Horoscop
Înapoi la

Horoscopul despărțirilor pentru următorii cinci ani

Horoscopul despărțirilor pentru următorii cinci ani

Redactor Divahair.ro

Atunci când vine vorba de iubire, multe persoane cad în capcanele propriilor sentimente. Dacă unele sunt în stare să ignore problemele din cuplu doar de dragul viitorului și să se sacrifice, altele complică lucrurile și fac viața jumătății lor un adevărat calvar. Sunt multe motive care duc la despărțire, însă cele mai comune sunt nepotrivirile de caracter și infidelitatea.

În cazul zodiilor,  aceste lucruri sunt universal valabile. Anumite semne zodiacale se despart frecvent din cauza conflictelor din cuplu. În următorii cinci ani, anumite semne vor hotărî să pună capăt relației pe care o au, pe când altele își vor găsi puterea de a trece mai departe peste probleme cu ajutorul iubirii și respectului pe care îl împărtășesc cu persoana iubită.

prietene

Horoscopul despărțirilor în următorii cinci ani

Berbec

Deși ai depus multe eforturi și ai făcut sacrificii pentru această relație, se pare că orgoliul va fi cel care te va face să te desparți de cel puțin două ori în următorii cinci ani. Ești o persoană căreia îi place să se facă totul după voia sa, și tocmai de aceea vor apărea nenumărate conflicte în relația de cuplu. Deși îți vei călca pe mândrie o dată și te vei împăca cu persoana iubită, a doua împăcare va necesita un efort mult mai mare din partea ta. Lucrurile încep să se schimbe negativ în relația ta. Încearcă să iei o decizie definitivă.

Taur

Ții foarte mult la persoana iubită, însă firea leneșă va duce la discuții aprinse în relația de cuplu. Jumătatea ta va fi cea care va pune punct relației, însă lucrurile nu sunt pierdute, dacă promiți că te vei schimba. Sacrificiile în numele iubirii sunt nesemnificative atunci când dragostea este adevărată, iar acest lucru trebuie să fie valabil și pentru tine.

Gemeni

Gelozia va fi cauza principală pentru care te vei despărți de persoana iubită în următorii 5 ani. Această separare va fi din cauza faptului că unul dintre voi va călca strâmb. Această greșeală capitală va fi foarte greu de reparat și de iertat, și de aceea există șanse mari ca despărțirea să fie definitivă.

Rac

Despărțirea este inevitabilă în cazul cuplurilor care și-au unit destinele de curând. Cea mai mare greșeală pe care o fac nativii din Rac este că se las prinși în vraja dragostei mult prea devreme. Astfel, aceștia nu mai văd părțile negative ale persoanei dragi decât prea târziu, când lucrurile au avansat destul de mult. Îți vei da seama că persoana dragă nu este tocmai jumătatea alături de care vrei să îți petreci restul vieții, iar despărțirea din următorii cinci ani va fi una definitivă, fără împăcare.

cuplu care se cearta

Leu

În cazul tău, lucrurile vor fi destul de liniștite. Deși vor exista discuții în contradictoriu din când în când în relația de cuplu, nu vor fi motive suficiente, care să ducă la o despărțire. Legătura dintre tine și persoana iubită este puternică, iar problemele cu care vă veți confrunta vor putea fi depășite cu succes, cel puțin în următorii cinci ani.

Fecioară

Deși în ultima vreme ai avut parte de multe situații tensionate în relația de cuplu, în curând lucrurile vor începe să se liniștească. În următorii cinci ani nu vă veți despărți ci, din contră, veți începe să depuneți mai mult efort în ceea ce privește viitorul relației voastre. Vei avea parte de o perioadă liniștită și plină de iubire, una dintre cele mai frumoase ale vieții tale.

Balanță

Horoscopul despărțirilor nu va prezice niciun eveniment negativ major pentru următorii ani. Va exista un moment în care vei dori să pui capăt relației pe care o ai, însă după câteva zile departe de perechea ta, îți vei da seama că iubirea pentru persoana dragă este mult mai puternică decât ți-ai fi imaginat. După aceste zile nu îți vei mai petrece nicio clipă departe de jumătatea ta.

Scorpion

Dragostea poate să treacă peste orice, chiar și peste firea ta impulsivă și dorința de dominare. Te vei despărți de perechea ta doar o dată în următorii cinci ani. Vei face multe sacrificii pentru a-i recâștiga inima persoanei iubite. Astfel, te vei schimba de dragul persoanei dragi și vei învăța că într-o relație trebuie să existe neapărat un echilibru.

femeie trista

Săgetător

Vei avea parte de multe momente de fericire în următorii doi ani. Vei avea impresia că doar tu cu perechea ta existați pe pământ, iar restul lumii pur și simplu nu contează. Această părere îți va fi brusc zdruncinată de neînțelegerile care nu vor întârzia să apară între voi. Aveți firi diferite, iar acest lucru declanșează multe conflicte. Veți ajunge într-un moment în care nu veți mai putea să vă vedeți viitorul împreună. Doar timpul va hotărî dacă vă veți împăca sau nu.

Capricorn

Schimbările majore care vor apărea în viața de cuplu vă va pune la multe încercări, însă niciun motiv nu va fi destul de serios ca să ducă la despărțire. Descoperiți unul la celălalt lucruri pozitive în fiecare zi, iar acest lucru vă face să credeți că sunteți făcuți unul pentru celălalt. O relație care se bazează pe multă iubire și respect nu se va sfârși niciodată.

Vărsător

Nesiguranța este unul dintre cei mai mari dușmani ai unei relații. Nu ești sigur că îți dorești acest viitor, și tocmai de aceea despărțirile și împăcările vor fi destul de frecvente în cazul tău. În următorii cinci ani vei avea parte de multe certuri cu persoana iubită, însă fiecare moment departe de perechea ta te va ajuta să realizezi că nu poți trăi fără aceasta.

Pești

Nu ai știut cum să ceri respect de la persoană dragă încă de la începutul relației, iar acest lucru va duce la o despărțire definitivă în anii care urmează. Monotonia este cea care o va împinge pe persoana iubită să calce strâmb. Acest episod te va răni profund, și tocmai de aceea vei prefera să te despărți definitiv de cel alături de care îți puteai imagina viitorul.

Dragostea are multe căi nebănuite, iar în următorii cinci ani zodiile vor experimenta toate aspectele iubirii.

Surse foto: iStock

Articolul urmator
Zodiile care își blesteamă fostele iubiri
Zodiile care își blesteamă fostele iubiri
Cum va fi viața ta amoroasă în următorii 3 ani? Răspunde întrebărilor testului și află!
Incepe quiz
Cum va fi viața ta amoroasă în următorii 3 ani? Răspunde întrebărilor testului și află!

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.2 (8)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.