Horoscop
Înapoi la

Horoscopul angelic. Cine te veghează în funcție de zodie

Horoscopul angelic. Cine te veghează în funcție de zodie

Redactor Divahair.ro

Ai auzit vreodată că „îngerii sunt printre noi” și că toți avem un înger păzitor ce ne apără de la naștere până după moarte? Dacă ți s-a întâmplat vreodată să te afli într-o situație periculoasă și să scapi ca prin urechile acului, atunci probabil ai simțit că o intervenție cerească te-a salvat. Sau poate că ai trecut printr-un moment mai puțin fericit în viață din care ai putut să îți revii doar cu o intervenție divină. Deși nu suntem conștienți întotdeauna de prezența îngerilor în viața noastră, uneori aceștia ni se mai arată.

Îngerii există în viața noastră pentru a ne ghida și a ne apăra. Fiecare semn zodiacal are un înger păzitor. Dacă vrei să te înțelegi mai bine pe tine, trebuie să îți cunoști îngerul. Adu-ți aminte că acesta este mereu acolo ca să te ajute și din acest motiv ar trebui să apelezi la el de fiecare dată când ai nevoie. Ești curioasă care este îngerul tău păzitor? Vezi mai jos!

femeie cu aripi

Ce înger te veghează în funcție de zodie

Berbec

Îngerul tău este Malahidael, care se remarcă din toți îngerii prin curaj. Acesta folosește energia Soarelui pentru a-ți oferi putere și optimism atunci când treci prin momente grele. Malahidael este asociat și cu Copacul Vieții și primăvara. Atunci când vrei să îți exprimi dragostea, să simți mai multă iubire sau să primești mai multă atenție, cheamă-ți îngerul.

Taur

Asmodel este îngerul care te păzește pe tine și este cel mai răbdător dintre toți. Acesta te ajută să fii precaută, responsabilă și practică. Atunci când îți lipsesc aceste calități, cheamă-l pe Asmodel pentru a te ajuta. De asemenea, acesta te mai poate ajuta și cu problemele de sănătate.

Gemeni

Nici nu este de mirare că Ambriel, îngerul comunicării, este cel care te păzește. Atunci când ai nevoie să vezi lucrurile mult mai clar și când nu mai există nicio urmă de speranță, cheamă acest înger să te ajute. Doar el te poate îndruma să iei cea mai bună decizie și să acționezi cum trebuie.

Rac

Îngerul tău este Muriel, un fel de Mama Natură printre îngeri. Acesta își face simțită prezența prin mirosuri florale. Muriel este un înger plin de compasiune și te face să fii o persoană altruistă și plină de emoții. Atunci când ai nevoie de mai multă compasiune și senbilitate, cheamă-l pe Muriel.

inger in apa

Leu

Verchiel este îngerul care te păzește. Acesta te ajută să fii mai încrezătoare în forțele proprii și îți amintește să îți acorzi mai mult timp pentru relaxare, distracție și momente de răsfăț. Atunci când te simți descurajată, dezamagită sau ignorată, cheamă-l pe acest înger pentru a-ți crește stima de sine.

Fecioară

Îngerul tău este Hamaliel, îngerul logicii. Atunci când simți că lucrurile îți scapă de sub control, poți să îl chemi pe Hamaliel pentru a te calma și a te ajuta să rezolvi acele situații. De asemenea, trebuie să mai știi că acestui înger îi place să apară sub formă umană. Așadar, este posibil să fi întâlnit cel puțin o persoană în viața ta cu aceste calități angelice la care ai apelat atunci când ai avut nevoie.

Balanță

Zuriel este îngerul armoniei și îngerul tău păzitor. Atunci când ai parte de haos în viața ta, acest înger te poate ajuta să realizezi că ai nevoie să te simți completă și că ai nevoie de pace. Zuriel te mai ajută să simți mai multă pasiune! Este bine să îți asumi din când în când riscuri mici, deoarece Zuriel se va asigura că nimic rău nu ți se va întâmpla.

Scorpion

Barbiel este îngerul tău, dar și conducătorul lumii de dincolo. Ca și tine, acest înger este o combinație de întuneric și lumină. Te ajută să fii onestă și obiectivă în ceea ce privește statutul vieții tale, relațiile pe care le ai, locul de muncă. Atunci când te îndoiești de calitățile tale sau simți că cei din jur sunt nedrepți cu tine, cheamă-l pe Barbiel să te ajute.

inger pe apa

Săgetător

Îngerul Săgetătorului este Adnachiel, cel care îi ajută pe oameni să realizeze că trebuie să își îndeplinească dorințele. Adnachiel ajută oamenii să fie mai deschiși și să accepte diferențele, să își exprime emoțiile și să exploreze noi posibilități și locuri. Cheamă-l pe Adnachiel atunci când ai nevoie să îți extinzi orizonturile!

Capricorn

Hanael este îngerul care te ajută să mergi mai departe. Atunci când simți că te-ai blocat sau că nu poți să scapi de o amintire neplăcută, cheamă-l pe Hanael. Acesta îți va aminti de fiecare dată să te bazezi pe intuiția ta și să îți urmezi inima dacă instinctele tale sunt puternice. Uneori, poți trece prin momente de confuzie, dar Hanael va fi acolo pentru a te ajuta să recapeți controlul.

Vărsător

Uriel este îngerul tău. De obicei, atunci când treci prin momente de criză, îți este teamă și nu știi ce trebuie să faci. Din fericire, dacă vei avea încredere în Uriel, vei putea să îți vezi potențialul pe care l-ai ignorat până acum. Lasă-l pe Uriel să îți umple sufletul de lumină și să îți ofere în fiecare zi idei noi, optimism și creativitate.

Pești

Îngerul tău este Barakiel, cel care conduce gărzile de îngeri și care are cea mai mare influență asupra omenirii. Acest înger aduce în viața ta empatie și simpatie. Atunci când tu sau o persoană la care ții se simte nesigură sau neînțeleasă, cheamă-l pe Barakiel pentru a te ajuta.

Ține cont de aceste informații și apelează la îngerul tău păzitor ori de câte ori ai nevoie de îndrumare!

Surse foto: Pixabay

Articolul urmator
Tipul greșit de persoană pe care o atragi, în funcție de zodie
Tipul greșit de persoană pe care o atragi, în funcție de zodie
Ce zodie îți va marca viața?
Incepe quiz
Ce zodie îți va marca viața?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.4 (22)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.