Horoscop
Înapoi la
Nu Skin
Adevarata Stare de Bine
Optezi sa Impresionezi

Horoscopul lunii octombrie: patru planete își încheie retrogradul, dăruind zodiilor puteri nebănuite de vindecare și iluminare

Redactor Andreea Baluteanu
Astrolog Vlad Daia

Articol revizuit de Astrolog Vlad Daia

Despre
Am ca pasiune astrologia de mai bine de 20 de ani, cand am si inceput studiul în acest domeniu fascinant. Am absolvit primul curs de astrologie la ‘Școala de Astrologie Fidelia’, cea mai veche școală de astrologie din România. A urmat a doua diploma in domeniu,...

Vindecare, curaj, echilibru, armonie, dar și manipulare, obsesii secrete și multă, multă intensitate: octombrie este oricum, numai pentru cei slabi de înger nu. Pentru cea mai mare parte a lunii, Soarele se află în Balanță, dar spre finalul perioadei intră în misteriosul, ambițiosul și pasionalul semn al Scorpionului. Cu alte cuvinte, avem ce să așteptăm!

Descoperă în rândurile de mai jos ce rezervă horoscopul lunii octombrie pentru fiecare semn în parte! Vezi ce se anunță în funcție de zodia ta!

Horoscopul lunii octombrie: cele mai importante evenimente astrologice

Luna octombrie începe cu Luna Nouă în Balanță, ce ne îmbie cu aura sa de energie și șarm, oferindu-ne șansa de a repara și reechilibra cele mai prețioase relații. Pe 6 octombrie, Pluto e prima dintre planetele care își începe mișcarea directă în Capricorn, insuflându-ne dorința de a înceta să mai gândim și de a începe să acționăm, balansând dinamicile de putere și umplându-ne inima de curaj.

silueta aflata in pozitie de meditatie care se afla pe fundalul cerului rosiatic

Pe 7 octombrie, Venus intră în Săgetător, iar acum inimile noastre tânjesc după aventură și călătorii. Nu mai trece mult și Ceres e retrograd în Gemeni, pornind de pe 8 octombrie, ceea ce ne va determina să renunțăm la acele relații ce au devenit prea previzibile sau prea dependente.

10 octombrie este momentul în care Saturn își reia mișcarea directă în Vărsător, oferindu-ne originalitate în rezolvarea problemelor. Jupiter îi preia exemplul peste numai o săptămână, rezumându-și mișcarea directă în aceeași planetă și oferindu-ne noroc și bucurie. Pleiada retrogradelor care sfârșesc în octombrie este completată de Mercur, direct în Balanță, care ne promite echilibru și armonie.

Pe 20 octombrie avem parte de o Lună Plină în Berbec, iar curajul și îndrăzneala ne vor insufla dorința de a fi primii în orice competiție. Pe 23, Soarele intră în Scorpion, iar energia e potentă, misterioasă și intensă. Ne putem vindeca de rănile emoționale acum.

Pe 30 octombrie Marte intră în Scorpion, al doilea său semn zodiacal preferat. Putem deveni manipulatori, secretoși și chiar vicleni, considerând că ne este permis orice atunci când căutăm să ne îndeplinim dorințele.

Citește și: Zodia căreia îi va merge din plin în ultima parte a anului. Termină 2021 în glorie absolută!

Ce îți aduce horoscopul lunii octombrie în funcție de zodie

BERBEC. Se anunță cu siguranță o lună extrem de intensă pentru zodia ta. Îți afirmi cu pasiune independența și te scufunzi în contemplația spiritualității și a adevărurilor profunde, existențiale.

Dragoste. Spre finalul lunii, nativele single pot descoperi că un parteneriat sau o relație platonică evoluează în direcție romantică. Sentimentele sunt puternice și stabile.

Sănătate. Știm că a venit toamna și deja nu mai contează cum arăți în costumul de baie, dar fii atentă la tentația de a exagera cu consumul de alimente și băuturi. Nu îți va face bine deloc la sănătate.

