Horoscop
Înapoi la

Planeta Venus, Micul Benefic, intră în Săgetător. Urmează cea mai bună perioadă din an pentru nativi!

Planeta Venus, Micul Benefic, intră în Săgetător. Urmează cea mai bună perioadă din an pentru nativi!

Alida Enache

Astrolog Vlad Daia

Articol revizuit de Astrolog Vlad Daia

Despre
Am ca pasiune astrologia de mai bine de 20 de ani, cand am si inceput studiul în acest domeniu fascinant. Am absolvit primul curs de astrologie la ‘Școala de Astrologie Fidelia’, cea mai veche școală de astrologie din...

Aventură, optimism, pasiune... asta aduce ziua de 7 octombrie. În această zi, planeta iubirii, a armoniei, a relațiilor și a banilor, Venus, intră în magnificul Săgetător și va sta acolo până în 4 noiembrie 2021.

După un tranzit greu al lui Venus în Scorpion, în sfârșit vedem luminița de la capătul tunelului, căci Venus în Săgetător luminează mai tare ca niciodată. Pregătește-te! E momentul să îți deschizi sufletul și mintea către noi începuturi!

 Venus in Sagetator

Începe o perioadă numai bună de făcut curățenie, atât în minte cât și în jurul tău. Nu uita că ceea ce este interior, este și în exterior. Dacă subconștientul tău îți trimitea semnale că are nevoie de o purificare, ei bine, acest lucru este perfect adevărat.

Fă-ți puțin timp pentru tine și pune-ți gândurile în ordine. Poți privi toate situațiile de până acum dintr-o altă perspectivă, căci Săgetătorul te va sprijini din acest punct de vedere. Renunță la trecut și la oamenii care te țin ancorată acolo. Iartă-i pe toți cei care ți-au greșit, iartă-te și pe tine pentru păcatele trecutului și pornește din nou la drum cu forțe proaspete.

Ieși din nou în lume și redescoperă adevăratele tale valori

Dacă până în acest moment ai avut inima frântă, te-ai simțit incapabilă să iubești și te-ai ascuns undeva într-un colț al minții tale, acum este momentul să ieși din nou în lume și să strălucești. Venus în Săgetător îți dă puterea de care aveai nevoie să te ridici și este un moment excelent pentru a lucra cu sentimentele tale.

În viața amoroasă reapare pasiunea și vei fi învăluită de un aer proaspăt. Simți pozitivitate și entuziasm și ești mai pregătită ca oricând să pornești în aventuri. Dacă ești singură, acesta este un moment prielnic pentru noi cunoștințe și conexiuni romantice. Poți călători mai mult și poți merge la întâlniri, deoarece există mari șanse să îți găsești jumătatea.

Vezi și care este Cea mai toxică trăsătură a caracterului tău, în funcție de zodie

În același timp, Săgetătorul este un semn mutabil și schimbarea este foarte importantă pentru el. Deși îți dorești să îți asumi anumite șanse, gândește-te bine înainte și la urmările pe care le vor avea deciziile tale. Nu uita că prea multe aventuri pot crea haos, iar emoțiile necontrolate vor crea mari dezechilibre în viața ta.

Venus conduce frumusețea, dragostea și banii. Apar noi surse de venituri, însă acestea nu vor fi foarte sigure. Vei simți nevoia să profiți de aceste oportunități, însă încearcă să calculezi riscurile pe care urmează să ți le asumi.

Săgetătorul este un semn de foc, iar energia sa aduce mult optimism în viața celor care sunt pregătiți să îmbrățișeze speranța de mai bine. Poți renunța la fricile dobândite pe parcursul timpului pentru a atinge un nou nivel al fericirii.

Nu contează care a fost povestea ta până acum, tranziția lui Venus în Săgetător îți arată ca niciodată nu este prea târziu pentru a o lua de la capăt. Fericirea este un drept divin de care trebuie să profiți din plin.

În data de 5 noiembrie, Venus va intra în Capricorn și lucrurile vor lua o întorsătură nouă și foarte interesantă. Profită din plin de aceste 30 de zile pline de optimism, de noi șanse și oportunități. Așa-i că aștepți cu nerăbdare să afli ce se va întâmpla începând cu ziua de 5 noiembrie?

Citește și: Semnificația spirituală a datei de 10.10 - totul despre magia zilei de 10 octombrie și cum să profiți de ea

Surse articol: Astromatrix, Cafeastrology, Refinery29

Surse foto: istock

Articolul urmator
Cuvintele magice există: ce să-i spui unui om, ca să-i flatezi orgoliul, în funcție de zodie
Cuvintele magice există: ce să-i spui unui om, ca să-i flatezi orgoliul, în funcție de zodie

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.2 (14)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.