Horoscop
Înapoi la

Horoscopul dragostei, săptămâna 18 – 24 aprilie: trăirile intense din aceste zile reprezintă o adevărată inspirație pentru compozitorii de serenade

Horoscopul dragostei, săptămâna 18 – 24 aprilie: trăirile intense din aceste zile reprezintă o adevărată inspirație pentru compozitorii de serenade

Ramona Jurubita

Astrolog Vlad Daia

Articol revizuit de Astrolog Vlad Daia

Despre
Am ca pasiune astrologia de mai bine de 20 de ani, cand am si inceput studiul în acest domeniu fascinant. Am absolvit primul curs de astrologie la ‘Școala de Astrologie Fidelia’, cea mai veche școală de astrologie din...

Romantismul nu va lipsi nici în această săptămână, iar zodiile se vor simți prețuite și iubite de partenerii din cuplu. Cei singuri au șanse să găsească pe cineva potrivit, dar nu la începtul săptămânii, când Soarele și Pluto vor forma un pătrat perfect, dându-le planurile peste cap tuturor. Nativii mai sensibili nu vor ști dacă este cazul să își asculte inima și să facă sacrificii de dragul iubirii sau să acorde mai multă atenție altor lucruri importante din viața lor. Această confuzie ar putea duce la despărțiri nedorite și la suferințe mari.

Și intrarea în sezonul Taurului va influența relațiile amoroase, făcându-i pe unii oameni să își dorească să pună bazele unei familii. Astrele îi vor împinge pe nativi să facă pasul cel mare și să inițieze cereri în căsătorie sau să își facă planuri de nuntă. Nu este persoană care să nu simtă nevoia să împrumute din stabilitatea Taurului. Visezi și tu la o logodnă? Citește horoscopul dragostei ca să vezi dacă te afli printre norocoși.

Ilustrație abstractă a unui cuplu îndrăgostit. Bărbatul cântă la chitară, iar femeia îl privește în ochi.

Horoscopul dragostei, săptămâna 18 – 24 aprilie. Ce spun astrele pentru zodia ta

Berbec
Zilele acestea vei fi tentat/ă să te concentrezi mai mult pe relație, chiar dacă te vei gândi că poate nu este bine ce faci. În ciuda oricărei senzații de neliniște, vei încerca să trăiești frumos alături de jumătatea ta, iar acest lucru vă va aduce tot mai aproape. Trebuie să te asiguri că îți proiectezi și câteva obiective personale, fiindcă nu este în regulă să faci totul raportându-te la partener/ă. Nu te lăsa dus/ă de val și încearcă să nu devii prea dependent/ă de cealaltă persoană.

Taur
Îți vei seta anumite idealuri în plan amoros și riști să fii dezamăgit/ă dacă vrei să le urmezi în detaliu. Dragostea trebuie să se bazeze pe spontaneitate și nu ai de ce să te încadrezi în vreun tipar, fie el chiar și stabilit de tine. Analizează bine relația în care ești acum și, până la sfârșitul săptămânii, vei ști ce ai de făcut în viitor. Ai toate șansele să fii protagonistul/a unei logodne, dar nu uita că nimeni nu te împinge să faci un lucru dacă acesta nu vine din suflet. Cere ajutorul persoanelor apropiate dacă nu știi ce îți dorești cu adevărat.

Gemeni
Simți că te-ai săturat să umbli din floare în floare? Săptămâna 18 – 24 aprilie este o perioadă excelentă pentru schimbarea direcției. Dacă ai realizat că este obositor să treci mereu de la o relație la alta, primești șansa de a te stabili la casa ta, dar doar dacă vei ști cum să faci această propunere jumătății tale. Intrarea în sezonul Taurului chiar îți va da încredere în tine, făcându-te să crezi că ești pregătit/ă pentru a crea o conexiune spirituală și pentru a-ți întemeia o familie.

Rac
Așteptările tale în plan amoros pot fi întrecute, dacă ai curajul să ieși din carapacea în care ai stat ascuns/ă în ultima vreme. O persoană interesantă ar putea să te observe și să se simtă puternic atrasă de tine, dar o vei pierde dacă nu renunți la indecizia care te-a consacrat. Fii mai hotărât/ă și asigură-te că nu vei suferi în viitor. Asumarea riscului ți-ar putea aduce mai multe beneficii decât ai putea crede, așa că nu ai nimic de pierdut dacă încerci să te apropii de acest om special care ți-a fost scos în cale de Univers.

Citește și: Racul, binecuvântat de astre cu cinci suflete-pereche care-i vor face viața numai lapte și miere

Leu
Modul în care te exprimi ar putea să îți distrugă relațiile cu apropiații, dar și relația cu sufletul pereche. Ai grijă cum îți comunici dorințele și nu lăsa loc de interpretări, dar mai presus de toate, nu adopta o atidudine sfidătoare. Încearcă să te gândești la activități care te-ar putea detensiona, astfel încât să nu îți verși nervii pe iubit/ă. Mergeți împreună într-o excursie menită să vă ajute să refaceți conexiunea emoțională. Adoptați și un nou stil alimentar, încercând să vă păstrați sănătoși la minte și la trup, iar acest abicei vă va lega și mai tare.

