Horoscop
Înapoi la

Horoscop mâine, 8 mai 2023: Fecioara e ostatică a unor emoții întunecate, prizonieră într-un joc al manipulării și dependențelor

Horoscop mâine, 8 mai 2023: Fecioara e ostatică a unor emoții întunecate, prizonieră într-un joc al manipulării și dependențelor

Redactor Andreea Baluteanu

După un început de lună în care mai mult am visat decât am înfăptuit, horoscopul zilei de mâine, 8 mai ne aduce în sfârșit oportunitatea de a ne concentra pe planuri de lungă durată. Luna intră în Capricorn, așa că ne dă oportunitatea de a avea o abordare practică.

Horoscopul săptămânii 8 – 14 mai: Mercur și Pluto își continuă dansul retrograd, semănând confuzie în mintea zodiilor

Realismul și logica sunt caracteristicile acestei zile, susținând zodiile în activitatea lor profesională.

Află ce alte coordonate are horoscopul zilei de mâine, 8 mai!

Astrolog Vlad Daia

Articol revizuit de Astrolog Vlad Daia

Despre
Am ca pasiune astrologia de mai bine de 20 de ani, cand am si inceput studiul în acest domeniu fascinant. Am absolvit primul curs de astrologie la ‘Școala de Astrologie Fidelia’, cea mai veche școală de astrologie din...

Horoscop mâine, 8 mai, Berbec

O idee sau un plan profesional te pot îndepărta de familia ta, care se teme că astfel îți pui în pericol siguranța. Deși o parte din îngrijorările lor sunt valide și se poate întâmpla ca și tu să fii mai reținut/ă fiindcă nu e ușor să simți că îi dezamăgești pe cei dragi, cât timp în familia ta nu există specialiști, nu lua de bune rezervele lor. Mai bine consultă un profesionist!

Horoscop mâine, 8 mai, Taur

Ai o idee care ți se pare briliantă, de-a dreptul fabuloasă, și abia aștepți să o discuți cu cei dragi. Ești cu atât mai entuziasmat/ă cu cât acest proiect are pentru tine mari șanse de reușită, și de aceea vei simți un puseu de tristețe atunci când constați că nimeni nu e interesat. Se poate să se fi strecurat și un strop de invidie, dar cel mai probabil problema e că oamenii nu îți sesizează potențialul.

Horoscop mâine, 8 mai, Gemeni

De ce simți nevoia mâine să te lauzi cu situația ta financiară înfloritoare? Nu spune nimeni să nu te mândrești cu un succes, dar atunci când strecori constant aluzii asupra potenței tale bănești, cel mai probabil ai nevoie de validare emoțională. Disecă mai întâi sursa necesității și ai să îți înțelegi mai bine pornirile.

Horoscop mâine, 8 mai, Rac

Fericirea are un chip diferit pentru fiecare și ceea ce se potrivește majorității poate să nu îți atingă ție nicio coardă a inimii. Așadar, mâine ține seama de aceste lucruri atunci când te afli în situația de a descoperi că o relație dragă e mai degrabă dezechilibrată. Dacă numai tu ajuți - sau invers -, dar acest aranjament vă menține totuși pe amândoi împliniți, momentan nu renunțați la el.

Horoscop mâine, 8 mai, Leu

Ai o șansă bună de a-ți mai elibera programul și de a reuși să te mai odihnești în perioada următoare, dar nu vrei să profiți de ea. Întreabă-te cu sinceritate dacă ești mai fericit/ă atunci când ești ocupat/ă sau dacă simți că este ceea ce impune societatea sau așteaptă ceilalți de la tine. În acest ultim caz, îngrijorările tale sunt clar nefondate.

Horoscop mâine, 8 mai, Fecioară

Ești ostatic/ă a unor emoții complexe și greu de înțeles și dacă nu accepți acest fapt cât de curând prizonieratul va deveni și mai periculos. Traversezi o perioadă grea în familie, cu multe sacrificii personale, și la baza lor stă nu numai manipularea celor dragi, dar și dorința ta de a părea o persoană mai bună. E un joc periculos al dependențelor.

Horoscop mâine, 8 mai, Balanță

Munca ta e apreciată acum la justa sa valoare, dar se pare de asemenea că acest lucru nu e chiar ceea ce îți trebuie în aceste momente. Se prea poate să reții atenția unei persoane care beneficiază de o poziție puternică și influență și care îți face o propunere mai mult decât tentantă. Sunt însă și costuri ascunse pe care e indicat să le recunoști.

Horoscop mâine, 8 mai, Scorpion

Dorești cu tot dinadinsul să faci o impresie bună asupra cuiva, să arăți cât de inteligent/ă și cult/ă ești, dar în același timp constați că discuția virează spre subiecte mai degrabă frivole. Însă cum și pe tine te tentează aceste bârfe la cald, nu îți vei dori să schimbi firul conversației. Nu te mai presa atât de tare, poate important e să fii spontan/ă acum.

Horoscop mâine, 8 mai, Săgetător

Ești tot mai vehement/ă atunci când vine vorba despre a tăia cheltuielile, dar chiar e cazul să ai o asemenea abordare? Strictețea poate fi mai degrabă o atitudine nocivă. Motivul este acela că unele cheltuieli frivole se pot dovedi valoroase în viitor. Atât în ce privește afacerea, cât și persoana ta, să fii chibzuit/ă nu e întotdeauna o atitudine de top.

Horoscop mâine, 8 mai, Capricorn

Ai luat o decizie privind o problemă sentimentală cu care te confruntai, dar atunci când o aduci la cunoștința unei persoane apropiate, ai surpriza de a constata că acest om nu scoate în evidență decât lipsurile sau potențialele pericole. Nu te lăsa molipsit/ă de anxietatea sa și întreabă-te dacă nu cumva reacționează astfel fiindcă se teme să te piardă.

Horoscop mâine, 8 mai, Vărsător

Dacă nu te poți detașa deloc de o sarcină de la muncă, insistând să te implici chiar dacă rolul tău în ea s-a încheiat, e cazul să îți analizezi motivațiile. De ce te cramponezi atât atunci când ceilalți consideră că ai făcut tot ce se aștepta de la tine? Motivul poate fi surprinzător, dar e musai să îl diseci mai ales fiindcă are șanse să îți schimbe perspectiva.

Horoscop mâine, 8 mai, Pești

Ești peste măsură de încântat/ă cu privire la un proiect, dar cei apropiați nu îți împărtășesc încântarea, ba dimpotrivă, dau mai degrabă dovadă de indiferență. În acest caz e indicat să te lași cât mai puțin afectat/ă, nu să te supui unui tir de întrebări continue. Poate că ei nu se simt capabili să dea dovadă de interes, nu sunt în dispoziția potrivită sau pur și simplu sunt obosiți.

fata care tine o umbrela colorata in mov pe un fundal colorat

Cu accent pus pe realism și logică, horoscopul zilei de mâine, 8 mai, ne ajută să răspundem multor întrebări interioare.

Surse foto: Pixabay, Pixabay

Surse articol: Tarot

Articolul urmator
Cele mai insuportabile 15 defecte ale zodiei Scorpion
Cele mai insuportabile 15 defecte ale zodiei Scorpion
Ce carte de joc te reprezinta?
Incepe quiz
Ce carte de joc te reprezinta?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4 (1)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.