Bani. Pe plan profesional, ești mai mult decât împlinită. Poți descoperi un mentor care să îți stea mereu alături.

TAUR. Iluminare, ocult, spiritualitate: viața ta în luna octombrie e clar că nu e plictisitoare. Poți să schimbi domeniul în care activezi și să ai revelații interesante.

figura de fata cu stea rosie in frunte pe fundal verde

Dragoste. Vor exista anumite probleme în dragoste, mai ales sub forma discuțiilor în contradictoriu, după data de 15. Fii atentă la intensitatea cu care îți exprimi sentimentele negative.

Sănătate. Stai excelent cu sănătatea și nu va exista nicio provocare majoră din acest punct de vedere.

Bani. Te bucuri de o cooperare bună cu colegii și cu superiorul și sunt șanse mari să avansezi la muncă sau să primești o mărire de salariu.

GEMENI. Și pe tine te atinge spiritualitatea și misticismul Scorpionului, mai ales spre finalul lunii. Cu toate acestea, octombrie va fi o perioadă în care te vei simți bine, pur și simplu.

Dragoste. Vrei să te bucuri de viață, de plăcerile și de aventurile tale și ești mai înclinată ca niciodată către romantism. Dacă partenerul nu îți satisface însă aceste dorințe nu vei ezita să îl părăsești.

Sănătate. Octombrie e o perioadă bună pentru a te concentra pe sănătatea ta și a începe o nouă dietă sau un regim de fitness. Nu contează să slăbești, ci să te simți bine în pielea ta.

Bani. Comunicarea cu șeful și colegii e magică. După data de 15 vei depune multă muncă mentală și vei fi extrem de atentă la detalii.

RAC. Ești și tu atrasă de latura de mister a Scorpionului și dornică să explorezi fațetele necunoscute ale vieții, dar la fel de înclinată ești să petreci timp acasă. Renovările, discuțiile cu oamenii dragi și vizitele pline de nostalgie sunt la ordinea zilei acum.

Dragoste. Partenerul tău nu contează atât de tare pe cât contează familia acum. Stând acasă, ești mai dornică să rezolvi dispute vechi cu rudele decât să acorzi atenție iubitului.

Sănătate. Căminul se află în centrul preocupărilor tale, așa că așteaptă-te la festine încărcate cu de toate în luna octombrie. De aici pot reieși probleme cu indigestiile și refluxul, dar măcar te-ai bucurat de atâtea delicatese.

Bani. Atentă fiind la cei apropiați, nu-ți mai stă gândul la aspectele financiare. Poți să ajungi în situația de a uita să faci anumite plăți: nu mai ești deloc aceeași zodie super responsabilă.

LEU. Trăiești la viteza luminii acum! Creativitatea îți e intensificată, cheltui fără rețineri, cumperi până ce portofelul strigă a gol și iubești la fel de intens.

Dragoste. Dacă până pe 24 octombrie ai o perspectivă realistă, chiar prea lucidă asupra vieții tale sentimentale, după această perioadă mai degrabă percepi iubirea ca pe un dar spiritual al Universului. Iubitului îi va fi greu să țină pasul cu tine.

Sănătate. Pentru că ai atât de multe de făcut, poți ajunge să suferi de oboseală cronică în decursul acestei săptămâni.

Bani. După data de 27, cariera redevine extrem de importantă pentru tine. Vei fi mai ales interesată de modul cum îți construiești imaginea publică.

FECIOARĂ. Meticulozitatea și inteligența ta strălucite vor fi puse la treabă acum pentru a descoperi noi modalități de a-ți crește valoarea. Acorzi de asemenea mult timp analizei situației tale financiare.

Dragoste. Munca se află în centrul atenției în octombrie, așa că va trebui să renunți la iubire. Discută însă cu partenerul ca să nu cumva să creadă că îl neglijezi pentru că nu îl mai iubești.