Fecioară
Dacă ți-ai reprimat anumite emoții, ele vor ieși la suprafață în această săptămână și s-ar putea să te trezești într-o situație neplăcută. Nu vei înțelege de ce trebuie să trăiești această etapă dificilă a vieții tale, dar trecerea timpului îți va arăta că asumarea sentimentelor este întotdeauna cea mai ușoară cale. Dacă ai fi arătat de la început ce simți pentru omul de care te-ai îndrăgostit, nu l-ai fi pierdut și parcursul tău amoros ar fi fost cu totul altul. Partea bună din toată această situație este faptul că o să îți crească iubirea de sine.

Balanță
Ar fi cazul să nu te mai gândești atât de mult la nevoile celorlalți și să te axezi pe dorințele tale. Rezervă-ți câteva zile pentru relaxare și petrece mai mult timp în compania partenerului/ei. Relația voastră va ajunge la un alt nivel dacă vorbiți despre tot ce vă trece prin minte. Îndoielile dintre voi vor dispărea, mai ales că în această săptămână vei înțelege că asumarea și adevărul sunt elemente cheie pentru buna funcționare a unui cuplu.

Scorpion
O să te retragi pentru o vreme ca să înțelegi cum ar trebui să arate relația care te-ar mulțumi. Nu mai compara fiecare om care apare în viața ta cu o anumită persoană din trecut și încearcă să te gândești la viitor. Este normal să te simți confuz/ă la începutul săptămânii, având în vedere faptul că planetele se aliniază în defavoarea tuturor nativilor. Greul va trece și vei reuși să vezi totul mult mai clar, așa că nu ai de ce să te îngrijorezi peste măsură. O să simți când în fața ta se va afla sufletul pereche.

Săgetător
Reciprocitatea este importantă când vine vorba de sentimentele partenerilor din cuplu și nu ar trebui să rămâi într-o relație din care lipsește acest element. Asigură-te că nu pierzi timpul cu o persoană care nu este la fel de interesată de tine și concentrează-te pe veridicitatea trăirilor. Ai început să te gândești la construirea unui cămin și nu poți face singur/ă toată treaba. Ai nevoie de cineva care să te sprijine și alături de care să torni fundația unui viitor stabil.

Capricorn
S-ar putea să devii mult prea romantic/ă dintr-o dată și să îți sperii partenerul/a cu acestă nouă atitudine. Încearcă să îi arăți treptat că ai și o latură mai sentimentală, dar nu îl/o copleși cu gesturi exagerate fiindcă va avea tendința să fugă. În plus, trebuie să te gândești dacă i-ar plăcea sau nu să fii atât de lipicios/oasă, mai ales dacă la începutul relației erai altfel. Această schimbare v-ar putea îndepărta, chiar dacă intenția ta se află la polul opus. Încearcă să nu întreci măsura nici când vine vorba de gesturi frumoase.

Vărsător
Trecutul îți va bate la ușă de mai multe ori în săptămâna 18 – 24 aprilie și nu ar trebui să îl primești înapoi. Bineînțeles că poți relua legăturile vechi dacă dorești, dar trebuie să conștientizezi că acest lucru îți va distruge armonia din cuplu. Prezentul este mai important decât interacțiunea cu o persoană care nu a rămas în viața ta dintr-o alegere personală. Nu îți compromite relația pentru o ambiție de moment și nu uita că viața îți scoate în cale ceea ce ai nevoie, nu ceea ce îți dorești. Acum te afli lângă omul potrivit, chiar dacă el nu se încadrează în vechile tipare.

Citește și: Bărbatul Vărsător în pat - tot ce trebuie să știi și să folosești în interesul tău

Pești
Ți-ai arătat destul sentimentele și aprecierea față de alte persoane și a venit momentul să îți aduci omagii și ție. Gândește-te ce îți place la tine, ce motive ai să te iubești și prețuiește fiecare moment în care poți să te bucuri de viața pe care o trăiești. Relația ta de cuplu poate fi consolidată doar dacă iubirea față de partener/ă este egală cu iubirea de sine. Planurile de în doi v-ar putea arăta dacă aveți viziuni comune asupra viitorului și așa veți ști dacă trebuie să rămâneți sau nu împreună.

Pare o săptămână bună, nu-i așa? Unele zodii vor avea de înfruntat și câteva obstacole, dar important este că iubirea adevărată nu se va stinge nici măcar în fața celor mai puternice furtuni. Trăirile intense din aceste zile pot reprezenta o adevărată inspirație pentru compozitorii de serenade.

Citește și: Horoscopul săptămânii 18 – 24 aprilie: zodiile se vor strădui să găsească un echilibru între minte și suflet

Surse articol: AstrologyAllureAstrostyle

Surse foto: iStock

Articolul urmator
Zodiile care preferă singurătatea decât relațiile lipsite de pasiune
Zodiile care preferă singurătatea decât relațiile lipsite de pasiune
Provocarea zilei! Doar o adevărată pasionată de makeup va răspunde cu „da” la aceste 9 întrebări!
Incepe quiz
Provocarea zilei! Doar o adevărată pasionată de makeup va răspunde cu „da” la aceste 9 întrebări!

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (1)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.