Horoscop
Înapoi la

Horoscopul lunii noiembrie 2022: în luna focurilor sacre, vindecarea e posibilă prin purificare fizică și spirituală, iar speranța și optimismul îmbată sufletele

Horoscopul lunii noiembrie 2022: în luna focurilor sacre, vindecarea e posibilă prin purificare fizică și spirituală, iar speranța și optimismul îmbată sufletele

Redactor Andreea Baluteanu

Optimism, lumină, dragoste, speranță: horoscopul lunii noiembrie stă sub semnul Săgetătorului, zodia aventurii și a cuceririi limitelor. Semnele vor jongla ușor cu ambiții și obiective, își vor asuma misiuni aparent imposibile și vor purcede în călătorii spirituale de o profunzime aparte.

Ca să își îndeplinească visele, zodiile vor avea nevoie de o purificare la nivel fizic, mintal și emoțional, și este exact ceea ce oferă horoscopul lunii noiembrie, o lună a vindecării.

Află ce îți este prezis în această perioadă din rândurile de mai jos!

Astrolog Vlad Daia

Articol revizuit de Astrolog Vlad Daia

Despre
Am ca pasiune astrologia de mai bine de 20 de ani, cand am si inceput studiul în acest domeniu fascinant. Am absolvit primul curs de astrologie la ‘Școala de Astrologie Fidelia’, cea mai veche școală de astrologie din...

Horoscopul lunii noiembrie 2022: ce evenimente celeste au loc acum

Din punct de vedere al mișcărilor celeste, luna noiembrie e mult mai lejeră și mai simplă decât anteriorul octombrie. Atenția nu mai este pe retrograde, ci pe împlinire spirituală și materială.

Săgetătorul reține acum atenția cu energiile sale sacre și pozitive. Prima planetă care i se alătură e Venus, ce ne copleșește cu mângâierea dragostei universale, aducând legături romantice pline de aventură și de onestitate. Mercur intră și el în Săgetător, pe 17 noiembrie, iar comunicarea devine mai deschisă și mai optimistă ca niciodată, în timp ce semnele se vor interesa mai ales de filosofii înalte și de educația lor.

Și Soarele face cunoștință cu Săgetătorul pe 22 noiembrie. Spontaneitatea face legea, iar dorința de a ne depăși limitele e prioritară.

Luna Nouă din Săgetător completează tabloul dedicat zodiei de foc. Ne simțim mai generoși ca niciodată și suntem înclinați să dăruim pe 23 noiembrie.

Alte evenimente notabile ale lunii sunt Luna Plină și Eclipsa de Lună din Taur, de la începutul perioadei, punând în pericol siguranța materială și emoțională, dar și intrarea Vestei în Pești, care prilejuiește întâlnirea flăcării sacre cu spiritualitatea Peștilor, ajutându-ne să ne regăsim puterea în interior.

Pe 23 noiembrie, Jupiter revine în zodia Pești, îmbogățind intuiția și imaginația și prilejuind vindecarea.

Horoscopul lunii noiembrie 2022: ce pregătește calendarul astrologic zodiilor

BERBEC. Se anunță o lună a conflictelor emoționale, mai ales între carieră și viața personală. Prima săptămână din noiembrie e cea mai dificilă și mai încărcată de sentimente negative și parcă nici tu nu te mai recunoști. În carieră ar trebui să eviți certurile cu șeful dacă nu vrei să ai de suferit. Sfârșitul perioadei aduce câteva dispute cu iubitul sau cu partenerul de viață. Nu lua de bun nimic din ce ți se spune acum. Concentrându-te pe casă, fie pe decorații, fie pe reparații, vei mai scăpa de tensiunea în exces.

Cele mai norocoase zile: 13, 14, 23

fata care se afla in camera sa citind pe fotoliu in decor de toamna alaturi de pisici

TAUR. Parcă demult nu ai mai trăit o lună atât de plină de aventură și de neprevăzut, și e și normal să se întâmple astfel, doar Luna e în semnul tău. În preajma Eclipsei de pe 8 reușești să îți faci multe contacte sociale noi, printre care îți poți întâlni și sufletul pereche. În prima parte a lunii ești copleșită de admirația celorlalți, iar începând cu data de 13 îți poți pune în ordine finanțele. Spre finalul lunii, dăruiește ceva unei persoane dragi, fie că e un cadou, fie că îi gătești o cină. Comunicarea în scris devine prioritară în ultimele zile ale lui noiembrie: concepe o scrisoare sau un proiect.

