Horoscop
Înapoi la
Nu Skin
Adevarata Stare de Bine
Optezi sa Impresionezi

Horoscopul săptămânii 16-22 august: zodiile se bucură de liniște în cea mai dulce săptămână a anului

Redactor Andreea Baluteanu
Astrolog Vlad Daia

Articol revizuit de Astrolog Vlad Daia

Despre
Am ca pasiune astrologia de mai bine de 20 de ani, cand am si inceput studiul în acest domeniu fascinant. Am absolvit primul curs de astrologie la ‘Școala de Astrologie Fidelia’, cea mai veche școală de astrologie din România. A urmat a doua diploma in domeniu,...

Nu te poți plânge că horoscopul săptămânii 16-22 august este sărac în evenimente celeste: nici pe departe! Astrele adună laolaltă influențe uneori contradictorii și vizitează cu generozitate zodiile aflate în centrul atenției acum.

Descoperă în rândurile de mai jos la ce să te aștepți de la horoscopul săptămânii 16-22 august! Vezi care sunt principalele mișcări ale planetelor și cum anume îți vor afecta viața de zi cu zi!

Horoscopul săptămânii 16-22 august: principalele evenimente astrologice

Horoscopul săptămânii 16-22 august nu stă deloc degeaba: în prima sa zi, Venus intră în Balanță, unul dintre semnele sale preferate. Relațiile sunt pașnice și liniștite, iar zodiile învață că vorba dulce mult aduce. Nu ezităm să facem compromisuri, dar putem dezvolta și o viziune idealistă asupra iubirii, care ne împiedică să mai aducem în discuție problemele importante pentru că le trecem cu vederea.

fata cu aripi care se roaga cu fundalul cerului in spate

Urmează mutarea lui Uranus în retrograd în Taur de pe 19 august. Luăm o pauză de cinci luni de la surprize neașteptate și suntem lăsate să reflectăm în pace la tot ceea ce am descoperit și am învățat până acum.

Dar punctul culminant al săptămânii este reprezentat de data de 22 august, atât de bogată în evenimente. Avem o Lună Plină în Vărsător, ce ne va valorifica independența și individualitatea, stârnindu-ne și instincte de rebeliune. E de asemenea un moment bun pentru trezirea unei conștiințe colective și umanitare.

Tot pe 22 Soarele își părăsește favoritul Leu și intră în zodia Fecioarei. Accentul este pus acum pe muncă și pe perfecționare continuă, dând startul unei perioade în care spiritul practic e cel mai apreciat. Ne putem ocupa cu succes de sarcinile lăsate neterminate și ne vom concentra fără probleme la activități și obiective de rutină. Dar aceste influențe sunt cumva îndulcite de prezența lui Marte în Fecioară în trigon cu Uranus în Taur, care ne amintește că deși căutăm desăvârșirea, trebuie să evităm obsesia.

Citește și: Marele horoscop al toamnei: ce te așteaptă, în funcție de zodie, în anotimpul fascinant al contrastelor și al schimbărilor

Horoscopul săptămânii 16-22 august: ce fac zodiile în această perioadă

Berbec. Desigur că e important să îți îmbunătățești starea de sănătate printr-o rutină de exerciții și alimentație sănătoasă, dar a dezvolta o atitudine obsesivă e periculos de aproape, mai ales că ne apropiem de sezonul Fecioarei. Marți și miercuri te poți feri de aceste influențe fiind mai degrabă atentă la problemele celorlalți, iar joi și vineri ești sfătuită să meditezi, să te liniștești și să te uiți atentă cum crește iarba. Vei fi răsplătită pentru abordarea ta mindful cu un weekend exact pe placul tău: surprinzător și aventuros, așa că pregătește-te de pe acum.

femei desenata care face yoga intr-un camp seara

Taur. Astrele au luat la cunoștință pasiunea ta pentru vintage și sensibilitatea care te caracterizează și îți transformă săptămâna într-una demnă de un roman al lui Jane Austen. Luni și marți ești curtată de un tip de care îți place, ce recurge la gesturi romantice demne de un Mr Darcy modern și care ar face orice pentru tine. Ești eroina acestei fantezii, iar miercuri atingi o intensitate emoțională copleșitoare. Așteaptă-te la dezlănțuirea pasiunii vineri și chiar la o declarație oficială de iubire sau la o cerere în căsătorie sâmbătă. Abia duminică ești adusă cu picioarele pe pământ, ceea ce nu prea îți place.

