Horoscop
Înapoi la
Nu Skin

Tot ce trebuie să știm despre zodia Taur

Redactor Andreea Baluteanu

Astrolog Vlad Daia

Articol revizuit de Astrolog Vlad Daia

Despre
Am ca pasiune astrologia de mai bine de 20 de ani, cand am si inceput studiul în acest domeniu fascinant. Am absolvit primul curs de...

Al doilea semn din calendarul solar, zodia Taur corespunde elementului pământ și reprezintă semnul stabilității, al echilibrului și al persistenței. Dacă te-ai născut în zodia Taurului, te poți considera lesne o norocoasă, deoarece astrele au înzestrat acest semn cu nenumărat calități, dar și cu magnetism și cu înclinație spre fericire și succes.

Află din rândurile de mai jos tot ce trebuie să știi despre zodia Taur! Nu uităm de nimic: vorbim despre calitățile și defectele zodiei Taur, despre caracteristicile și personalitatea sa, dar și despre compatibilitate, atitudine în dragoste și corespondent în zodiacul chinezesc! Pregătește-te pentru o analiză în profunzime a semnului!

Despre zodia Taur bărbat

Te întrebi care sunt caracteristicile zodiei Taur bărbat? Suntem mai mult decât fericite să ți le destăinuim! Acest semn este unul consecvent, onest, practic, priceput la toate, extrem de ambițios și de hotărât. Taurul e de asemenea mai sensibil decât vrea să arate și se poate atașa uneori prea tare de zona sa de confort.

imagine cu taur simbolic atarnat de hartie printre nori si stele alaturi de semnul zodiacului

Te-ai îndrăgostit de un Taur? Felicitările noastre, adevărul este că ai făcut o alegere de milioane. Dacă ai reușit să îl cucerești (ceea ce se poate dovedi destul de dificil, recunoaștem), ai de partea ta cel mai fidel și mai statornic partener din zodiac. Mai mult, zodia Taur bărbat e senzual și pasional în pat și te va face să te simți ca o prințesă.

Zodia Taur la masculin reprezintă de asemenea un soț ideal. Îți va fi credincios, îți va aduce stabilitate materială și se va implica în creșterea copiilor. Nu se teme de responsabilități și va fi un model pentru urmașii voștri.

Nu dorim să pară că suntem subiective (deși acest semn e atât de cuceritor) și îți spunem că zodia Taur bărbat are și defecte. Acestea încep să se manifeste mai ales după vârsta de mijloc când semnul poate deveni prea dependent de confort, prea conservator și pragmatic. Va ezita să își asume riscuri și va acumula câteva kilograme în plus pentru că, fiind un om al simțurilor, nu se va abține de la dulciuri și tentații culinare. Mai poți să îi reproșezi și că începe să strângă cu râvnă averi și obiecte materiale, dar dacă va înțelege că această atitudine îi e nocivă, o va corecta cu determinarea care îl caracterizează.

Vrei să afli destinul zodiei Taur pe o lună? Citește aici horoscopul lunar!

Despre zodia Taur femeie

Am aflat ce ne interesa despre el, să aflăm acum totul despre ea, zodia Taur-femeie.

Cu greu îi poți tine piept! Nici nu e de mirare, deoarece astrele s-au întrecut să îi ofere tot ce au mai bun. Această nativă e frumoasă, și din punct de vedere fizic, și sufletesc, cu trăsături unice și bine pronunțate, grație influenței planetei sale conducătoare, Venus. Dar este și atrăgătoare, emană magnetism și charismă, e sociabilă și se face ușor plăcută: nu e de mirare că bărbații nu îi pot rezista.

Va construi ușor relații pentru că pur și simplu se pricepe la bărbați. Chiar și cele mai timide zodii se transformă în preajma tipilor pe care știu „cum să îi ia”. Nu sunt manipulatoare, ci pur și simplu inteligente și intuitive. Dacă îți mai spunem și că zodia Taur femeie e o zeiță în pat suntem sigure că devii deja foarte mândră de semnul tău.

Determinarea din dragoste este dublată de ambiția din viața reală. Această nativă știe ce vrea și va atinge ușor succesul. Adoră viața, știe cum să trăiască și cum să iubească, își prețuiește copiii, cariera, confortul, căminul și… luxul. Adevărul este că Taurii ar putea da lecții de good living și nu e de mirare că nu prea acceptă sfaturile din partea altora și că preferă să învețe numai din propria experiență.

