Horoscop
Înapoi la

Horoscopul lunii august 2022: într-o lună mai intensă ca oricând, focurile de artificii și exploziile de pasiune izbucnesc în haosul emoțional din viața zodiilor

Horoscopul lunii august 2022: într-o lună mai intensă ca oricând, focurile de artificii și exploziile de pasiune izbucnesc în haosul emoțional din viața zodiilor

Redactor Andreea Baluteanu

Extravaganța Leului se împletește cu spiritul organizatoric al Fecioarei în horoscopul lunii august, cel care scoate la iveală latura noastră dramatică și teatrală. Zodiile iubesc fierbinte, se pierd în pasiuni dezlănțuite și populează haosul din jurul lor cu strălucire și focuri de artificii.

Află din rândurile de mai jos care sunt principalele evenimente astrologice ale horoscopului lunii august 2022!

Astrolog Vlad Daia

Articol revizuit de Astrolog Vlad Daia

Despre
Am ca pasiune astrologia de mai bine de 20 de ani, cand am si inceput studiul în acest domeniu fascinant. Am absolvit primul curs de astrologie la ‘Școala de Astrologie Fidelia’, cea mai veche școală de astrologie din...

Horoscopul lunii august 2022: ce evenimente se anunță

Horoscopul lunii august începe cu surle și trâmbițe, cu mutarea lui Mercur în casa sa, Fecioara, ceea ce imprimă cumpătare și spirit de analiză. Nu că am folosi la ceva aceste influențe: pe 11 august, Venus intră în Leu, revelând instinctele noastre teatrale și aplecarea către extravaganță și dramă. Fiecare zodie se simte precum o mică regină ce așteaptă să fie încoronată și să i se sărute picioarele.

femeie pe fundal negru care are masca in forma de tigur

Dorința de a conferi sens și logică vieții noastre palpită însă pe fundal și se va trezi la viață odată cu sezonul Fecioarei, care începe pe 22 august. Căutăm și găsim ușor soluții practice pe care le aplicăm cu precădere în timpul Lunii Noi din 27 august, când începem să dăm de cap multitudinii de sarcini împovărătoare.

Haos organizat: acestea sunt cuvintele care caracterizează sfârșitul unei luni în care am simțit că trăim din plin.

Horoscopul lunii august 2022: ce se anunță pentru fiecare zodie

BERBEC. Deși există în tine un impuls care te împinge de la spate să fii mai responsabilă, nu o să îl asculți prea mult odată cu intrarea lui Venus în Leu. E un moment bun să fii single: cât timp vei f creativă și îți vei permite să dai curs pasiunii tale, o să te bucuri de momente senzaționale în iubire. Marte, planeta ta dominantă, intră în Gemeni la mijlocul lunii și dintr-odată ai chef să fii provocată din punct de vedere intelectual, dar îți lipsește concentrarea. O primești, din fericire, odată cu intrarea Soarelui în Fecioară, când orice planuri mari devin posibile.

Cele mai norocoase zile: 3, 4, 22

TAUR. Începi luna august cu o dispoziție pasională care te transformă în candidata ideală la flirt, dar ai totodată chef și să ți se facă curte așa ca pe vremuri. Cert e că vei înnebuni tipii. Odată cu intrarea lui Mercur în Fecioară, de pe 4 august, te vei simți minunat alături de copii, iar timpul petrecut cu aceștia te va ajuta să te vindeci. În a doua jumătate a lunii vrei să te simți iubită și răsfățată, și cine mai bine decât tine să se îngrijească cu tandrețe de sinele propriu? Îmbracă o pijama de mătase scurtă și bea un vin rose cât te uiți la serialul preferat. Intrarea lui Marte în Gemeni îți poate pune în pericol cardul, dar nu e nimic, sfârșitul verii te prinde bucurându-te de plăcerile sale senzoriale.

Cele mai norocoase zile: 1, 4, 11

GEMENI. Se pare că vei găzdui petrecerea sau evenimentul verii, spun astrele. Începi în ritm lent, odată cu intrarea planetei tale dominante, Mercur, în Fecioară, când realizezi că e întotdeauna de preferat să vorbești din inimă. Pe 11, Venus se întâlnește cu Leul, oferindu-ți acea energie scânteietoare care te face să te gândești la o petrecere la piscină sau la o altă ocazie selectă. Nu trimite însă invitațiile până ce nu intră și Marte în Gemeni și așteaptă spiritul de organizare al Fecioarei, al cărei sezon debutează la finalul lunii, pentru a te apuca să pui la cale tot evenimentul. Va fi un succes garantat.

Cele mai norocoase zile: 5, 15, 22

regina cu par portocaliu care se ridica deasupra unor monstri

RAC. Stimularea intelectuală de care beneficiezi la începutul lunii, atunci când Mercur intră în Fecioară, e de neegalat. Conjugată cu dragostea pentru lux și plăceri pe care ți-o imprimă Venus în Leu, se va solda cu proiecte ambițioase pe plan financiar care vor da roade rapid. Grăbește-te, însă, căci odată ce Marte intră în Gemeni, vei fi cuprinsă de o dispoziție pasivă și vei avea chef să stai în casă și să dormi. Finalul lunii e unul al necesității de a te bucura de stabilitatea sentimentală, presărat cu multe emoții pe care le trăiești la intensitate maximă.

Cele mai norocoase zile: 6, 11, 12

LEU. Împarți cu Fecioara luna august și pentru cea mai mare parte a ei ești regina încoronată căreia i se supun toți în jur. Mai ales intrarea lui Venus în semnul tău, de pe 11, îți va accentua șarmul și strălucirea: pur și simplu aprinzi încăperea în care pătrunzi, indiferent de situație. Arăți fabulos și vei cuceri câteva inimi în tot acest proces. Odată cu Marte în Gemeni vei avea parte de o revitalizare binevenită a vieții tale sociale și a implicării în comunitate. Se anunță petreceri, dar și evenimente locale.

