Horoscop
Înapoi la

Saturn ajunge în Pești după o pauză de mai bine de 25 de ani! Cum impactează zodiile și ce nativ are cel mai mult de suferit

Saturn ajunge în Pești după o pauză de mai bine de 25 de ani! Cum impactează zodiile și ce nativ are cel mai mult de suferit

Ramona Jurubita

Un eveniment astral cu adevărat special va avea loc în martie 2023 și va contribui la maturizarea întregului cerc zodiacal. Este vorba despre intrarea lui Saturn în Pești, după o pauză de aproape trei decenii. A șasea planetă de la soare este asociată astrologic cu timpul, reglementările și granițele, dar are și o latură întunecată ce poate pune în pericol parcursul zodiilor.

Astrolog Vlad Daia

Articol revizuit de Astrolog Vlad Daia

Despre
Am ca pasiune astrologia de mai bine de 20 de ani, cand am si inceput studiul în acest domeniu fascinant. Am absolvit primul curs de astrologie la ‘Școala de Astrologie Fidelia’, cea mai veche școală de astrologie din...

Fiecare corp ceresc trece prin toate cele 12 semne zodiacale într-un anumit interval de timp. De exemplu, timp de 28 de zile Luna se mișca pe orbită în jurul Pământului și tot în acest timp reușește să străbată toate constelațiile. Pe când Saturn are nevoie de mai mult de 29 de ani să ajungă din nou în punctul în care era când te-ai născut. Interesant, nu-i așa?

Pe 7 martie 2023, această planetă intră în constelația Peștilor și va sta acolo până pe 25 mai 2025. Ulterior, va intra pentru scurtă vreme în Berbec pe 26 mai 2025 și va reveni în Pești de pe 1 septembrie 2025, până pe 14 februarie 2026. În acești trei ani, toată lumea își va învăța lecțiile pe calea cea grea, fiindcă Saturn este adesea critic și neiertător. Ce ne învață, de fapt, acest corp ceresc? Ei bine, vrea să ne arate că nimic nu este atât de complicat pe cât pare și că putem depăși orice situație tensionată. Drept urmare, ne va pune în fața unor teste dure, dar pe care le vom trece în cele din urmă.

Peștii sunt asociați cu emoțiile, visele și misticismul – iar în următorii ani, Saturn ne va ajuta să percepem altfel realitatea, fără să ne mai refugiem într-o lume imaginară în care totul este perfect. Nu doar Peștii fac asta, ci și celelalte semne zodiacale, mai ales când problemele sunt prea mari și par fără sfârșit. Dar anii ce vor urma sunt diferiți, fiindcă, fără să ne dăm seama, vom atinge nivelul de maturitate stabilit de Saturn. Practic, va impune anumite limite pentru fiecare dintre noi și ne va împinge spre depășirea lor. Asta înseamnă că vom evolua și ne vom folosi de vulnerabilitățile pe care le avem pentru a face față provocărilor. În plus, toți nativii se vor concentra pe esență și vor trece dincolo de superficialitate.

Cei mai impactați vor fi chiar Peștii, fiindcă vor fi dezamăgiți când vor realiza că lumea nu este atât de roz pe cum o vedeau ei. Totuși, vor învăța să se bucure mai mult de tot ce au, mai ales când vor reuși să transforme acele vise efemere într-o realitate durabilă.

Cum afectează Saturn în Pești fiecare semn zodiacal în parte

Berbec
Vei reuși să îți urmezi impulsurile și munca ta va da roade dacă îți asculți vocea interioară și strigătul arzător al pasiunilor ce zac în tine. O să te axezi mai mult pe intuiție și pe ce se află în interiorul tău. Chiar dacă îți va fi greu să îți exteriorizezi trăirile, în cele din urmă te vei obișnui cu schimbările suferite la nivel mental și spiritual. Poate va fi cazul să apelezi la ajutorul unui psiholog, pentru a te descărca în totalitate.

Taur
Dintotdeauna ți-ai prețuit timpul, doar că acum vei începe să selectezi prietenii în compania cărora stai. Nu vrei să pierzi momente prețioase cu oameni care nu merită atenția ta și în curând vei dobândi înțelepciunea de care ai nevoie. În următorii trei ani îți vei reevalua viața socială și te vei înconjura numai de persoane care îți susțin visele și dorințele.

Parteneri care se țin de mână și stau pe un ponton pentru a admira priveliștea, în timp ce imaginea cerului se reflectă în lac

Dușmanii de moarte ai Taurului! Cu cine nu se înțelege niciodată

Gemeni
Următoarea perioadă va reprezenta ascensiunea ta profesională, căci într-un final vei ajunge să strălucești. Dacă în general te grăbești să rezolvi orice, acum Saturn îți va încetini ritmul, făcându-te să te concentrezi mai mult pe fiecare problemă. Vei munci mult până în 2026, dar trebuie să îți amintești că adevăratul succes nu vine fără efort și nici peste noapte. La finalul acestui tranzit, te vei simți mai încrezător/oare.