Cele mai norocoase zile: 8, 11, 21

GEMENI. Luna aceasta stă sub semnul comunicării pentru tine. Luna Plină în Taur aduce un străin în viața ta, de care vei deveni foarte apropiată și care are să te învețe o lecție dacă ciulești bine urechile și îl asculți. Începând cu data de 11, prietenii sunt cei mai importanți, dar al doilea weekend al lunii trebuie dedicat iubirii. Nu face însă ceva extravagant. Pe 20, rezistă tentației de a „înflori” o poveste despre tine fiindcă vei ajunge să o regreți. La finalul lunii ies la iveală tensiuni în viața de familie.

Cele mai norocoase zile: 15, 22, 30

RAC. Banii vor conta mai mult ca niciodată pentru tine. În primele zile ale lunii ce contează e să stabilești limite, iar Luna Plină în Taur te va ajuta. Dacă simți că ce e al tău e folosit și în interesul altora, fără să îți fi dat acordul, atunci pune piciorul în prag. Spre mijlocul lunii, și relația cu șeful e pusă la grea încercare. Amintește-ți că nu te poate obliga să faci nimic fără consimțământul tău: prietenii te vor ajuta să îți aperi punctul de vedere. După data de 25, iubirea contează: fii acum cât se poate de tolerantă și de conciliantă cu iubitul.

Cele mai norocoase zile: 8, 17, 25

LEU. Educația și noile descoperiri contează mult pentru tine în această lună a Săgetătorului. În primele zile, e bine să călătorești sau să studiezi ca să profiți de aceste energii. Apare cineva nou în viața ta, cel mai probabil un străin, ce îți poate deveni partener de viață. Zilele de 15 și 16 ar trebui dedicate cuplurilor, care sunt sfătuite să facă ceva special, cum ar fi să meargă la teatru sau la o cină la un restaurant exotic. Fii atentă la finalul lunii, căci o autoritate e cu ochii pe tine, iar un detaliu ce nu avea importanță anterior devine prioritar. Corectează acum greșelile.

Vezi și care sunt zodiile cărora li se va schimba viața în 2023!

Cele mai norocoase zile: 1, 16, 19

FECIOARĂ. Scopul tău e să le faci viața mai ușoară celorlalți în această lună. Pe 8 se întâmplă ceva extraordinar, iar pe 9 vei face orice compromis ca să sari unei persoane apropiate în ajutor. La mijlocul lunii, astrele îți recomandă o vacanță ca să îți restabilești nivelurile de energie sacrificate pentru ceilalți. Nu fi însă extravagantă, nu e nevoie de cheltuieli mari ca să te distrezi. Conflictele apar spre finalul lunii și nu vei putea să scapi de ele. Zilele de 22 și de 23 sunt dedicate unor conversații profunde, iar data de 30 te va umple de dragoste și de romantism.

Cele mai norocoase zile: 8, 18, 30

BALANȚĂ. Socializarea e cheia mulțumirii sufletești în această lună. Nu refuza nicio invitație, mai ales că la o petrecere îți poți întâlni sufletul pereche. Data ideală? Ziua de 8, atunci când atragi atenția cuiva necunoscut. Cuplurile sunt sfătuite să petreacă al doilea weekend din lună afară din oraș: nici măcar nu contează unde. Spre finalul lunii un străin se va intersecta cu calea ta și va avea să îți ofere o lecție prețioasă. Ai impresia că cineva aflat într-o poziție de putere caută să te țină în loc, dar aceste blocaje dispar odată cu Luna Nouă, care îți stimulează creativitatea.