Cele mai norocoase zile: 11, 13, 17

FECIOARĂ. Ultima lună de vară calendaristică vine numai cu surprize, ceea ce e normal, dat fiind faptul că începe sezonul tău. Mercur intră în semnul tău pe 4, sporindu-ți inteligența și ajutându-te să ai o perspectivă corectă asupra unei situații grele. Secretele sunt savuroase după 11 august, când o aventură misterioasă cu un tip hot vă va aprinde pe amândoi. Finalul lunii, marcat de intrarea Soarelui în semnul tău, te înclină spre viața profesională, acolo unde vei marca o victorie strălucită ce poate presupune și o schimbare de job. Luna Nouă de pe 27 îți arată cum să sărbătorești acest triumf!

Vezi și care sunt bărbații din zodiac care devin toxici într-o relație!

Cele mai norocoase zile: 4, 27, 28

BALANȚĂ. Luna august îți face bine mai ales din punct de vedere al descoperirii personale. În prima sa parte, ești mai populară și mai vizibilă ca niciodată, ceea ce te ajută să descoperi ceva interesant despre tine. Pe 20, mutarea lui Marte în Gemeni îți stârneşte cheful de aventură, așa că poți porni într-o călătorie ce îți va schimba perspectiva asupra vieții. Ai mare grijă la conversațiile pe care le porți spre finalul lunii, căci riști să fii neînțeleasă odată cu retrogradul lui Mercur.

Cele mai norocoase zile: 9, 20, 30

SCORPION. Poate părea ușor să fii tu, dar lucrurile nu stau chiar așa, insistă horoscopul lunii august. Cum ai putea să îți împaci ambițiile cu grija față de sine, te întreabă Venus în Leu, la începutul perioadei? Un ritual consecvent de îngrijire a pielii e o datorie sacră acum, mai ales că vei fi atât de mult și de des în centrul atenției. Finalul lunii te îndeamnă să fii atentă la obsesiile care vor ieși ușor de sub control; cu atât mai mult când e vorba de ceea ce împarți cu oamenii dragi, poți avea manifestări agresive și poți scoate prea repede ghearele.

Cele mai norocoase zile: 12, 19, 21

SĂGETĂTOR. Luna august e magică pentru cariera ta și atât de generoasă în oportunitățile oferite. Încă din primele zile, Mercur în Fecioară te ajută să îndeplinești un plan major. Venus în Leu îți intensifică talentele artistice și înțelepciunea, așa că, dacă ești scriitoare sau lucrezi în mass-media, vei fermeca publicul cu cuvintele tale. Sfârșitul perioadei e marcat de Luna Nouă în Fecioară care te împinge de la spate pe o nouă cale profesională, presărând numai șanse și evoluții în calea ta.

Cele mai norocoase zile: 1, 4, 31

Citește și: Săgetătorul, dezbrăcat de secrete. Tot ce trebuie să știi despre el, dar nu o să-ți zică

CAPRICORN. Începutul lunii e mai degrabă unul dificil, umplându-te de suspiciune față de acțiunile celor apropiați. Îți va fi greu să ai încredere. Pe 11 august, Venus intră în Leu, accentuând pasiunea și dorința de apropiere; fii însă conștientă că acest tranzit astrologic are și o parte întunecată pentru tine, determinându-te să te implici în relații toxice și dureroase. Marte în Gemeni subliniază necesitatea de a te îngriji mai mult de starea ta de sănătate, dar sezonul Fecioarei îți dă claritate și perspectivă și te susține să iei o decizie excelentă pe plan profesional.

Cele mai norocoase zile: 22, 27, 29

chip de femeie si de barbat desenati care se saruta

VĂRSĂTOR. Ce spui despre dragoste? Sperăm să îți trezim apetitul, căci luna august e scăldată în iubire pentru tine. Pe 11, Venus în Leu îți șoptește la ureche că e cazul să duci o relație intimă la următorul nivel. Marte în Gemeni îți intensifică atât creativitatea, cât și romantismul, așa că îți va merge de minune și la muncă și în cuplu. Ține însă cont că orice problemă lăsată nerezolvată acum se va întoarce să te bântuie în octombrie. Fecioara și al său sezon, începând cu 22, îți arată cum să oferi fără să te pierzi pe tine și cum să iubești mai aprins ca niciodată fără să te neglijezi, însă.

Cele mai norocoase zile: 11, 25, 30

PEȘTI. Prima parte a lunii e una liniștită, căci ție îți priește energia Leului, îndemnându-te mai ales să îți dai seama cine ești cu adevărat. Ai mare grijă însă începând cu data de 20, atunci când Marte în Gemeni face să izbucnească conflicte grele acasă; orice problemă nerezolvată acum va redeveni pregnantă în octombrie. Sezonul Fecioarei te învață cum să ajungi la următorul nivel în relația ta, unde ar trebui să accezi însă numai dacă ești iubită cum meriți și dacă te simți pregătită. Finalul lunii îți arată cine ești.

Cele mai norocoase zile: 10, 14, 16

Horoscopul lunii august aduce explozii de pasiune, dar și un pic de ordine în viața zodiilor. 

Surse foto: iStock

Surse articol: StyleCaster, Astrology

Articolul urmator
Când spun zodiile „o să lupt pentru tine până când...”
Când spun zodiile „o să lupt pentru tine până când...”
Ce faza a lunii te reprezinta?
Incepe quiz
Ce faza a lunii te reprezinta?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3 (2)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.