Rac
Convingerile tale vor fi schimbate radical de influențele marelui Saturn. Deși vei fi nostalgic/ă o perioadă și îți va părea rău că nu mai vezi lucrurile în aceeași manieră, viața ta va fi mai bună când vei deschide ochii. Este bine să accepți schimbarea și să de bucuri că ai ocazia să vezi totul din mai multe perspective. Concentrează-te pe dezvoltarea ta personală și fă câteva cursuri care te pot ajuta să evoluezi.

Leu
A venit vremea să rezolvi toate problemele pe care le-ai ținut ascunse sub preș în ultima vreme. Nu vor dispărea niciodată dacă nu te ocupi de ele, iar Saturn te va pune acum față în față cu fricile tale cele mai mari. Crezi că le vei depăși? Nu există urmă de îndoială! Saturn știe cât de departe poate ajunge fiecare zodie, așa că îți va oferi o lecție pe care nu o vei uita prea curând.

Fecioară
În următorii trei ani îți vei da seama care sunt oamenii alături de care vrei să rămâi, atât în plan personal, cât și în plan profesional. Deja ai standarde înalte, dar în curând le vei ridica mai mult de atât, fiindcă experiențele nefericite își vor spune cuvântul. O să înțelegi că nimeni nu te poate răni dacă tu nu îi permiți acest lucru. Dacă ai deja o relație serioasă, e posibil să duci totul la următorul nivel.

Balanță
Trebuie să pui pe primul loc legătura dintre minte, suflet și trup. Dacă nu există o conexiune strânsă între aceste elemente, nu vei reuși să treci ușor de provocările pe care Saturn ți le scoate în cale. Cel mai greu îți va fi să adopți un stil de viață sănătos și să elimini toți factorii de stres. La finalul celor trei ani, vei simți că ai atins înțelepciunea care te face să stai departe de probleme.

Scorpion
Acum este momentul să devii mai disciplinat/ă în ceea ce privește proiectele tale de suflet și să treci peste fricile tale cele mai mari. Dacă pui pasiune în fiecare activitate pe care o desfășori, nu ai cum să eșuezi. În cazul în care lucrurile merg pe dos, e posibil să fii implicat/ă în tot felul de conjuncturi în care nu te regăsești. Alege-ți propriul drum și nu mai ține cont de părerile altora!

Săgetător
Te vei axa din ce în ce mai mult pe îndatoririle pe care le ai față de familie și pe relația cu oamenii dragi. Nu o să mai conteze la fel de mult ce simți, fiindcă te va preocupa starea de spirit a celor dragi și vei fi ocupat/ă să le asiguri o viață bună. Vei avea mult de muncă, mai ales când amintirile din copilărie te vor năpădi. În ciuda acestui fapt, vei înlocui emoțiile negative cu eliberarea sufletească.

Capricorn
Saturn este conducătorul tău, așa că i-ai cunoscut deja latura dură și serioasă. Știi că nu te poți opune energiilor sale, care te vor învălui oricum în acești ani. S-ar putea să devii foarte critic/ă la adresa propriei persoane și să ai mai multă grijă la comunicare. Odată ce înțelegi că nu trebuie să mai fii dur/ă în exprimare, comunicarea nu va mai fi la fel de greoaie.

Vărsător
Saturn este și unul dintre conducătorii tăi, așa că impactul pe care îl va avea asupra ta va fi destul de mare. Vei învăța să te iei mai în serios, dar și să tratezi orice situație cu mai multă responsabilitate. Ai fost iresponsabil/ă în privința cheltuielilor, dar în următorii ani vei face suficiente economii, fiindcă planeta aceasta va reuși să te țină cu picioarele pe pământ.

Pești
Îți va fi greu să te adaptezi schimbărilor, având în vedere diferențele mari dintre planurile tale și cele ale lui Saturn. Totuși, vei reuși să devii mai autentic/ă și să nu te mai ascunzi în spatele unei măști. Îți vei descoperi adevărata identitate și vei putea să te accepți așa cum ești, mai ales dacă ai încredere în tine. Nu uita că neplăcerea dată de necunoscut se estompează pe măsură ce te obișnuiești cu noua ta viață.

Indiferent de zodie, îți poți face acești ani mai ușori dacă nu fugi de provocări. Trebuie să accepți lucrurile de care ți-e frică și să te aventurezi în tot felul de activități pe care înainte le considerai imposibile.

Ce părere ai în legătură cu previziunile astrale pentru următorii trei ani? Lucrurile arată așa cum ți-ai imaginat sau te-ai speriat de rolul pe care Saturn îl va juca în viața ta?

Cum îți afectează personalitatea și viața amoroasă ascendentul în Capricorn

Surse foto: Pixabay, Pixabay

Surse articol: StylecasterThecutAstrosens

Articolul urmator
Cele mai insuportabile 15 defecte ale zodiei Săgetător
Cele mai insuportabile 15 defecte ale zodiei Săgetător
Ce iubesc ceilalți cel mai mult la tine, dar nu-ți spun! Află de aici!
Incepe quiz
Ce iubesc ceilalți cel mai mult la tine, dar nu-ți spun! Află de aici!

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.5 (2)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.