Horoscop
Înapoi la

Horoscop mâine, 7 septembrie: Racul pășește într-o nouă viață, a gloriei și a luminii

Horoscop mâine, 7 septembrie: Racul pășește într-o nouă viață, a gloriei și a luminii

Redactor Andreea Baluteanu

Astrolog Vlad Daia

Articol revizuit de Astrolog Vlad Daia

Despre
Am ca pasiune astrologia de mai bine de 20 de ani, cand am si inceput studiul în acest domeniu fascinant. Am absolvit primul curs de astrologie la ‘Școala de Astrologie Fidelia’, cea mai veche școală de astrologie din...

După o zi de 6 septembrie extrem de încărcată în evenimente astrologice, cu nu mai puțin de 3 mutări ale planetelor, horoscopul zilei de mâine, 7 septembrie, ne lasă răgaz câteva clipe de liniște. Ne bucurăm în tihnă de o zi de început de toamnă și resimțim numai influențele deja în curs ale planetelor.

Vezi mai jos la ce să te aștepți de la horoscopul zilei de mâine, 7 septembrie, în funcție de zodie!

femeie in port scaldata in lumina lunii

Horoscop mâine, 7 septembrie, Berbec

Așteaptă-te la o zi marcată de un maximum de productivitate: nu rămâne nimic neîndeplinit mâine. Oricâtă treabă ai avea vei reuși să o scoți la capăt precum o supereroină. Nivelul de energie e la cote excepționale, dar și determinarea cu care treci de la o sarcină la alta e admirabilă.

Horoscop mâine, 7 septembrie, Taur

S-a zis cu personalitatea ta precaută și temătoare, mâine te deschizi fără probleme față de o persoană din anturajul tău. Vei fi cu atât mai entuziastă cu cât acest om te ajută să rezolvi o problemă care te-a chinuit pentru multă vreme și îți dă soluția necesară la această dilemă. Ești mai mult decât recunoscătoare!

Horoscop mâine, 7 septembrie, Gemeni

Cineva te acuză mâine și te critică constant, arătând cu degetul către atitudinea ta. Însă astrele tind să creadă că de fapt problema este la el, nu la tine. Nu e deloc exclus ca acest om să te invidieze în secret și din acest motiv să aibă un comportament reprobabil, care să îți provoace suferință.

Horoscop mâine, 7 septembrie, Rac

Viitorul începe azi! Vei avea sentimentul că nu trăiești doar o nouă zi, ci pășești cu dreptul într-o nouă viață, una a gloriei și a luminii. Toți ochii sunt pe tine și ai parte de realizări peste realizări: e într-adevăr o zi de poveste, dar nu te aștepta ca toate cele care îi urmează să fie la fel.

Horoscop mâine, 7 septembrie, Leu

Bunătatea ta poate schimba lumi în cursul zilei de mâine! Debordezi de modestie și ai o atitudine de sfântă, fiind preocupată numai de bunul mers al societății din care faci parte. O să fii un exemplu pentru mulți oameni din anturajul tău acum și ne-ar plăcea să credem că vei da o nouă direcție celor dragi.

Horoscop mâine, 7 septembrie, Fecioară

Nimic nu e mai sfânt mâine pentru tine decât familia! Cei dragi sunt sensul vieții tale și îți vor da o extraordinară energie pozitivă. Încarcă-te cu aceste sentimente și ține-le aproape de inimă, fiindcă te vor ajuta mult în evenimentele tulburătoare care vor urma în viața ta.

Citește și: Suntem în plin sezon al Fecioarei: zodiile coboară cu picioarele pe pământ, dar nu uită să țintească către stele

Horoscop mâine, 7 septembrie, Balanță

Faptul că fericirea e mai degrabă o chestiune de atitudine decât de noroc e mai evident ca niciodată acum. Deși nu ai putea spune nici pe departe că viața ta e ideală mâine, ai totuși capacitatea de a te bucura de micile plăceri ale vieții. Fie că admiri o floare de toamnă sau închizi ochii și asculți sunetul vântului, cert este că te vei simți perfect.

Horoscop mâine, 7 septembrie, Scorpion

Trebuie să existe magie în ziua de mâine fiindcă astfel nimeni nu își poate explica cum de îți merge totul atât de bine. Nu e nicio îndoială că ești preferata astrelor care te copleșesc cu onorurile lor. Nu îți impune să controlezi tu situația căci nimic nu va mai sta atât de bine atunci.

Horoscop mâine, 7 septembrie, Săgetător

Conversația cu o persoană care îți place va fi marea ta plăcere mâine. Ai atâtea întrebări să adresezi acestui om, iar el e la fel de interesat de persoana ta. Vei simți acea scânteie a înțelegerii reciproce și, chiar dacă relația nu va evolua spre una amoroasă, tot va fi una dintre cele mai împlinite din viața ta.

Horoscop mâine, 7 septembrie, Capricorn

Nimic nu îți place din ce se întâmplă mâine! Activitatea profesională stagnează, relația cu persoana dragă nu te mai împlinește și parcă nu mai regăsești nici bucuria de a trăi. E doar o fază și dacă îți vei propune să avansezi încăpățânată, neluând seama la aceste obstacole, te vei simți atât de împlinită.

Vezi și de ce să nu te îndrăgosești niciodată de un Capricorn!

Horoscop mâine, 7 septembrie, Vărsător

Nimeni nu e așa îndemânatică precum ești tu mâine. Ai talentul unui meșter cu experiență și fie că ți se strică mașina de spălat sau trebuie să îți zugrăvești apartamentul, te vei pricepe de minune la orice activități de gen. Poate ai putea lua în considerare un hobby pornind de la aceste abilități.

desen fantastic cu o femeie sirena in lumina apusului

Horoscop mâine, 7 septembrie, Pești

Propune-ți să ai o atitudine cât mai creativă în dragoste acum! Radiezi din plin și te bucuri de momente wow alături de persoana dragă. Pune la cale o surpriză: ce spui despre ideea de a vă face tatuaje asortate? Prea comună? De prost gust? Atunci fii mai spontană: cățărați-vă într-un copac sau citiți-vă unul altuia din operele preferate: sigur vei veni cu o idee de zile mari.

Horoscopul zilei de mâine, 7 septembrie, insuflă zodiilor dragoste și optimism, dar aduce și câteva dificultăți.

Surse foto: iStock, Pixabay

Articolul urmator
Cele mai insuportabile 15 defecte ale zodiei Balanţă
Cele mai insuportabile 15 defecte ale zodiei Balanţă
Ce nota primesti in viata?
Incepe quiz
Ce nota primesti in viata?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.5 (4)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.