Horoscop
Înapoi la

Horoscopul săptămânii 15-21 noiembrie: intensitatea e copleșitoare, declanșând dezlănțuiri emoționale cutremurătoare

Horoscopul săptămânii 15-21 noiembrie: intensitatea e copleșitoare, declanșând dezlănțuiri emoționale cutremurătoare

Redactor Andreea Baluteanu

Astrolog Vlad Daia

Articol revizuit de Astrolog Vlad Daia

Despre
Am ca pasiune astrologia de mai bine de 20 de ani, cand am si inceput studiul în acest domeniu fascinant. Am absolvit primul curs de astrologie la ‘Școala de Astrologie Fidelia’, cea mai veche școală de astrologie din...

Tocmai am pătruns într-una dintre cele mai intense săptămâni ale lunii noiembrie: există zile inclusiv cu mai mult de un eveniment planetar nou, iar noi abia așteptăm să îți povestim despre cele mai importante dintre ele în rândurile de mai jos!

Află ce te așteaptă de la horoscopul săptămânii 15-21 noiembrie, în funcție de zodie! Vezi ce îți rezervă astrele și cum să faci față unei perioade atât de încărcate!

Horoscopul săptămânii 15-21 noiembrie: care sunt evenimentele perioadei

Săptămâna 15-21 noiembrie are un prim eveniment marcant pe data de 16, atunci când Vesta intră în Săgetător. E un precursor al aceleiași mișcări, dar a Soarelui, de la sfârșitul perioadei, ce conferă o schimbare a direcției energetice, stârnindu-ne cheful de aventură și determinându-ne să purcedem în căutarea adevărurilor universale.

 doua fete cu par negru care danseaza pe un fundal rosu cu roz

Pe 19 are loc Eclipsă de Lună Plină în Taur. Intensitatea acestui moment e aproape copleșitoare, conducându-ne spre deznodăminte mai mult sau mai puțin dorite în dragoste și în finanțe, dar provocând și dezlănțuiri emoționale cutremurătoare.

Ne recăpătăm voioșia cu intrarea Soarelui în Săgetător, de pe 21 noiembrie, mutare care ne înveselește după o lună atât de sumbră și de complicată. În următoarele 4 săptămâni dispoziția va fi optimistă și aventuroasă.

Horoscopul săptămânii 15-21 noiembrie: ce face fiecare zodie în parte

Berbec. Multe controverse din jurul propriei persoane au fost și sunt întreținute chiar de tine: ai fost conștientă până acum de acest lucru? Tocmai de aceea, astrele insistă că e cazul ca acum să pui accent pe raționalitate. În dragoste, ai parte de armonie și de fericire fiindcă îți permiți să fii vulnerabilă și lași persoana iubită să te descopere exact așa cum ești. Aspectele astrologice complicate ale celei de-a doua părți a săptămânii te provoacă să te gândești la dezechilibrele dintre viața personală și cea profesională și să iei decizii bune din acest punct de vedere. Cu sănătatea stai bine, mai ales că îți vor fi alinate niște simptome extrem de deranjante.

Taur. Călătoriile de afaceri sunt contraindicate în această perioadă, în schimb cele menite să îți aducă amintiri frumoase sunt mai mult decât încurajate. În a doua parte a săptămânii, ai mare grijă cum îți exprimi opiniile, mai ales față de amici, deoarece tinzi să cazi ușor pradă preconcepțiilor și falselor judecăți. Timpul dedicat iubitului e mai restrâns ca în perioadele trecute: vei considera acum că mai important e să ai grijă de tine sau să te ocupi de nevoile celorlalți, ceea ce poate cauza frustrări în relația ta. Fă ceva bun și dezinteresat pentru un om care nu îți va răsplăti niciodată generozitatea.

Vezi care sunt și lucrurile pe care numai zodia Taur le înțelege!

doua maini albe care tin o inima rosie pe un fundal albastru

Gemeni. Intuiția e extrem de importantă pentru tine acum și te va ajuta să te apropii de un tip pe care îl placi mult sau să faci ca relația dintre tine și partenerul tău să fie mai armonioasă și mai profundă. Pe plan profesional ai parte de o oportunitate extraordinară, ce nu se va mai ivi prea curând, dar o poți pierde din cauza izbucnirilor emoționale ale perioadei. Dacă ai suferit de migrene sau ai avut probleme cu articulațiile, astrele consideră că pot fi soluționate mai repede decât ai crede. În cazul în care petreci mult timp cu copiii la tine acasă, poți constata anumite neajunsuri în educația sau în comportamentul acestora și poți decide să iei măsuri imediate.

Rac. Capacitatea ta de lidership este stelară în această săptămână și nu ar strica deloc să îți asumi mai multă autoritate la muncă. O colegă de sex feminin te va ajuta să te afirmi acum și vei colabora de minune cu ea. Pe plan financiar poți primi un bonus consistent: cumpără un cadou pentru un membru mai tânăr al familiei cu acești bani și nu vei regreta câtuși de puțin. Poți organiza ședințe de brainstorming; te vei descurca ideal în cadrul lor. Păcat că starea de sănătate e precară și că te lași ușor influențată de persoanele nepotrivite din viața ta.