Caracteristici zodia Taur

Ești interesată de descrierea generală a zodiei Taur? Calmă, serioasă, dedicată, ambițioasă, această zodie e un bun prieten, un partener extraordinar și un lider eficace. Înțelepciunea nativă e îmbogățită pe parcursul vieții de abilitatea extraordinară a Taurului de a învăța din greșeli.

Echilibrul și armonia planetei Venus transformă Taurul în cel mai armonios semn. Se dă în vânt după plăcerile simple ale vieții, dar și după lucrurile sofisticate, atât timp când achiziția acestora nu reprezintă o bătaie prea mare de cap. Apreciază munca, banii, confortul, familia, pacea unui trai bun: îl poți cumva învinui?

Firește că zodia Taur are și defecte. Adesea nativii pot fi prea încăpățânați și te pot scoate din minți cu mândria lor. Acceptă cu greu compromisurile și sunt prea dependenți de zona lor de confort. Nu le place să își asume riscuri și sunt prea atașați de proprietățile lor materiale.

Cu toate acestea, nu te poți supăra pe ei, deoarece emană o seninătate interioară de invidiat. Deși pot ajunge adesea sclavi ai simțurilor, nu putem tăgădui că sunt experți la lux și au firi artistice atât de dezvoltate. Pot da naștere la frumos în meserii creative, dar sunt și cei care susțin financiar persoanele talentate, dar incapabile de a-și câștiga singure pâinea. Nu putem conchide decât că lumea ar fi mai săracă și mai urâtă fără acel Taur amator de frumos, în a cărui casă te simți ca într-un muzeu și în a cărui companie, ca o răsfățată a sorții.

Descoperă în filmulețul de mai jos și motivele pentru care Taurul poate fi cea mai bună zodie!

Zodia Taur dragoste

Am văzut care sunt caracteristicile generale ale zodiei Taur, dar cum se comportă acest nativ atunci când inima îi tresaltă în piept? Cu precauție! Va spune greu „te iubesc”, dar atunci când o face, poți fi sigură de fidelitatea sa. Taurii sunt cele mai stabile zodii, iar dacă acceptă să fie protagoniștii unei povești de dragoste, chiar intenționează să o mențină pentru toată viața.

Curtea pe care ți-o face un Taur autentic e un vis. Romantici, senzuali, dedicați iubirii lor, acești nativi ar face orice pentru perechea lor. Zodia Taur prețuiește relațiile și are adesea o abordare tradiționalistă asupra lor, visând să se căsătorească și să aibă mulți copii.

Într-o relație cu zodia Taur îți va fi asigurată și stabilitatea financiară. Nativii construiesc nu doar căminuri stabile, ci adevărate edificii de încredere, de lux și de bogăție. Armonia stilistică și bunul gust domină în aceste case din care nu ai vrea să mai pleci.

Firește că există și puncte slabe ale zodiei Taur într-o relație. Se poate dovedi posesivă și nu îți recomandăm să îi stârnești gelozia. Revendică loialitate completă și nu se mulțumește cu puțin. Pentru că e o ființă atât de senzorială, îngrijește-te de aspectul tău fizic dacă nu vrei să pierzi acest nativ atât de pasional.

De partea cealaltă, Taurii nu sunt chiar cele mai inventive persoane. Da, au o fire artistică, dar imaginația le lipsește și pot deveni la un moment dat banali sau plictisitori. Pentru că se înțeleg atât de bine cu confortabila canapea pot stârni dezaprobarea partenerilor activi, care tânjesc să descopere lumea mai departe de apăsarea butonului de „ON” de pe telecomandă.

Care sunt zonele erogene ale zodiei Taur? Urechile! Să îl muști delicat de lob sau să sufli ușor și senzual pe pielea din spatele urechii sunt gesturi care îl vor înnebuni!

imagine cu femeie blonda cu coarne reprezentantiva pentru zodia taur

Vrei să știi cum o duce acest nativ cu sentimentele? Află ce face zodia Taur azi în dragoste din secțiunea horoscop!