Sănătate. La un moment dat vei simți nevoia de a lua o pauză. Pune accent pe sănătatea ta mentală acum.

Bani. Apar multe oportunități financiare, dar ești și înclinată să cheltui mai mult decât de obicei. Luna Nouă de pe 6 e un prilej bun pentru a-ți crește valoarea profesională.

BALANȚĂ. Soarele e în semnul tău și începi un nou ciclu astrologic cu energii potente în semnul tău. Ești ca un magnet în jurul căruia gravitează celelalte zodii și planete, ca o stea strălucitoare invidiată și iubită.

fata asezata pe nori care priveste baloane si planete

Dragoste. Ziua de 15 octombrie nu va fi uitată niciodată, fiind una dintre cele mai romantice din întreaga ta existență. Dacă ești single, după data de 24 îți poți găsi sufletul pereche.

Sănătate. Când ai parte de atâta energie și vibrații pozitive, nici sănătatea nu are cum să îți pună probleme.

Bani. Oportunități profesionale uimitoare se anunță pe tot cuprinsul lunii octombrie. Ai noroc cu carul, mai ales în întreprinderile creative.

SCORPION. Deși energia Balanței nu e neapărat una favorabilă pentru semnul tău, nu mai ai mult de așteptat și Soarele va pătrunde în zodia ta, spre sfârșitul lunii. Ai grijă la iritabilitate.

Dragoste. Data de 27 octombrie îți poate aduce iluminarea în ceea ce privește o problemă care te-a tulburat mult pe plan amoros. Poți descoperi și un admirator secret acum.

Sănătate. Perioadele cu nervi și tensiune din prima parte a lunii vor fi cel mai bine contracarate cu exercițiu fizic și mintal.

Bani. Ai un înger păzitor în viața profesională. În octombrie nu îți vor lipsi prilejurile pentru a-ți urma cele mai dragi visuri.

SĂGETĂTOR. Te apropii de sfârșitul anului tău astrologic, așa că nu ar strica să revizuiești ceea ce s-a întâmplat de la ultima ta aniversare până acum. Ești interesată de ocult, resimțind energia Scorpionului.

Dragoste. Prietenii se află în centrul atenției tale acum. Spre finalul lunii te poți îndrăgosti de un amic sau poți realiza că el a făcut o pasiune pentru tine.

Sănătate. Meditația te va ajuta mult în această perioadă. Ai mare nevoie să te conectezi la latura ta spirituală acum.

Bani. Te bucuri de o prezență antrenantă în grupuri și te înțelegi de minune cu colegii. Luna octombrie îți poate oferi și șansa de a deveni un lider sau un șef respectat.

CAPRICORN. Energiile Universului sunt îndreptate acum mai ales spre viața ta profesională. Tocmai de aceea, e bine să îți dai seama ceea ce vrei și să lupți cu determinare pentru a-ți atinge visele.

Dragoste. Dacă ești singură, în a doua jumătate a lunii poți descoperi un om cu aceleași interese și principii alături de care poți lega o relație frumoasă și armonioasă.

Sănătate. E musai să te preocupi de sănătatea ta mentală. Partea bună e că ești mai optimistă ca niciodată și ai șansa de a vindeca multe dintre traumele tale.

Află și care sunt lecțiile de la astre pe care trebuie să le învețe zodiile!

Bani. Eforturile tale nu vor trece neobservate. Se anunță posibilitatea unei recompense fastuoase sau măcar a unor aprecieri și elogii din partea superiorului tău.

VĂRSĂTOR. Filosofia și educația sunt domeniile în care vei excela acum. Te vei simți minunat dacă vei studia ceva nou sau vei porni într-o călătorie deschizătoare de orizonturi.

Dragoste. Dorești să iubești cu pasiune și tânjești la emoții intense. Te poți îndrăgosti de un străin sau de o persoană din altă cultură decât a ta.