Gemeni. Capacitatea de concentrare îți e drastic diminuată la începutul săptămânii, când nici măcar calculele matematice simple nu îți mai ies așa cum trebuie. Ce îți trebuie nu e un manual de gimnaziu, ci un amic care să te ajute. Să delegi din atribuții e primordial acum, mai ales că îți stă mintea la altele. Marți și miercuri ești ocupată numai cu dragostea, iar joi și vineri faci un alt fel de ecuații, de data aceasta emoționale. Ești cuprinsă de nehotărâre și chiar de confuzie. Sâmbătă ai parte de un strop de liniște și de pace, dar duminică ritmul vieții tale se întețește din nou.

Rac. Din păcate, astrele nu prea îți surâd pe parcursul acestei săptămâni. Luni și marți ți se pare că ai fost luată pe sus de un uragan care te poartă la o viteză imposibilă pe deasupra tuturor. Cu toate acestea, îți place acest ritm intens și abia miercuri poți avea șansa de a-l mai tempera și de a te bucura de o ieșire plăcută în oraș. Însă nu la fel de mult îți priește faptul că trebuie să iei o decizie importantă la mijlocul săptămânii și ai face orice ca să scapi de ea. Atât ești de stresată încât sâmbătă poți ajunge la o criză personală dictată de faptul că te presezi atât de tare. Duminică e musai să faci ceva pentru tine ca să mai scapi de aceste senzații de neputință.

Leu. Gândește-te bine la ceea ce ar trebui să faci și să nu faci luni: poate că îți permiți să iei prânzul într-un loc scump și extravagant, dar te vei simți mai bine în restaurantul tău preferat. Marți și miercuri ești mai conservatoare, dar și mai sociabilă ca niciodată, iar din aceste atitudini va rezulta o combinație mai mult decât fericită. Joi ai parte de romantism, însă vineri nici nu îți mai stă gândul la persoana iubită: familia e mult mai importantă pentru tine acum. Sâmbătă poți avea o revelație în urma spuselor aparent banale ale unei persoane apropiate, iar duminică astrele îți sugerează să te apropii din nou de persoana iubită. Invit-o într-un loc care știi că i-ar plăcea mult.

Fecioară. După ce ai bifat o realizare imensă, te gândești de fiecare dată la același lucru: unde să mă îndrept în continuare? Luni reflectezi la viitorul tău proiect, cel care să te reprezinte cel mai bine. Marți și miercuri mintea îți e plină de idei, care mai de care mai ispititoare, dar nu știi ce anume să alegi; astrele îți oferă recomandarea lor, îndemnându-te să mizezi pe acele proiecte care pot face și o diferență în lume. Însă suntem sigure că ceea ce te interesează e părerea prietenilor, așa că nu ezita să le-o ceri: joi și vineri sunt pline de discuții pline de profunzime. Sâmbătă și duminică o urgență de familie te preocupă cel mai tare, aducându-te cu picioarele pe pământ.

Balanță. Fii atentă la tot ce se spune în jurul tău, fie că e vorba despre o ședință la muncă sau despre o discuție cu prietenii tăi despre starea societății actuale: nu știi de unde îți vine următoarea cea mai bună idee a vieții tale. Marți și miercuri ești răsplătită pentru atenția ta și te dovedești favorita tuturor. Prin comparație, zilele de joi și de vineri sunt mult mai reci: parcă nimeni nu îți mai dă atenție acum, dar nu e neapărat un lucru rău, fiindcă ai atâtea atribuții profesionale de desfășurat. Tot la bani te gândești și sâmbătă, iar duminică la ce ai putea obține cu aceste fonduri: e un moment bun ca să îți pui în minte să faci fapte bune și acte de caritate.

Crezi că dragostea poate să te transforme? Află cum te schimbă iubirea în funcție de zodie!

Scorpion. Să faci o favoare unui amic drag ți se pare o nimica toată luni, dar e de fapt un gest extraordinar care va fi recompensat spre finalul săptămânii. Dar până atunci vin zilele de marți și miercuri, când totul e dificil. