Horoscop
Înapoi la

Horoscop mâine, 9 noiembrie: Taurul se avântă cu viteza luminii spre orizonturi înstelate

Horoscop mâine, 9 noiembrie: Taurul se avântă cu viteza luminii spre orizonturi înstelate

Redactor Andreea Baluteanu

Astrolog Vlad Daia

Articol revizuit de Astrolog Vlad Daia

Despre
Am ca pasiune astrologia de mai bine de 20 de ani, cand am si inceput studiul în acest domeniu fascinant. Am absolvit primul curs de astrologie la ‘Școala de Astrologie Fidelia’, cea mai veche școală de astrologie din...

Nimic nou pe frontul astral în horoscopul zilei de mâine, 9 noiembrie. E liniște și pace printre planete, deși vom resimți acut în continuare influențele active la acest moment.

Află din rândurile de mai jos ce îți rezervă horoscopul zilei de mâine, 9 noiembrie. Vezi cum sună predicțiile astrelor și pentru tine, în funcție de zodia în care te-ai născut.

Află ce îți aduce și horoscopul săptămânii 8-14 noiembrie!

fata frumoasa aflata printre stele si planete

Horoscop mâine, 9 noiembrie, Berbec

Nu amic te poate acuza mâine de ceva ce nu ai făcut, spun astrele. Deși toate dovezile pot indica spre tine, te dezamăgește faptul că te consideră capabilă de așa ceva fiindcă ți se pare că ar fi trebuit să te cunoască mai bine de atât. Încearcă totuși să te pui în locul său, poate ai fi procedat la fel.

Horoscop mâine, 9 noiembrie, Taur

Te avânți cu viteza luminii spre orizonturile înstelate ale carierei tale, spun astrele. Dacă până acum ai avansat cu ritmul tău, ușor, dar sigur, puternica influență a guvernatorului zodiei Scorpion de acum te îndeamnă să accelerezi ritmul cu toată siguranța din lume. Cât de curând se vor vedea și beneficiile.

Horoscop mâine, 9 noiembrie, Gemeni

Te gândești tot mai serios să te muți din țară, deși nu știi neapărat dacă pentru totdeauna. Ceea ce te interesează este să faci cunoștință și cu un alt stil de viață și să îți extinzi orizonturile. Sunt șanse mari să aplici pentru un job în străinătate sau să te alături misiunilor umanitare ale unei organizații internaționale.

Horoscop mâine, 9 noiembrie, Rac

Deși eforturile pe care le depui mâine pentru afacerea ta nu vor avea beneficii imediate, vor conta extrem de mult în viitorul apropiat. Fie că deschizi o pagină de Facebook sau investești în business, creezi spațiu pentru efecte pozitive și câștiguri financiare ce nu vor întârzia să apară.

Horoscop mâine, 9 noiembrie, Leu

Știi cum se spune, că cine aleargă după doi iepuri nu prinde niciunul? Deși acum bărbații sunt cei care aleargă după tine, dacă jonglezi cu mai mult de un partener odată este posibil să rămâi cu buza umflată. Nu numai că vei sfârși în singurătate, dar și reputația ta va avea de suferit.

Horoscop mâine, 9 noiembrie, Fecioară

Știi ce e aceea o dietă flexitariană? Te-ai gândit să te apuci de escaladă? Sunt idei care îți vor prii de minune acum și te vor ajuta să te detașezi de provocările vieții de zi cu zi. Nu ezita ca mâine să îți îmbunătățești starea de sănătate printr-o metodă care nu e neapărat îmbrățișată de mulți, dar care ție ți se potrivește la perfecție.

Horoscop mâine, 9 noiembrie, Balanță

E o zi prielnică pentru a lua decizii în sfera amoroasă, chiar și sub presiune, spun astrele. Poți să hotărăști că ai face orice pentru a duce relația la următorul nivel sau poate iubitul își dorește asiduu să vă căsătoriți sau măcar să vă mutați împreună. Dacă vă iubiți și vă înțelegeți de minune, ce anume vă împiedică?

fata frumoasa care are un buchet de flori imens in mana

Horoscop mâine, 9 noiembrie, Scorpion

Tare ai mai vrea să schimbi ceva la casa ta, dar chiar dacă ți s-a pus pata, nu te apuca să spargi cu barosul pereții ca să îți pui ideile în aplicare. Îți poți satisface setea de nou și mutând mobila sau reorganizând hainele în dulap și donând ce nu mai porți. Energia pozitivă ce va reverbera de aici va fi la fel de bună.

Horoscop mâine, 9 noiembrie, Săgetător

Amorul și secretele se împletesc în viața ta mâine. Poate că începi o relație clandestină sau o legătură care, din diverse motive, trebuie să rămână o taină pentru o anumită perioadă. Însă nu îți pune prea multe speranțe în această poveste, mai ales dacă nu ești tu cea care îți dorești să rămână un mister.

Horoscop mâine, 9 noiembrie, Capricorn

Mare bătaie de cap îți va mai da munca mâine, mai ales dacă nu te organizezi așa cum trebuie. Dar și tu te dovedești neatentă, ceea ce nu te caracterizează în mod normal, și ți se pare că în calea ta sunt numai obstacole. Verifică-ți permanent ceasul ca să nu întârzii într-un loc important.

Horoscop mâine, 9 noiembrie, Vărsător

Nimeni nu e așa de victorioasă, de puternică și de strălucitoare precum tine mâine, spun astrele. Să nu cumva să pierzi un asemenea potențial ocupându-ți timpul cu activități mărunte când ești capabilă de realizări mărețe. Ar fi și păcat să irosești o putere dată atât de rar dată făcând curățenie în casă, de exemplu.

Horoscop mâine, 9 noiembrie, Pești

Nu vei uita prea curând ziua aceasta, sunt de părere astrele. Tot ce trebuie să faci este să fii spontană și să uiți de reguli fiindcă mâine Universul comunică cu tine pe căi misterioase. Îți va transmite semne la tot pasul, trebuie numai să le urmezi cu credință că te vor duce într-un loc mai bun.

Vezi de ce să nu te îndrăgostești niciodată de un Pește!

Horoscopul zilei de mâine, 9 noiembrie, e generos cu zodiile, lăsându-le posibilitatea să se afirme în domeniile dorite.

Surse foto: iStock

Articolul urmator
Zodiile care au cele mai frumoase suflete
Zodiile care au cele mai frumoase suflete
Îți ghicim zodia în funcție de personalitate
Incepe quiz
Îți ghicim zodia în funcție de personalitate

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

2 (1)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.