Compatibilitate zodia Taur

Cum se înțelege zodia Taur cu Rac (și nu numai)? Află din rândurile de mai jos cum sună prognoza specialiștilor cu privire la compatibilitatea zodiei Taur bărbat și femeie!

Taurul și Berbecul nu fac casă bună. Semnul de foc e prea activ și energic, iar Taurul poate descuraja Berbecul să facă ce îi place.

Cu cine este compatibilă zodia Taur? Nu neapărat cu ea însăși! Relația poate fi plictisitoare și deși e pasională la început, dacă unul dintre parteneri nu e mai curajos, se va consuma rapid, pe canapea (și nu în ipostaze fierbinți).

Cum arată compatibilitatea dintre zodiile Taur și Gemeni? Nu întotdeauna bine! Semnul nostru vedetă de azi e atras de caracterul jucăuș al zodiei de aer și de pasiunea sa, dar nu și de independența pe care o manifestă prea des. Zodia Taur se potrivește cu Gemenii pe moment, dar nu pe termen lung.

Zodia Taur versus Ras sau zodia Taur și zodia Rac? Suntem fericite să optăm pentru a doua variantă! Cei doi vor forma o relație caldă și pașnică, ce va oferi confortul și stabilitatea dorite de ambii parteneri. Cu alte cuvinte, zodia Taur și Racul se înțeleg perfect.

Relația Taurului cu Leul poate fi ciudat de stabilă. Sunt două zodii diferite, dar loiale și pasionale și se iubesc nebunește. Cât timp Taurul învață să îi ofere libertate Leului, va merge strună.

Două zodii de pământ, Taurul și Fecioara se înțeleg bine și se atrag irezistibil. Vor constitui acel cuplu frumos cu succes material și financiar.

Taurul se simte atras fizic de Balanță, dar relația va avea prea multe suișuri și coborâșuri. În plus, zodia de aer se plictisește repede, ceea ce o face incompatibilă cu stabilul Taur.

Pasionali din fire, Scorpionul și Taurul devin protagoniști ai unei povești intense care îi va marca pe viață. Dacă învață să comunice au multe șanse împreună.

Taurul și Săgetătorul se distrează de minune...și cam atât. Zodia de foc se va plictisi la un moment dat de rutină, iar Taurul nu va înțelege dorința de independență a Săgetătorului.

„Până la adânci bătrâneți”: Taurul și Capricornul sunt acel cuplu care va rezista în orice condiții. Au țeluri comune și îi unește o mare afecțiune, numai să evite capcana avariției.

Dat fiind faptul că un Taur va simți nevoia să controleze Vărsătorul, iar acesta din urmă să plece cât mai departe, e clar că relația va scârțâi. În plus, cele două zodii nu reușesc să se aprecieze mutual.

La categoria „compatibilitatea zodiei Taur”, Peștii au parte de un avans considerabil, dar vor exista și probleme. Sunt romantici și pasionali și pot rezista împreună dacă trec peste faptul că prima impresia va fi una reciproc defavorabilă.

Vrei să știi ce face zodia Taur azi? Descoperă consultând horoscopul nostru zilnic!

Zodia Taur perioadă

Când începe zodia Taur? Iată o întrebare la care ne este ușor să îți răspundem! Dacă te întrebi de când începe zodia Taur, află că data de 21 aprilie este răspunsul. Nativii zodiei Taur sunt născuți între 21 aprilie și 21 mai, în cea de-a doua casă a zodiacului. Dar care este semnificația acestei perioade? Circumscriindu-se pe al doilea trimestru al primăverii, acest semn simbolizează înflorirea naturii și încălzirea vremii, favorabile desfășurării activităților agricole.

Nu e de mirare că Taurul e atât de harnic și de muncitor, că îi place atât de tare să grădinărească și are de asemenea o slăbiciune pentru mâncare dacă iei în considerare că e născut în perioada semănatului și a plantatului.

Taurul e de asemenea legat de „valorile pământului”, elementul care îl guvernează: fertilitate, bogăție, prosperitate, stabilitate. Relația cu natura e de asemenea puternică, ceea ce îi conferă echilibru și o fire senzorială. Mai mult, vechii egipteni percepeau Taurul ca fiind zodia ce aduce armonie în haos.

