Horoscop
Înapoi la

Horoscop mâine, 8 septembrie 2023: Fecioara își trage seva din „măduva stelelor” și împlinește un vis demult visat

Horoscop mâine, 8 septembrie 2023: Fecioara își trage seva din „măduva stelelor” și împlinește un vis demult visat

Redactor Andreea Baluteanu

Oportunitățile înfloresc în horoscopul zilei de mâine, 8 septembrie. Presărat cu șanse în finanțe și în carieră, acest context astrologic este marcat în primul rând de trigonul dintre Jupiter în Taur și Soare în Fecioară.

Horoscop complet toamnă 2023: toamna aceasta se numără perechile și se trimit la culcare retrogradele

Ai grijă și ce „semințe” plantezi acum: „răsadurile udate” cu hărnicie și determinare vor crește mari și vor da roade frumoase!

Vezi cum este influențată fiecare zodie în parte!

Astrolog Vlad Daia

Articol revizuit de Astrolog Vlad Daia

Despre
Am ca pasiune astrologia de mai bine de 20 de ani, cand am si inceput studiul în acest domeniu fascinant. Am absolvit primul curs de astrologie la ‘Școala de Astrologie Fidelia’, cea mai veche școală de astrologie din...

Horoscop mâine, 8 septembrie, Berbec

Ai șansa să avansezi enorm într-un proiect sau în îndeplinirea unui vis în cursul zilei de mâine, spun astrele, dar asigură-te că elimini orice fel de distragere a atenției. Nu tu muzică la căști, nu tu conversații pe rețelele sociale, nu tu bâzâit de discuții constant în jur. La fel, e indicat și să încerci să atragi o persoană cu influență de partea ta.

Horoscop mâine, 8 septembrie, Taur

E timpul pentru dragoste! La cât de norocos e contextul astrologic de mâine, nu trebuie decât să îți iei inima în dinți și să o depui apoi cu delicatețe la picioarele altcuiva. Știi că Universul îi favorizează întotdeauna pe cei curajoși, așa că mărturisește-ți sentimentele sau fă tu primul pas într-o conexiune care pare să stagneze.

Horoscop mâine, 8 septembrie, Gemeni

Să știi că o casă divizată nu va face față furtunii amețitoare care e gata să o ia pe sus. Cu alte cuvinte, dacă mocnesc multiple conflicte în familia ta și rudele sunt la cuțite, e cazul să fii tu cel/cea cu capul pe umeri, gata să intervină pentru a media aceste certuri. Nu te implica însă ca să iei partea cuiva, ci ca să îi aduci pe toți de aceeași parte.

Horoscop mâine, 8 septembrie, Rac

Sinergia cu cineva apropiat e aproape scânteietoare. Se vede de la distanță de un kilometru cât de apropiați sunteți, v-o putem citi în ADN. Însă, pentru ca lucrurile să meargă la fel de bine și pe termen lung, nu lăsați această atmosferă lejeră să vă împiedice să stabiliți condiții practice ale cooperării. Comunicați-vă reciproc așteptările pe care le aveți și, dacă veți colabora profesional, concepeți și un acord.

Horoscop mâine, 8 septembrie, Leu

Investește mâine în calitate, dar și în promisiunea unui viitor mai bun. La ce ne referim? De câte ori cumperi un produs sau un serviciu, nu te întreba numai cum te va afecta pe tine, personal, dar și pe urmașii tăi. Ține cont că lumea nu ne aparține nouă, ea aparține nepoților noștri. În plus, karma îți va aprecia inițiativa, și banii pe care îi dai acum pentru etică și sustenabilitate ți se vor întoarce sub formă de recompensă.

Horoscop mâine, 8 septembrie, Fecioară

Lărgește-ți orizonturile, draga noastră Fecioară! Cu un asemenea context astrologic, pozitiv până în „măduva stelelor”, nu trebuie însă numai să visezi, e musai să acționezi. Așadar, apropie-te de o cultură străină! Nu e obligatoriu să pornești într-o călătorie – deși ar fi excelent –, e suficient să mergi la un restaurant cu specific internațional sau să vezi un film în franceză (eventual fără subtitrare).

Horoscop mâine, 8 septembrie, Balanță

Optimism precaut: așa ar trebui să sune sintagma sub stindardul căreia să se coordoneze toate energiile cosmice ale zilei de mâine. Vezi jumătatea plină a paharului, dar nu ești orb/oarbă nici la cea goală. Poți să ai revelații sau poți să simți îndemnul puternic de a vira într-o altă direcție în viața ta. Ascultă de indiciile intuiției fără a pierde din vedere latura practică.

Horoscop mâine, 8 septembrie, Scorpion

Cât de minunat e să ai alături un om, dar ce magic e să întâlnești o întreagă comunitate cu care să te înfrățești! Descoperi acum oameni cu care rezonezi la un nivel profund și nu e doar unul! Nu te simți însă presat/ă, nu trebuie să îi faci părtași la cele mai secrete aspecte ale vieții tale și nici să le juri supunere pe viață, dar nu te impune nici instinctului de a participa la acțiunile lor!

Horoscop mâine, 8 septembrie, Săgetător

Dă cu zarurile și asumă-ți apoi un risc calculat! E timpul să faci o mișcare îndrăzneață și e mai mare păcatul să stai pe tușă într-un asemenea context astrologic! Pe de altă parte, să știi că, pentru a face bani, trebuie să dai bani. Știi la ce ne referim: angajează un expert în social media pentru afacerea ta, urmează un curs plătit, învață ceva nou sau cumpără echipamente și software de calitate.

zaruri si cubulete cu mesaj de noroc pe fundalul naturii verzi

Horoscop mâine, 8 septembrie, Capricorn

Horoscopul de mâine insistă că vei lucra cel mai bine independent. Însă, chiar și după ce reușești să schițezi contururile unui proiect sau următoarei tale inițiative în afaceri, nu le face publice așa ușor. Nici măcar prietenilor nu le poți împărtăși. Sunt încă etapele inițiale, și tot ce îți lipsește acum e o critică care să îți zdruncine încrederea în tine.

Horoscop mâine, 8 septembrie, Vărsător

Hei, alertă de suflet pereche la orizont! Dacă ești interesat/ă să îl găsești, profită de acest mediu astrologic atât de ofertant și participă la un eveniment cu un grup cu care simți că vibrezi energetic. Cine știe dacă nu cumva pe salteaua de yoga sau la o conferință de afaceri nu vei întâlni acel om care să te completeze magic la orice nivel?

Horoscop mâine, 8 septembrie, Pești

Duo scrie pe tine mâine, dar nu intra în „pereche” cu oricine, ci cu cineva recent cunoscut. Cel mai probabil vei da nas în nas cu el la un eveniment, dar este posibil și să îl întâlnești pe stradă. Cert este că nu vă veți putea lua ochii unul de la celălalt. Deși întâlnirea are evidente conotații amoroase, să știi că sunt sprijinite și întreprinderile creative sau colaborările profesionale.

E musai să profiți de pe urma contextului astrologic pozitiv al horoscopului zilei de mâine, 8 septembrie!

 

Surse foto: Pixabay, Pixabay 

Surse articol: astrology.com, astrostyle.com

Articolul urmator
Cine este sufletul tău pereche de care te leagă o lecție karmică, în funcție de semnul zodiacal
Cine este sufletul tău pereche de care te leagă o lecție karmică, în funcție de semnul zodiacal
Planifică-ți luna de miere de vis și îți spunem când te căsătorești!
Incepe quiz
Planifică-ți luna de miere de vis și îți spunem când te căsătorești!

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.