Horoscop
Înapoi la

Horoscopul dragostei, săptămâna 12 - 18 iunie: îndrăgostiții din zodiac au ocazia să crească împreună din punct de vedere mental și spiritual

Horoscopul dragostei, săptămâna 12 - 18 iunie: îndrăgostiții din zodiac au ocazia să crească împreună din punct de vedere mental și spiritual

Ramona Jurubita

Începutul săptămânii nu reprezintă un pericol pentru îndrăgostiți, căci evenimentele astrale problematice au loc abia în apropierea weekend-ului. Până atunci însă, cuplurile au timp suficient să își declare dragostea și să își ofere dovezi de iubire.

Astrolog Vlad Daia

Articol revizuit de Astrolog Vlad Daia

Despre
Am ca pasiune astrologia de mai bine de 20 de ani, cand am si inceput studiul în acest domeniu fascinant. Am absolvit primul curs de astrologie la ‘Școala de Astrologie Fidelia’, cea mai veche școală de astrologie din...

Cea mai întunecată mișcare astrală a acestei perioade are loc pe 17 iunie, când Saturn își începe retrogradarea în Pești. Probabil știi că această planetă le ajută pe zodii să conștientizeze sentimentele pe care le au, folosindu-se de legea atracției… Pentru că este planeta karmei, poate provoca suferință unor nativi ca să se asigure că au învățat anumite lecții importante. Așadar, în aceste zile, sacrificiile și durerea nu vor lipsi din relațiile amoroase. Bineînțeles, vor exista și persoane mai norocoase, care vor primi înapoi iubirea pe care au oferit-o. Dar oare câți nativi au fost sinceri și corecți în raport cu partenerul/a de viață?

Pe 18 iunie, Soarele în Gemeni și Neptun în Pești vor forma un pătrat, ale cărui energii îi vor încuraja pe îndrăgostiți să nu își ascundă sentimentele, fricile și frământările. Și Luna care intră în Rac în aceeași zi va juca un rol destul de important în relații. Datorită ei, multe persoane vor putea intui ce simte jumătatea din cuplu și vor găsi rapid soluții pentru anumite probleme.

Deși provocările ating cote maxime, partenerii care sunt profund îndrăgostiți vor găsi rapid o cale prin care pot trece mai departe, privind în continuare cu încredere spre viitorul în doi la care visează.

Horoscopul dragostei, săptămâna 12 - 18 iunie. Ce spun astrele pentru zodia ta

Berbec
Cât timp Mercur este în Gemeni, îți va fi ușor să vorbești din inimă și să atingi suflete. Asta înseamnă că partenerul/a se va topi când îți va auzi glasul și că armonia va domni în relația voastră. Totuși, finalul de săptămână poate fi ceva mai greu, așa că trebuie să ai grijă la cuvintele folosite.

Taur
Problemele prin care treci în aceste zile te vor ajuta să te apropii mai mult de iubit/ă și să înțelegi că persoana de lângă tine îți este alături necondiționat. Îți dai seama, în sfârșit, că ai fost binecuvântat/ă să îți întâlnești sufletul pereche și să te bucuri de iubirea pe care ți-o oferă.

Gemeni
Astrele îți dau ocazia să te desprinzi de trecut și să te rupi de amintirile chinuitoare care nu îți permiteau să ai o relație sănătoasă. Deși vor apărea și alte probleme pe parcurs, vei reuși să le rezolvi și să te bucuri de compania jumătății tale. Nu uita că fericirea vine din lucrurile mărunte!

Parteneri care își ascund chipurile în spatele unui buchet de floarea soarelui.

Rac
Fii foarte atent/ă la persoanele pe care le întâlnești în această săptămână! Printre ele se poate găsi alesul/easa inimii tale și trebuie să îți dai seama rapid, ca să ai timp să acționezi. Va trebui să îl/o convingi că meriți o întâlnire romantică și o șansă la o relație eternă.

Leu
Poți întâlni pe cineva special prin intermediul grupului tău de prieteni. Omul respectiv îți poate da întreaga lume peste cap, chiar dacă până de curând îi jurai iubire veșnică altcuiva. Nu este cazul să ascunzi ce se află în inima ta, deși există posibilitatea să îți rănești fosta mare dragoste.

Fecioară
Fiecare zi a săptămânii ți se va părea stresantă, căci partenerul/a va pune presiune pe tine. Vei înțelege, în sfârșit, ce simte el/ea când ești prea exigent/ă în relația voastră. Chiar dacă dai piept cu realitatea, nu vei învăța prea ușor lecția toleranței în cuplu.

Balanță
Comunicarea este esențială în interacțiunea cu persoana pe care o placi, așa că trebuie să îți alegi cu atenție cuvintele și gesturile. Nu uita că provocările săptămânii sunt trecătoare și că ai nevoie de răbdare pentru a înfrunta multe altele pe parcurs. Ești gata pentru ce urmează sau vrei să mai stai singur/ă o vreme?

Scorpion
Nu mai fugi de pasiunile tale! Unele plăceri ascunse te pot ajuta să îți găsești sufletul pereche, iar asta înseamnă că trebuie să dai frâu liber imaginației. Doar lucrurile care te fac fericit/ă îți pot scoate în cale pe cineva potrivit. Nu lăsa energiile lui Saturn retrograd să îți impună limite!

Săgetător
Ești foarte confuz/ă când vine vorba de viitorul tău amoros, pentru că nu știi ce așteptări ar trebui să ai de la omul de lângă tine. Ar fi cazul să renunți la haosul în care trăiești și să te gândești serios la o relație stabilă, fiindcă ai nevoie de un suflet care să îți tempereze energia interioară.

Capricorn
Ai șanse mari să îți vindeci rănile trecutului și să devii cât se poate de ancorat/ă în realitate. Pentru a face acest pas ai nevoie doar de iubire, speranță și încredere. Nu va dura mult până când soarele va ieși pe strada ta, dar trebuie să îți închei socotelile cu trecutul în această săptămână.

Vărsător
Energia cosmică a acestei perioade este perfectă pentru rezolvarea unor probleme mai vechi existente în cuplu. Dacă simți că ele vor fi înlocuite cu altele noi, trebuie să faci o schimbare pentru a salva ce ai construit alături de partener/ă. Nu puteți continua să luptați la nesfârșit cu morile de vânt.

Pești
Nu lăsa emoțiile să îți întunece gândirea, chiar dacă simți că sentimentele tale profunde sunt garanția unei relații îndelungate. Așteaptă să vezi dacă persoana cealaltă simte la fel sau dacă nu cumva se constrânge singură să respingă dragostea. Va fi greu să creezi o apropiere când există dezechilibre.

Deși pare că înspăimântătorul Saturn poate ruina unele relații, adevărul este altul. Această planetă are rolul de a consolida cuplurile din zodiac.

5 zodii care prețuiesc loialitatea mai presus de orice altceva

Surse foto: PixabayFreepik

Surse articol: AstrologyanswersAstrologyVogue

Articolul urmator
Zodiile care preferă singurătatea decât relațiile lipsite de pasiune
Zodiile care preferă singurătatea decât relațiile lipsite de pasiune
Află ce limbaj al iubirii foloseşti și îți spunem ce bărbat din zodiac e perfect pentru tine!
Incepe quiz
Află ce limbaj al iubirii foloseşti și îți spunem ce bărbat din zodiac e perfect pentru tine!

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.5 (2)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.