Menționăm și că Taurul este un semn negativ, precum Racul, Fecioara și Scorpionul, și o zodie fixă, așa ca Leul, Scorpionul și Vărsătorul. Natura sa este una feminină, armonioasă și plăcută, calități moștenite de la Venus.

Personalități zodia Taur

Vezi mai jos câteva dintre persoanele influente al căror semn este Taurul!

Tauri faimoși:  Ion Ţiriac (9.05), Al Pacino (25.04), Andre Agassi (29.04), Enrique Iglesias (8.05), Anca Ţurcașiu (8.05), Florin Călinescu (29.04), George Clooney (6.05), Michelle Pfeiffer (29.04), Jack Nicholson (22.04), Tony Blair (6.05), Anghel Iordǎnescu (5.05); Adele (5.05), Jessica Alba (28.04), Regina Elisabeta a II-a (21.04), Kelly Clarkson (24.04), Channing Tatum( 26.04), Penelope Cruz (28.04), Jerry Seinfeld (29.04), Gal Gadot (30.04), David Beckham (2.05), Henry Cavill (5.05), Bono (10.05), Cate Blanchett (14.05), Megan Fox (16.05), Cher (20.05).

Tot ce trebuie să știi despre zodia Taur

Ești o norocoasă! Zodia Taur este, conform astrologilor, una dintre cele mai favorizate de către soartă. Venus îi oferă privilegii, beneficii și prosperitate, frumusețe și farmec. Atât timp cât va învăța să se adapteze și situațiilor mai puțin luminoase și se va acomoda în circumstanțe dificile, zodia Taur e sortită măreției.

imagine cu chip de femeie cu ochi albastri alaturi de simbolul zodiei taur

Am văzut care este personalitatea zodiei Taur, să descoperim mai jos alte trăsături ale acestora!

Zodia Taur planeta guvernatoare: Venus

Zodia Taur numere norocoase: 6, 15, 24, 33, 42, 51

Zodia Taur piatră/pietre norocoase: Smarald, safir, ambră, coral, turcoaz și diamant

Zodia opusă Taurului: Scorpion

Verb – „Eu am”

Element – Pământ

Calitate – Fix

Energie – Yin

Casa astrologicǎ – Casa a II- a

Zi: Vineri

Culoare – Verde

Zodia Taur meserii

Zodia Taur reprezintă ambiția, determinarea și hărnicia, așa că nu e deloc de mirare că strălucește din punct de vedere profesional. Nativii vor excela în funcții de conducere, mai ales în administrație, și vor da randament în joburi care necesită atenție, răbdare și minuțiozitate. Pentru că atrag banii și prosperitatea se vor descurca în calitate de bancheri, economiști, contabili sau agenți de bursă. Caracterul lor practic se va împăca de minune cu meserii precum inginer sau tehnician.

Ceea ce nu înseamnă că Taurul nu poate reprezenta și un artist cu fler și priză la public. Mulți dintre nativi au o voce melodioasă și o atracție înnăscută pentru scenă: doar nu degeaba e Adele Taur. Dar zodia a dat naștere și multor actori de geniu (Pacino, Jack Nicholson, Clooney, Blachett), dar și unor compozitori, agenți de publicitate, bucătari și afaceriști de succes. Nu lipsesc din grila de joburi nici cosmeticienele, creatorii de modă sau parfumeurii.

Nu numai că nativii se vor simți împliniți și vor avea succes în aceste meserii, dar zodia Taur se descurcă de minune și cu banii.

Vrei să știi care sunt predicțiile astrelor pentru anul în curs? Află ce va face zodia Taur în 2021!

Zodia Taur ascendent

Ai ascendent în zodia Taur? Atunci reții mare parte din trăsăturile acestei zodii, deși totul depinde și de semnul tău principal. Astfel, dacă ascendentul tău este în Taur, ești un semn echilibrat, practic și conservator și ai o abordare sistematică asupra vieții.

Cu excepția cazului în care Soarele se află în cazul tău într-un semn impulsiv, ai o personalitate pragmatică și reticentă. Nu îți place schimbarea și vei prefera întotdeauna confortul riscului. Apreciezi constanța, pacea, dragostea, ești o fire senzuală și pui mare preț pe stabilitate și siguranță încă din copilărie.

Ai de asemenea o înclinație spre gelozie și posesivitate.

