Cinci zodii care sunt îngeri pe această lume

Redactor Andreea Baluteanu

Există unele semne zodiacale pe care nu ar trebui să le superi sub nicio formă, dacă nu doreşti să pierzi tot când îţi este lumea mai dragă. Pe de altă parte, există şi nativi buni ca pâinea caldă, pe care te poţi simţi cu adevărat recunoscătoare că îi ai alături! Iată zodiile care au poposit ca adevăraţi îngeri pe această lume!

Cinci zodii care sunt îngeri căzuţi pe Pământ

Peştii

Încă de când îl vezi prima dată, ştii că nativul din Peşti este un înger care s-a rătăcit pe Pământ. Îi citeşti bunătatea şi compasiunea în priviri, iar zâmbetul său este atât de luminos, încât pare un adevărat miracol. Mai mult, îl poţi zări adesea în compania cerşetorilor, a orfanilor sau a oamenilor bătuţi de soartă, pe care încearcă să îi ajute cum poate: sufletul acestui semn milos este un lăcaş angelic pentru toţi cei care au probleme.

La fel ca un înger, şi Peştele se va simţi uneori pierdut între atâtea persoane care au nevoie de sprijinul său, dar va găsi întotdeauna un strop de forţă interioară care îl va ajuta să meargă mai departe. Iar intuiţia sa şi percepţiile extrasenzoriale ne conving şi mai tare că vine de pe altă lume!

Racii

Semnele de apă sunt o adevărată mană cerească! Cu greu vei găsi o persoană mai sensibilă decât Racul (nici măcar Peştele nu îl egalează din acest punct de vedere). Nativul acestei minunate zodii te va trata cu toată generozitatea din lume şi va face tot posibilul pentru a-ți fi pe plac, de parcă ai fi un membru al familiei sale. Mai mult, dacă eşti prietenă a acestei fiinţei angelice, te vei simţi ca şi cum l-ai fi apucat pe Dumnezeu de picior.

Nativele din Rac sunt mame protectoare, fiind în stare să-și dea viaţa pentru copiii lor. De asemenea, sunt iubite credincioase. Toţi cei din jur se întreabă uluiţi dacă nu cumva au ajuns în casa pământeană a unui înger!

Taurii

Ce îi poţi cere îngerului căruia îi adresezi rugăciunea de seară? Să îţi fie loial şi să îţi privească toate abaterile cu o răbdare angelică: tocmai ai invocat potenţialul nativului din zodia Taur. Cu o fire practică şi consecventă, aceste zodii nu te vor lăsa la greu şi vor avea grijă să găseşti tu soluţia cea mai bună la orice problemă ai avea, sugerându-ţi-o cu altruism.

De asemenea, Taurului îi place să asculte şi este întotdeauna o companie relaxată, calmă, pacea pe care o expiră prin toţi porii părând împrumutată din altă lume. Cel mai probabil, chiar acesta este şi adevărul!

Vărsătorii

Ne place să „ne îmbătăm” cu ideea că îngerii luptă pentru viitorul umanităţii şi că ne reprezintă interesele „acolo sus”. Vărsătorul este semnul care crede cu tărie în şansele de reuşită ale umanităţii şi care şi-ar da şi viaţa pentru semenii săi sau pentru reuşita lor. Poate că nu este cel mai cald şi mai afectuos prieten, dar nici nu trebuie, el este un înger al întregii umanităţi.

Altruismul acestui semn zodiacal este extins nu la nivelul întregului grup de prieteni, ci al tuturor locuitorilor planetei. Vărsătorul este creatura angelică pe care o vei regăsi activând ca voluntar în regiunile sărace, năpăstuite sau bântuite de război ale globului.

Balanţă

Menţinerea păcii în lume se numără cu siguranţă printre menirile îngerilor, iar diplomata Balanţă este unul dintre puţinele semne zodiacale care pot să o asigure. Când o vezi atât de frumoasă, aranjată până în vârful unghiilor, nici nu te mai îndoieşti că e o creatură angelică. În momentul în care începe să îţi vorbească tacticos, vei fi convinsă că ai nimerit în preajma unei locuitoare a cerurilor venită să te aline.

Graţia şi delicateţea acestui semn zodiacal sunt alte trăsături care ne conving că face parte din tagma privilegiată a îngerilor.

Tu te-ai regăsit printre zodiile care sunt îngeri pe pământ?

Articolul urmator Știai că există nu mai puțin de nouă tipuri de îngeri? Află tot ce trebuie să știi despre aceștia

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.4 (125)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.