Horoscop
Înapoi la

Horoscop mâine, 8 octombrie: Scorpionul riscă să piardă ce are mai drag pe lume

Horoscop mâine, 8 octombrie: Scorpionul riscă să piardă ce are mai drag pe lume

Redactor Andreea Baluteanu

Astrolog Vlad Daia

Articol revizuit de Astrolog Vlad Daia

Despre
Am ca pasiune astrologia de mai bine de 20 de ani, cand am si inceput studiul în acest domeniu fascinant. Am absolvit primul curs de astrologie la ‘Școala de Astrologie Fidelia’, cea mai veche școală de astrologie din...

Două evenimente marchează horoscopul zilei de mâine, 8 octombrie, fiecare cu specificul său. Soarele în Balanță se află în conjuncție cu Marte în Balanță, conturând o combinație care ne aduce pace, armonie și echilibru în toate acțiunile pe care le întreprindem.

Tot acum, Ceres își începe retrogradul în Gemeni, dovedind că luna octombrie este „raiul” acestui tip de mișcări. Ce ne aduce acest eveniment? În primul rând, dificultatea de a ne concentra pe o singură persoană. Vrem să ne distrăm, așa că ne vom feri de angajamente și de promisiuni, dar în schimb vom da întâietate aventurilor sentimentale. În al doilea rând, dorința de a renunța la relațiile care au devenit prea previzibile sau în care unul dintre parteneri e dependent de celălalt. Se vor spune multe adio în această perioadă.

Citește și: Planeta Venus, Micul Benefic, intră în Săgetător. Urmează cea mai bună perioadă din an pentru nativi!

Află ce îți rezervă și ție horoscopul zilei de mâine, 8 octombrie!

femeie desenata in hanorac galben care se uita la o harta astrala

Horoscop mâine, 8 octombrie, Berbec

Amestecul unei persoane pe care nu o cunoști prea bine te va scoate mâine din sărite, spun astrele. Acest om se implică în finanțele tale și consideri că sfaturile sale sunt complet neîntemeiate. Însă se pare că sunt șanse mari ca de fapt să te ajute, iar tu să nu realizezi acest lucru, așa că fii mai tolerantă.

Horoscop mâine, 8 octombrie, Taur

Simți că nu te poți exprima mâine așa cum trebuie în fața oamenilor la care ții. Te simți jenată de orice interacțiune, chiar și de cele virtuale, și ai impresia că toată lumea te judecă. Însă în același timp ai o energie debordantă ce te împinge de la spate să șochezi. E musai să găsești un echilibru!

Horoscop mâine, 8 octombrie, Gemeni

Ești în stare de a face orice mâine pentru șeful tău, chiar și să dai curs unor acțiuni ilegale. Ții secrete pentru el și nu te dai în lături de la nimic. Dacă simți că autoritatea sa e copleșitoare, nu ar strica să îți iei câteva zile libere. Chiar și 24 de ore departe de influența sa pot face minuni.

Horoscop mâine, 8 octombrie, Rac

Vrei cu tot dinadinsul mâine să atragi atenția cuiva și consideri că exprimarea înclinației tale artistice e cea mai bună metodă cu putință. Cât timp știi foarte bine de ce faci ceea ce faci, e perfect în regulă. Însă nu te lăsa descurajată dacă nu primești de prima dată atenția la care visezi.

Horoscop mâine, 8 octombrie, Leu

Mâine ești decisă să îi spui unei rude verde în față ceea ce crezi despre ea și astrele îți aplaudă furtunos decizia. Era și cazul ca cineva să îi arate ce greșeală imensă e pe punctul de a comite. Chiar dacă cearta voastră va atinge proporții epocale, fii convinsă că ai făcut exact ceea ce trebuia.

Horoscop mâine, 8 octombrie, Fecioară

Începi o colaborare excelentă din punct de vedere financiar, cu o persoană care se pricepe la bani. Însă e vital să asculți de sfatul său, mai ales că ai tendința la un moment dat de a considera că știi mai bine decât el. Nu e cazul, ci mai degrabă astfel vei ajunge să comiți o eroare ireparabilă.

Horoscop mâine, 8 octombrie, Balanță

Lupți cu o pasiune furibundă mâine pentru propria persoană și foarte bine faci, spun astrele. E minunat să îți aperi principiile și să știi ceea ce vrei, așa că acum e cel mai bun moment pentru a cere o mărire de salariu. Nimeni nu va putea rezista elanului și puterii pe care o pui în sfârșit în slujba ta.

Află și care este cea mai toxică trăsătură a ta în funcție de zodie!

Horoscop mâine, 8 octombrie, Scorpion

Dacă insiști să stai pe margine, vei pierde ceva foarte important pentru tine. Oricât de terifiant ar părea gândul, e cazul să te impui și să nu permiți ca ceilalți să revendice ceea ce îți aparține de drept. Cu cât vei întârzia mai mult, cu atât șansele de a recupera ceea ce e prețios pentru tine sunt mai mici.

femeie care plange alaturi de o cana de cafea langa un geam

Horoscop mâine, 8 octombrie, Săgetător

Te implici activ mâine într-un grup care contează mult pentru tine, dar pasiunea pe care o pui în slujba idealurilor comune poate fi la un moment dat copleșitoare. Tocmai de aceea, e indicat să faci un pas în spate și să te întrebi dacă nu cumva calci pe cineva pe bătături. Ceilalți se vor îndepărta curând de tine!

Horoscop mâine, 8 octombrie, Capricorn

Insiști să transformi mâine totul într-o bătălie de proporții epice, dar atitudinea ta provine mai degrabă din nesiguranță. În loc să cauți recunoașterea în conflicte, mai bine poartă o discuție cu familia ta. Vei înțelege că ești iubită indiferent de reușite și te vei liniști în cele din urmă.

Horoscop mâine, 8 octombrie, Vărsător

De ce insiști ca mâine toți cei din jur să te asculte cu religiozitate? Acest comportament ce riscă să devină abuziv imită de fapt atitudinea unei persoane cu care nu te înțelegeai deloc în copilărie și care dorea să te domine. Cu cât vei accepta mai repede acest lucru cu atât vei ajunge mai ușor la vindecare.

Horoscop mâine, 8 octombrie, Pești

Mâine îți vei intensifica pornirile spirituale. Cu toate acestea, deși credința ta e minunată, ia în calcul că nu poate muta într-o singură zi munții din loc. E nevoie de tărie, și aceasta se construiește în timp, modificând rutina zilnică. Abia atunci vei transforma curiozitatea în înțelepciune.

Horoscopul zilei de mâine, 8 octombrie, aduce două evenimente importante ce pot transforma profund viața zodiilor.

Surse foto: iStock

Articolul urmator
Tipul greșit de persoană pe care o atragi, în funcție de zodie
Tipul greșit de persoană pe care o atragi, în funcție de zodie
Ești prea bună pentru această lume?
Incepe quiz
Ești prea bună pentru această lume?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4 (1)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.