Personalitatea Taurului în funcție de ascendent

Vrei să știi ce personalitate ai cu Soarele în Taur și ascendentul într-o anumită zodie? Îți spunem mai jos!

Taur + ascendent Berbec: ai energie din plin și ești un lider înnăscut, așa că nimic nu te poate distruge. Nu te adaptezi deloc bine în rolul subordonatului.

Taur + ascendent Taur: ai încredere deplină în forțele proprii, răbdare și diplomație. Te temi însă de schimbare. Fii atentă la reacțiile agresive atunci când te enervezi cu adevărat.

Taur + ascendent Gemeni. Zodia Taur cu ascendent în Gemeni e aproape un paradox, asociind stabilitatea și mobilitatea. Ești inovatoare, dar ai și o abordare materialistă și poți avea succes în literatură.

Taur + ascendent Rac: Ai șansa de a-ți transforma orice vis în realitate pentru că asociezi materialismul cu spiritualitatea. Ești un lider empatic și un mentor înnăscut.

Taur + ascendent Leu: Poți avea tendințe egocentrice și autoritare, dar și energie, pasiune și entuziasm. Zodia Taur cu ascendent în Leu sare prima în ajutorul celorlalți și dă adesea dovadă de încăpățânare.

Taur + ascendent Fecioară: Discretă și muncitoare, nu îți place să ieși în evidență, dar ai profilul unui lider măreț. Poți constitui un exemplu de moralitate pentru cei din jur.

Taur + ascendent Balanță: Cu Venus la conducerea ambelor semne, nimeni nu îți poate rezista. Ești o seducătoare versată, cu o prezență magnetică și cuceritoare și o fire artistică.

Taur + ascendent Scorpion: Cea mai pasională combinație, Alfa și Omega, îți place să trăiești fiecare secundă și nu te temi să faci sacrificii ca să obții ceea ce îți dorești. Ai o putere extraordinară și poți îndura orice.

Taur + ascendent Săgetător: Dreptatea și virtutea sunt valorile tale cele mai dragi, așa că poți deveni mediator în orice situație. Ești înclinată spre filozofie și ai multă energie, pe care o poți consuma însă în detrimentul sănătății tale.

Taur + ascendent Capricorn: Perseverentă, ambițioasă și determinată, poți ajunge pe culmi fără prea mare dificultate. Prețuiești mult viața de familie, dar te poți concentra prea tare pe carieră.

Taur + ascendent Vărsător: Ai o minte excepțională și o strălucire magnetică ce determină oamenii să te urmeze ca pe o zeiță. Dacă îți propui, poți reforma societatea.

Taur + ascendent Pești: O artistă înnăscută, ești o fire echilibrată și talentată. Te numeri printre cele mai generoase, dar și printre cele mai bogate native.

cele 12 zodii reprezentate prin chipuri de femei cu trasaturi caracteristice

Zodia Taur chinezesc

Cu toate că zodiacul chinezesc împarte zodiile pe ani, nu pe luni, astrologii au descoperit care este corespondentul zodiei Taur în zodiacul chinezesc.

Este vorba despre Șarpe! Echivalentul zodiei Taur în zodiacul chinezesc posedă aceeași inteligență, încăpățânare, dedicație, compasiune și răbdare precum zodia europeană.

Nu e de mirare că aceste semne pot trece drept „surori”.

Zodia Taur sănătate

Conform experților în horoscopul zodiei Taur, acest semn guvernează gâtul, ceafa, metabolismul, glandele și producția de hormoni. Fii foarte atentă la tiroidă, dar și la înclinația ta spre îngrășare și la slăbiciunea pentru dulciuri. Poți suferi de asemenea de afecțiuni ale stomacului și ale ficatului și poți ajunge să te îmbolnăvești de diabet dacă nu îți cenzurezi pofta de dulce.

Fă mișcare și ia suplimente cu seleniu și vitamina D.

Am aflat ce este zodia Taur, dar și care sunt cele mai importante aspecte ale personalității tale! Ne-a scăpat ceva?

Surse: Libertatea, Astrocafe, georgetangchineseastrology.com, starslikeyou.com.au, astrology.care, Refinery29, Insider, Oprah Daily, AskGanesha, Times of India, Live About, Astro Library

Surse foto: iStock

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.3 (29)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta