Horoscop
Înapoi la

Horoscop mâine, 9 decembrie: calea Gemenilor spre desăvârșire e scăldată de lumina magică a Lunii

Horoscop mâine, 9 decembrie: calea Gemenilor spre desăvârșire e scăldată de lumina magică a Lunii

Redactor Andreea Baluteanu

Astrolog Vlad Daia

Articol revizuit de Astrolog Vlad Daia

Despre
Am ca pasiune astrologia de mai bine de 20 de ani, cand am si inceput studiul în acest domeniu fascinant. Am absolvit primul curs de astrologie la ‘Școala de Astrologie Fidelia’, cea mai veche școală de astrologie din...

După câteva zile încărcate cu tot soiul de influențe, horoscopul zilei de mâine, 9 decembrie, ne aduce în sfârșit o pauză binemeritată de la evenimente astrologice noi. Ceea ce nu înseamnă, nici pe departe, că vom fi scutiți de la turbulențe ale inimii sau de la întâmplări neprevăzute.

Află din rândurile de mai jos ce îți va aduce horoscopul zilei de mâine, 9 decembrie. Vezi la ce să te aștepți în funcție de zodia ta!

Citește și: Zodii al căror noroc în dragoste se va schimba total în perioada cuadraturii dintre Marte și Jupiter

vrajitoare cu par argintiu care tine in mana o luna

Horoscop mâine, 9 decembrie, Berbec

Luna te îndeamnă să mai petreci timp și solo, se pare, iar ziua de mâine este o ocazie minunată de a descoperi cât de tare te întăresc momentele cu tine însăți. Odihnește-te cât e nevoie și, dacă poți, ia-ți liber fiindcă e prilejul perfect pentru a-ți încărca bateriile care au tot fost golite de tumultul din ultimele săptămâni.

Nu ai voie să îi spui niciodată aceste lucruri unui Berbec: vezi despre ce e vorba!

Horoscop mâine, 9 decembrie, Taur

E timpul pentru o pauză de la muncă. Amicii tăi sunt acum în centrul atenției și ar fi păcat să nu profiți de încurajarea astrelor de a petrece timp alături de prietenii dragi. Așa că, indiferent dacă ai un program aglomerat sau, dimpotrivă, ești liberă ca pasărea cerului, sună un amic și fă-l vedeta zilei tale.

Horoscop mâine, 9 decembrie, Gemeni

Luna cea intuitivă își face loc în sectorul carierei tale și strălucește puternic asupra preocupărilor tale profesionale. Este timpul să te concentrezi numai pe ambițiile tale, mai ales acum că ești dirijată de astre în direcția potrivită. Nu ai cum să greșești atunci când calea îți e scăldată în lumina astrului nopții.

Horoscop mâine, 9 decembrie, Rac

Uneori ne închidem singure într-o lume interioară căreia îi refuzăm orice legătură cu exteriorul și ne asfixiem astfel în propriul univers. Astrele te sfătuiesc ca mâine să îmbogăţeşti lăuntric acest spațiu al tău. Citește o carte dintr-un domeniu care te pasionează, dar despre care nu știi mai nimic.

Horoscop mâine, 9 decembrie, Leu

Zodia ta are mare nevoie să arunce o privire în interior. Ai tratat necorespunzător anumite persoane din viața ta și Universul îți dă undă verde să sesizezi aceste erori și să le îndrepți cât mai ai încă șansa de a o face. Nu refuza această șansă la luciditate și acceptare fiindcă nu se va mai anunța prea curând.

Horoscop mâine, 9 decembrie, Fecioară

De ceva vreme chiar și tu, o zodie atât de generoasă, dai mai degrabă prioritate lui „eu” decât lui „noi”. E nevoie de o reechilibrare a celor mai dragi relații ale tale, care să fie purificate de acest egoism comun societății contemporane. Da, este direcția în care ne ducem viața, dar din când în când putem reveni pe calea cea bună.

Horoscop mâine, 9 decembrie, Balanță

Te preocupă tot mai mult starea ta de sănătate și chiar Universul este cel care te îndrumă pe această cale. Fă schimbări mici, care să dea efecte mari. Îți garantăm că eul tău din viitor va privi mândru spre tu, cea de acum, și îți va mulțumi pentru că nu te neglijezi și nu pornești pe calea cea ușoară.

fata desenata intre plante verzi pe fundal alb

Horoscop mâine, 9 decembrie, Scorpion

Lumea va fi un loc încântător pentru tine mâine. Luna te îmbie să faci ceva ce îți aduce plăcere, indiferent despre ce e vorba. Implică-te într-o activitate care te împlinește întotdeauna, mergi într-un loc în care te simți mereu fericită sau petrece timp alături de cineva care îți aduce negreșit bucurie.

Horoscop mâine, 9 decembrie, Săgetător

Astrele prevăd o zi fenomenală pentru tine mâine. Vei acorda mai multă atenție rădăcinilor tale și vei fi mai conectată la cine ești și de unde ai pornit. E minunat dacă poți discuta cu un părinte sau cu o rudă apropiată, mai ales dacă nu o faci în mod obișnuit: comuniunea cu un spirit înfrățit ta va împlini acum.

Horoscop mâine, 9 decembrie, Capricorn

Crede în tine: este mesajul care ți se va potrivi mâine mai mult ca niciodată, spun astrele. Viața te va purta prin cele mai felurite încercări și va trebui să ții pasul cu ea. Cu toate acestea, știi că ești mai iute decât cea mai rapidă mașină de curse când vine vorba despre îndeplinirea propriilor vise, așa că renunță la griji. 

Horoscop mâine, 9 decembrie, Vărsător

E cazul să analizezi acum dacă nu cumva comiți greșeli în finanțe care te costă scump, și la propriu, și la figurat. Cu precădere cheltuielile sunt vizate, subliniază astrele. Nu cumva plătești pentru un serviciu pe care nu îl mai folosești sau pentru produse de care nimeni nu se mai bucură?

Horoscop mâine, 9 decembrie, Pești

Ai tot alergat în favoarea celorlalți, depunând eforturi peste eforturi, iar mâine ești călduros încurajată să îți dedici timp și ție. Privește-o ca pe o obligație față de tine, dar și ca pe o datorie față de ceilalți: nu poți să le fii de folos dacă nu te afli în cea mai bună formă.

Horoscopul zilei de mâine, 9 decembrie, aduce liniște zodiilor, pe care semnele trebuie să o folosească pentru a deveni o variantă mai bună a lor.

Surse foto: iStock

Articolul urmator
Fazele Lunii. Ritualuri care te ajută să canalizezi energiile și magia în viața ta
Fazele Lunii. Ritualuri care te ajută să canalizezi energiile și magia în viața ta
Ce faza a lunii te reprezinta?
Incepe quiz
Ce faza a lunii te reprezinta?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.