Horoscop
Înapoi la

Horoscop mâine, 7 martie 2023: Luna Plină în Fecioară dă zvâc Gemenilor, care termină de trasat cercul gloriei peste contururile unui eșec usturător

Horoscop mâine, 7 martie 2023: Luna Plină în Fecioară dă zvâc Gemenilor, care termină de trasat cercul gloriei peste contururile unui eșec usturător

Redactor Andreea Baluteanu

O zi cu extraordinar de multe influențe, horoscopul zilei de mâine marchează un eveniment rar, și anume intrarea lui Saturn în zodia Pești. După ce a petrecut 3 ani în Vărsător, planeta ne învață cum să ne delimităm de comunitățile toxice și să ne imaginăm o lume mai bună și mai frumoasă.

Tot mâine, Luna Plină în Fecioară spune stop visatului cu ochii deschiși. Zodiile sunt îndemnate să folosească în mod pozitiv momentele de reverie și să facă primii pași pe drumul spre succes.

Descoperă mai jos care sunt coordonatele horoscopului zilei de mâine, 7 martie!

Astrolog Vlad Daia

Articol revizuit de Astrolog Vlad Daia

Despre
Am ca pasiune astrologia de mai bine de 20 de ani, cand am si inceput studiul în acest domeniu fascinant. Am absolvit primul curs de astrologie la ‘Școala de Astrologie Fidelia’, cea mai veche școală de astrologie din...

Horoscop mâine, 7 martie, Berbec

Gândește-te la luna plină din decembrie, căci a avut conotații asemănătoare cu aceasta, și ești încurajată să aplici o lecție esențială pe care ai deprins-o atunci. Cel mai probabil, e vorba despre o abilitate profesională sau despre o tehnică pe care acum o stăpâneşti la perfecție. Ține cont de asemenea că deciziile care te-au ajutat atunci te vor ajuta și acum.

Horoscop mâine, 7 martie, Taur

Plouă cu iubire în viața ta. Poate că în sfârșit primești răspunsul pe care îl așteptai într-o relație sau o veche pasiune se reaprinde în inima ta. E posibil să ai o șansă la o legătură care nu a funcționat sau să redescoperi magia noilor începuturi, îndrăgostindu-te la prima vedere de un străin.

Horoscop mâine, 7 martie, Gemeni

O activitate începută și neterminată din decembrie va fi dusă acum la bun sfârșit. Închei un cerc al succesului și o faci în glorie. Poate că te muți, termini de despachetat și te poți considera în sfârșit la tine acasă la o adresă nouă sau închiriezi un spațiu pe care nu îl mai foloseai. Cert e că ai puterea și energia de a-ți încheia misiunea într-un mare fel.

Horoscop mâine, 7 martie, Rac

Cereri, depuneri de dosare, interviuri pentru joburi sau admitere la studii: aruncă o privire peste orice activitate de gen desfășurată în luna decembrie. Se poate să nu fi primit răspuns sau să nu fii de acord cu soluția oferită, cert e că mâine poți reveni și o poți face cu succesul scontat.

Horoscop mâine, 7 martie, Leu

Finanțele sunt punctul tău forte în aceste momente, oricât de greu e de crezut. Ești dintr-odată nu preocupată, ci entuziasmată de ideea de a pune bani deoparte, de a face economii sau de a te ține de un buget săptămânal. Până la urmă, îți oțelești tăria, și acest gând îți place.

Horoscop mâine, 7 martie, Fecioară

Dacă te-ai gândit să aduci în familia ta un animal de companie, acum este timpul să pui acea decizie în practică. Un necuvântător îți va face viața mult mai frumoasă! Animăluțul poposește în casa ta și dacă ai încheiat deja contractul de adopție. Un amic vechi poate intermedia această întâlnire cu totul specială.

Horoscop mâine, 7 martie, Balanță

Magia acestor clipe e extrem de asemănătoare cu ce ai experimentat în luna decembrie și e firesc, până la urmă, era tot un debut de anotimp. Poți să îți dorești să te reconectezi la sine ca să înțelegi mai bine schimbările ce vor interveni. Fie meditezi mai mult, fie încerci să creezi artă prin care să îți manifești sentimentele.

femeie in rochie alba aflata intr-o padure cu zane

Horoscop mâine, 7 martie, Scorpion

Un vechi și bun prieten revine mâine în viața ta. Poate că nu l-ai mai văzut de la sărbători (energia de acum o reflectă pe cea din decembrie) sau poate că v-ați întâlnit cu consecvență, dar nu ați mai discutat ca altădată. Se reface ce s-a rupt, și important e că acest om nu poposește cu mâna goală, ci cu o ofertă mai mult decât interesantă.

Horoscop mâine, 7 martie, Săgetător

Se întâmplă lucruri mari la locul tău de muncă. Poate că angajatorul tău se extinde, preia alte ramuri de activitate sau compania în cadrul căreia prestezi s-a contopit cu alta. Cert e că o să îți poți face loc mai ușor spre vârful ierarhiei, dacă e ceea ce îți dorești.

Horoscop mâine, 7 martie, Capricorn

Educația se află pe prim plan pentru tine acum! Ai atâtea planuri și nu știi cum să le pui mai repede în funcțiune. Va da roade să te gândești la un curs de formare sau la posibilitatea de a-ți relua sau de a-ți completa studiile. Nu trebuie să fie ceva formal, și un proiect online va fi promițător.

Horoscop mâine, 7 martie, Vărsător

Ce părere ai despre ideea că banii se pot înmulți singuri? Nouă ni se pare cu adevărat ispititoare. Poți să realizezi venit pasiv printr-o strategie financiară nouă, așa cum sunt investițiile în portofolii Forex, în acțiuni pentru compania la care lucrezi sau în criptomonede. Dacă niciuna dintre aceste idei nu ți se pare tentantă, poate că participi la o afacere cu un amic.

Horoscop mâine, 7 martie, Pești

E timpul pentru o decizie care are la bază discernământ. Ești pusă în fața unei alegeri care s-a tot insinuat în viața ta din decembrie încoace, dar abia acum ai instrumentele pentru a o bifa, profitând de fecunda energie a Lunii Pline în Fecioară. Cel mai probabil, dilema ta e de natură amoroasă.

Energie constructivă, dar și perspective de digerat pe termen lung: nu e ușor să faci față influențelor astrologice din horoscopul zilei de mâine, 7 martie, cu Luna Plină în Fecioară și Saturn în Pești, dar efectele pot fi impresionante.

 

Surse foto: Pixabay, Pixabay

Surse articol: Astrology

Articolul urmator
Tipul greșit de persoană pe care o atragi, în funcție de zodie
Tipul greșit de persoană pe care o atragi, în funcție de zodie
Ce luna a anului te reprezinta?
Incepe quiz
Ce luna a anului te reprezinta?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.8 (8)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.