Cele mai norocoase zile: 5, 14, 23

fata cu par albastru care are  imaginatie

SCORPION. Cariera contează mult pentru tine acum, dar fii atentă căci ești mai degrabă predispusă la a comite o mulțime de greșeli. Pe 8 sunt stârnite emoții puternice și va trebui să ai grijă cum răspunzi la ele într-un conflict cu un membru al familiei. Amintește-ți că nu le știi pe toate, că punctul tău de vedere e unul subiectiv, prin definiție, și că nu deții singura cale. Mai degrabă colaborează cu colegii decât să îi înfrunți, aspect de care să ții cont mai ales la jumătatea lunii, când se anunță o ceartă cu șeful. Intrarea Soarelui în Săgetător te determină să vezi iar frumusețea vieții, iar răbdarea ta va fi răsplătită după data de 27, când răspunsurile la întrebările tale devin atât de clare.

Cele mai norocoase zile: 22, 25, 27

SĂGETĂTOR. Toți ochii sunt pe tine în această lună, doar urmează aniversarea ta! Lumea se rotește în jurul tău, așa că profită de extra energia primelor zile ca să bifezi o sarcină importantă. Luna Plină în Taur stârnește gelozie sau invidie în sufletul unui amic sau partener de afaceri, subiectul fiind independența ta. Cuiva neașteptat i se aprind călcâiele după tine la jumătatea lunii. În timpul Lunii Noi e musai să accepți o oportunitate financiară sau profesională. Ultimele zile ale lui noiembrie ar trebui să te surprindă planificând o aventură, de preferință romantică.

Cele mai norocoase zile: 1, 2, 30

CAPRICORN. Începi să faci loc noului, și cum altfel, dacă nu renunțând la vechi. În primele zile ale lunii ești sfătuită să te organizezi și să donezi tot ce e în bună stare și nu mai folosești. Luna Plină scoate la iveală tensiuni financiare și un conflict cu grupul; ai grijă, căci banii te vor bântui și după data de 19. Nu ceda emoțiilor intense din perioada 11-12, căci ce pare acum copleșitor va deveni mai apoi banal. La finalul lunii, amintește-ți că ce a funcționat până acum s-ar putea să fie depășit. Luna Nouă luminează asupra unor proiecte profesionale extraordinare și accentuează dorința ta de dezvoltare personală.

Cele mai norocoase zile: 2, 3, 22

VĂRSĂTOR. Îți pui o seamă de întrebări în această lună, mai ales cu privire la relațiile tale, dar și la identitate. Oare dai prea mult din tine? Oare sacrifici atât de mult încât la finalul zilei imaginea reflectată în oglindă îți e străină? Sunt chestiuni care te tulbură la începutul lunii: o discuție de la inimă la inimă, purtată între 10 și 12 noiembrie, le va edifica. Viața devine mai simplă după 13, când poți renunța la statutul de single. Acceptă orice invitație după 23, căci oamenii vor pur și simplu să se bucure de compania ta. Ține cont că un conflict cu șeful poate să se iște pe 28 noiembrie și pentru că tu ești prea încăpățânată pentru binele tău.

Cele mai norocoase zile: 13, 18, 23

PEȘTI. Din multe puncte de vedere, luna noiembrie a acestui an îți aparține la fel de mult  ca Săgetătorului. Treci printr-o trezire spirituală și ești în mijlocul unui proces de schimbare divină care se va simți fabulos. Revii în matca ta în prima parte a lunii, iar Luna Plină te surprinde încercând să afli cine ești cu adevărat. Cea mai bună și mai plină de compasiune zodie: așa ți se spune, dar aceste cuvinte nu vor însemna mai nimic dacă cineva se pune în calea descoperirilor tale între 18-20 noiembrie. Îl vei spulbera, pur și simplu. Spre finalul lunii, reține că la orice ai fi renunțat acum, ți se va da înapoi înmiit, sub forma unui dar cosmic cu totul și cu totul unic.

Cele mai norocoase zile: 2, 20, 22

Horoscopul lunii noiembrie 2022 aduce optimism, pasiune, speranță și vindecare.
 

Surse foto: iStock

Surse articol: astrology.com, yearly-horoscope.org

Articolul urmator
Zodiile care își blesteamă fostele iubiri
Zodiile care își blesteamă fostele iubiri
Ce faza a lunii te reprezinta?
Incepe quiz
Ce faza a lunii te reprezinta?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (2)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.