoscop mâine, 7 iunie, Vărsător

Inima vrea ce vrea și nu-i chip să i te împotrivești, spun astrele acum. Ești atrasă de un om complet diferit de „tipologia ta” și cu care aparent nu ai nimic în comun. Dar nu trebuie să vă asemănați, mai ales că discuțiile dintre voi sunt atât de fascinante, iar pasiunea, clocotitoare.

barbat si femeie care stau spate in spate cu ganduri in comun

Horoscop mâine, 7 iunie, Pești

Iată o ipostază bună să îți demonstrezi ție însăți că ești capabilă să ții piept oricăror obstacole și că ai un simț al organizării desăvârșit. Vor exista mâine numai întârzieri, amânări și probleme: uiți de venirea unei rude, ajungi peste program la muncă sau ratezi o programare. Ține-ți telefonul aproape!

Horoscopul zilei de mâine, 7 iunie, aduce probleme zodiilor, dar numai cu scopul de a le ajuta să evolueze.

 

Surse foto: iStock

Surse articol: Astrology.com

Articolul urmator
Zodiile care trebuie să frângă o inimă înainte de a-și cunoaște adevărata dragoste
Zodiile care trebuie să frângă o inimă înainte de a-și cunoaște adevărata dragoste
Ce te poate omori?
Incepe quiz
Ce te poate omori?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.