Horoscop
Înapoi la

Horoscop mâine, 9 martie 2023: Săgetătorul vrea numai să testeze apele, dar e tras de curenții marini în adâncurile întunecate ale haosului

Horoscop mâine, 9 martie 2023: Săgetătorul vrea numai să testeze apele, dar e tras de curenții marini în adâncurile întunecate ale haosului

Redactor Andreea Baluteanu

Motivația face un pas greșit înainte și se împiedică în propriile-i picioare în horoscopul zilei de mâine, 9 martie. Opoziția dintre Luna în Balanță și Jupiter în Berbec curmă ambiția zodiilor, dându-le impresia că nu pot reuși nimic din ce și-au propus. Semnele vor percepe de asemenea un ușor dezechilibru.

E vital să fii blând/ă și gentil/ă cu tine și cu ceilalți, înțelegând că acest eveniment celest poate avea un potențial perturbator.

Să descoperim cum se descurcă zodiile cu horoscopul zilei de mâine, 9 martie!

Astrolog Vlad Daia

Articol revizuit de Astrolog Vlad Daia

Despre
Am ca pasiune astrologia de mai bine de 20 de ani, cand am si inceput studiul în acest domeniu fascinant. Am absolvit primul curs de astrologie la ‘Școala de Astrologie Fidelia’, cea mai veche școală de astrologie din...

Horoscop mâine, 9 martie, Berbec

În ultima vreme simți că îndatoririle te apasă? Se prea poate să nu îți mai fi făcut timp să te ocupi și de ceilalți. Dacă tot dai iubirea deoparte, consacrând-o unui interval ulterior, în care ai să fii pregătită pentru ea, atunci viața ta începe să ți se pară o povară. Impune-ți să te conectezi acum cu o persoană apropiată, care nu trebuie neapărat să fie iubitul tău.

Horoscop mâine, 9 martie, Taur

Ai o dispoziție iritată, ușor aeriană, și cedezi în fața sentimentelor întunecate și intense. În aceste momente totul ți se pare deprimant, iar atitudinea pesimistă învăluie realitatea într-o umbră perpetuă. Ca să ieși din această stare, instituie un nou program, în care desfășori o activitate plăcută în fiecare zi. Te vei trezi cu mai multă energie.

Horoscop mâine, 9 martie, Gemeni

Nu știi dacă ar trebui să te ocupi acum de îndeplinirea propriilor nevoi sau să te sacrifici pentru a-i ajuta pe cei apropiați? Opoziția dintre Lună și Jupiter conturează aceste dileme. Soluția e să faci un compromis, avantajând însă acea parte care simți că are nevoie de un plus din energia ta. E o sârmă subțire, dar tu ești acrobatul care o poate escalada.

Horoscop mâine, 9 martie, Rac

Cumva se întâmplă să simți că nu mai ai timp nici să respiri așa cum trebuie? Chiar dacă ești în mijlocul unei perioade productive, marcate de multe realizări, amintește-ți că nu poți amâna pe timp nedefinit relaxarea ta. Ce poți face acum? Organizează măcar spațiul în care trăiești și lucrezi, căci îți va oferi un plus de liniște.

Dușmanii de moarte ai Racului! Cu cine nu se poate înțelege niciodată

Horoscop mâine, 9 martie, Leu

Opoziția dintre Lună și Jupiter e pentru tine una a hiperbolelor, în care tinzi să înflorești realitatea și să brodezi fluturași colorați pe marginea unui tablou sumbru ca să îl înfrumusețezi. La fel de periculos poate fi și să crezi în cineva care e evident că exagerează. Ce pare prea frumos ca să fie adevărat așa și e.

Horoscop mâine, 9 martie, Fecioară

În loc să te agiți continuu ca să găsești răspunsul sau soluția la o problemă care deja devine obsesivă, mai bine ai accepta că pentru moment e mai sănătos să te detașezi. Cum să o faci, când „mintea de maimuță” nu îți dă pace și tot țopăie înapoi la gândul acela sâcâitor? Ia-ți o pauză de 15 minute în care să respiri adânc sau să te plimbi, pentru recentrare.

Horoscop mâine, 9 martie, Balanță

E evident că tu ești genul de persoană care preferă să se descurce pe cont propriu, dar uneori această atitudine, deși demnă de laudă, te lipsește de plăcerea colaborării și de revelația generozității ce stă adânc ascunsă în oameni. Fă o listă cu cei care te pot ajuta și supune atenției lor o problemă care te tot macină mâine.

Horoscop mâine, 9 martie, Scorpion

Știm că în adâncul sufletului tău ești una dintre cele mai generoase zodii, dar nu cumva acum alergi să stingi focuri pe care nu numai că nu tu le-ai aprins, dar nu ai nici mijloacele de a le stăpâni? Nu îți asuma problemele celorlalți în mod integral, căci rezolvarea lor va ajunge să depindă numai de tine.

fata intr-o cetate medievala care are o bila de foc in mana

Horoscop mâine, 9 martie, Săgetător

E adevărat că de multe ori te implici în dramele celorlalți nu doar pentru că dorești să le fii de folos, ci și pentru că îți place. Un pic de bârfă a dat întotdeauna savoare vieții unui Săgetător. Însă în lumina evenimentelor astrologice de mâine, ai grijă cât haos vei invita în viața ta. Mai degrabă va aduce tragedii decât savoare.

Horoscop mâine, 9 martie, Capricorn

Muncește mult și distrează-te la fel de tare: așa sună îndemnul astrelor pentru ziua de mâine. Trezește-te mai devreme și fii prezentă în fiecare activitate depusă, oferind tot ce ai, dar după muncă detașează-te complet și fă ceva extrem de distractiv cu prietenii sau cu familia.

Horoscop mâine, 9 martie, Vărsător

Gândește-te acum numai la cum să îți împlinești propriile nevoi și nu face promisiuni pe care nu ai să poți să le ții. De exemplu, dacă un amic vrea să îți țină companie, nu îl refuza, dar nu te considera răspunzătoare de disctracția sau de plăcerea sa. Sunteți ambii datori să vă puneți pe prim plan propriile dorințe.

Horoscop mâine, 9 martie, Pești

Lucrurile frumoase ocupă un loc special în viața ta, fie că e vorba de decorul camerei sau despre hainele, bijuteriile și machiajul pe care le porți. Însă se prea poate ca în ultima vreme să fi devenit mai importante decât oamenii pe care îi iubești. Amintește-ți că bucura oferită de obiecte e trecătoare, cea care contează e fericirea dată de oameni.

Zodiile sunt sfătuite să aibă mare grijă la echilibru și la tentația de a-și asuma sarcini prea grele în horoscopul zilei de mâine, 9 martie.

 

Surse foto: Pixabay, Pixabay

Surse articol: Astrostyle

Articolul urmator
Zodiile care trebuie să frângă o inimă înainte de a-și cunoaște adevărata dragoste
Zodiile care trebuie să frângă o inimă înainte de a-și cunoaște adevărata dragoste
Ce trebuie sa faci ca sa te vrea barbatul dorit?
Incepe quiz
Ce trebuie sa faci ca sa te vrea barbatul dorit?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3 (2)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.