Leu. Ai face orice ca să îți îndeplinești obiectivele profesionale și ambiția ta e mai scânteietoare ca oricând în această perioadă. Ești capabilă de realizări mărețe și cu siguranță drumul îți va fi pavat cu succes în carieră. Nu același lucru poate fi spus despre viața personală: fii atentă cu oamenii pe care nu îi cunoști prea bine pentru că ești confuză cu privire la sentimentele lor și poți lua decizii greșite. E o săptămână minunată pentru a face jogging, dar ai grijă la încălțămintea pe care o porți fiindcă ești predispusă la accidente.

Fecioară. Ești capabilă să iei o decizie pe care nu fuseseși în stare să ți-o asumi multă vreme, ceea ce te umple de încredere în tine. Nu te autoiluziona însă că ai scăpat cu totul de probleme. Pe plan personal, timpul petrecut alături de iubit e cel mai prețios. Ai mare nevoie de compania sa, mai ales că simți că nu te mai poți înțelege cu familia. Nu reușești deloc să îți transmiți emoțiile așa cum trebuie. Excelezi în carieră mai ales atunci când faci parte dintr-un grup, unde vei impresiona cu creativitatea ta.

Balanță. Crede că te așteaptă vremuri bune și că te poți bucura curând de prosperitatea care ți-a fost îndelung refuzată până acum. Te înconjoară numai emoții pozitive și ai parte de un elan cum nu ți-a mai fost dat să trăiești de ceva vreme. Ține-te de sport ca să accentuezi aceste sentimente pozitive: orice tip de mișcare, atât timp cât e realizată în aer liber, va fi atât de benefică acum. E cazul să ai însă și niște responsabilități: ocupă-te mai ales de cele față de familie fiindcă altfel te vei confrunta cu resentimentele oamenilor dragi față de persoana ta.

femeie care tine in maini globul pamantesc facut din lumina si de care se apropie o pasare

Scorpion. Viața personală e cu adevărat reușită acum și cu ajutorul iubitului vei reuși să mai contracarezi din stresul inerent acestei perioade. Din păcate, îți lipsește însă încrederea și acest lucru te transformă în victima ideală a unui om care dorește să te manipuleze. Ceea ce pare prea frumos ca să fie adevărat cel mai probabil așa și e. Va exista un necaz în familie care te umple de tensiune. Fă curat în casă și evită alimentele picante ca să mai reduci puțin din anxietatea mentală atroce la care ești supusă în aceste momente delicate.

Citește și: Cele mai irezistibile semne zodiacale - nu-ți mai poți lua ochii de la ele!

Săgetător. Dedică prima parte a săptămânii carierei și îți garantăm că nu vei regreta câtuși de puțin. Nu ezita nici să faci o mișcare riscantă, cum ar fi să începi un proiect dificil sau să îți asumi îndatoriri pe care toată lumea le ocolește: succesul va fi cu siguranță de partea ta. Pe plan familial, ascultă povețele de la un membru mai în vârstă, mai ales cele cu privire la necesitatea de a cheltui mai puțin; acest om știe ce spune. E o perioadă prielnică și pentru a cumpăra o casă nouă și încăpătoare, cu multe dormitoare de oaspeți în care să îți cazezi toate rudele.

Capricorn.  E musai să stai tu cu gândurile tale în această perioadă. Chiar dacă tendința poate fi aceea de a te grăbi, e mai important să dai dovadă de răbdare și să cumpănești la rolul tău în lume și la direcția în care se îndreaptă viața ta. Dacă ai comis o greșeală la muncă, nu căuta să o ascunzi, și nici să o explici: astrele consideră că vei face o impresie mai bună acceptând cu naturalețe și demnitate criticile pe care de altfel le meriți. Prietenii sunt cele mai importante persoane din viața ta acum!

Vărsător. E cazul să te schimbi: acesta este mesajul pe care Universul ți-l transmite. Iar dacă nu îl vei înțelege cu frumosul, va insista cu obstacole pe care le presară în calea ta, cu oameni care ți se opun și cu planuri care se prăbușesc când îți e lumea mai dragă. Un membru al familiei se poartă ciudat cu tine, ceea ce îți va provoca suferință. Nu îți bate prea tare capul ca să îi înțelegi comportamentul, spun astrele. În prima parte a săptămânii, te înțelegi de minune cu iubitul sau cu un membru al familiei, iar ideile pe care le veți pune în practică la comun vor da imediat randament. E musai să te odihnești dacă vrei să îți meargă bine!       

Pești. Stai excelent cu sănătatea în această săptămână, dar nu extrage de aici lecția greșită; aceea că nu mai trebuie să faci nimic ca să potențezi această stare și că va fi mereu ca și garantată. Pe plan financiar, nu ar strica să planifici unele economii. Discută însă și cu familia sau cu partenerul de viață pentru că nu poți fi singura care trudești. Dacă vei ignora aceste aspecte poți ajunge în situația de a te certa cu oamenii apropiați, ceea ce îți va afecta și cariera, unde nu mai poți fi productivă cu atâtea necazuri.

Horoscopul săptămânii 15-21 noiembrie aduce multă intensitate emoțională și probleme de natură sentimentală zodiilor.

Surse: astrosage.com, astroyod.com, sunsigns.com

Surse foto: iStock

Articolul urmator
Cele mai intuitive zodii. Niciodată nu dau greș
Cele mai intuitive zodii. Niciodată nu dau greș
Ce zi a saptamanii esti?
Incepe quiz
Ce zi a saptamanii esti?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.