Horoscop
Înapoi la

Horoscopul dragostei, săptămâna 11 - 17 septembrie: iubirea poate înmuia inimile împietrite ale zodiilor care au suferit în relațiile anterioare

Horoscopul dragostei, săptămâna 11 - 17 septembrie: iubirea poate înmuia inimile împietrite ale zodiilor care au suferit în relațiile anterioare
Ramona Jurubita

În intervalul 11-17 septembrie, suferințele trecutului vor fi șterse cu buretele de emoțiile puternice pe care zodiile vor avea ocazia să le simtă în compania persoanelor de care sunt îndrăgostite.

Săptămâna începe cu Luna în Leu care va forma o conjuncție cu Venus în Leu. Toate semnele de pe cercul zodiacal ar putea avea nevoie de mai multă atenție din partea celor dragi. Dacă simți și tu că sufletul pereche tânjește după afecțiunea ta, nu ezita să i-o oferi, căci poți schimba totul în bine în relația voastră. Aceste eveniment astral are rolul de a vă apropia.

Toți îndrăgostiții vor avea ocazia să se bucure de timpul petrecut împreună, chiar dacă, a doua zi, lucrurile se complică puțin. Schimbarea este adusă tot de Luna în Leu care de această dată va forma un pătrar cu Uranus în Taur. S-ar putea să apară tensiuni și supărări în cupluri, dar discuțiile deschise pot rezolva orice nemulțumire. Dacă problemele te acaparează și pe tine, încearcă să îți păstrezi calmul.

Pe 14 septembrie, Luna Nouă în Fecioară le va face pe zodii să se implice în noi proiecte profesionale, astfel că dragostea va trece în plan secund.

Norocul nativilor este adus de Ieșirea lui Mercur din retrogradare, care are loc pe data de 15 septembrie. Acest eveniment cosmic va reda echilibrul în comunicarea dintre îndrăgostiți. Asta înseamnă că orice nativ poate ajunge mai ușor la inima persoanei pe care o vrea alături și va reuși să îi aline suferințele acumulate în timp. Asta înseamnă că inimile împietrite se pot înmuia în fața iubirii adevărate.

În aceeași zi, Luna ajunge în Balanță și toate semnele de pe cercul zodiacal vor încerca să atingă un echilibru emoțional care poate asigura armonia în relațiile lor. Săptămâna se termină fără vreun eveniment semnificativ care să zdruncine din nou relațiile.

Dacă vrei să știi ce surprize te așteaptă în plan amoros între 11 și 17 septembrie 2023, te invit să accesezi galeria foto și să citești previziunile astrale săptămânale.

Berbec Vezi galeria foto » Taur Gemeni

Surse foto: iStock

Surse articol: AstrologyAstrologyanswersLifestyleasia

Articolul urmator
Zodiile care trebuie să frângă o inimă înainte de a-și cunoaște adevărata dragoste
Zodiile care trebuie să frângă o inimă înainte de a-și cunoaște adevărata dragoste
Ți-ai întâlnit iubirea vieții până acum?
Incepe quiz
Ți-ai întâlnit iubirea vieții până acum?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (2)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.