Sănătate. Ai mare nevoie de odihnă. Mai ales atunci când călătorești fă tot posibilul să bifezi cele 8 ore de somn.

Bani. Ai mare grijă cum anume te exprimi la locul de muncă. Spui tot ceea ce gândești și poți jigni un personaj cu o mare influență în câmpul tău profesional.

PEȘTI. Planeta ta dominantă, Neptun, revine la mișcarea directă în această lună, așa că ai ocazia perfectă de a-ți relua misiunile umanitare. Iluminarea vine acum sub forma răspunsurilor la întrebările existențiale.

Dragoste. Pentru cea mai mare parte a lunii ești inaccesibilă din punct de vedere amoros. Abia spre finalul perioadei începi să tânjești după interacțiuni în dragoste.

Sănătate. Fii atentă mai ales la stres: e o lună măreață pentru tine și de aceea trebuie să te mai scuturi și de tensiune.

Bani. Nu ezita să îți asumi cât mai multe responsabilități, chiar dacă la un moment dat par copleșitoare. Cineva te observă îndeaproape, cineva care va juca un rol major în viața ta.

Iluminare, misticism, dar și echilibru, vindecare și armonie: luna octombrie are numai surprize plăcute pentru zodii.

 

Surse foto: iStock, Pixabay

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.7 (4)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

  Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

  Alege-ti zodia pentru horoscopul de azi Duminică, 17 octombrie 2021

  Cauta un furnizor in zona ta

  top 5 divahair.ro

  • vizionate
  • votate
  • discutate
  1. Horoscopul săptămânii 11-17 octombrie: astrele aduc la lumină egoul încrâncenat al zodiilor (46811 vizite)
  2. Horoscopul săptămânii 27 septembrie - 3 octombrie: plouă cu împlinire, recunoștință și oportunități în viața zodiilor (45172 vizite)
  3. Horoscopul dragostei, toamna 2021: ce te așteaptă, în funcție de zodie (41179 vizite)
  4. Horoscopul săptămânii 6-12 septembrie: de la iubire la manipulare, zodiile trăiesc întreaga pleiadă a sentimentelor (41138 vizite)
  5. Horoscopul dragostei, săptămâna 27 septembrie – 3 octombrie: la granița dintre dorință și obsesie, zodiile iubesc cu pasiune clocotitoare (38172 vizite)
  1. Luna Plină a Vânătorului în Berbec: conexiunea cu divinitatea este tot mai puternică, relațiile dintre oameni vor cunoaște schimbări majore (nota 5)
  2. Horoscopul dragostei, săptămâna 18-24 octombrie: multă iubire, răsturnări de situație și noi oportunități în sfera sentimentală (nota 5)
  3. DIVA a încercat: Am descoperit magia iridologiei la Clinica Eliade și întreg corpul meu îmi mulțumește pentru asta (nota 5)
  4. Primește toamna cu brațele deschise și cu multă energie! Ajutorul tău de nădejde în noul sezon (nota 5)
  5. Unde îți vei întâlni dragostea vieții, în funcție de limbajul iubirii pe care îl folosești (nota 4.9)
  1. Luna Plină a Vânătorului în Berbec: conexiunea cu divinitatea este tot mai puternică, relațiile dintre oameni vor cunoaște schimbări majore (0 comentarii)
  2. Aliații tăi împotriva răcelii, gripei și sinuzitei (0 comentarii)
  3. Abia așteaptă să își țină bebelușul la piept! Celia va deveni mămică pentru a doua oară, după o pierdere dureroasă de sarcină (0 comentarii)
  4. Zi de naștere inedită. Ce a făcut Mihai Morar, pentru prima oară-n viață, în ziua în care a împlinit 40 de ani (0 comentarii)
  5. Poți fugi de ele, dar nu la infinit! 10 legi nemiloase ale iubirii pe care nu le poți evita (0 comentarii)

  LIKE si intra in universul divelor!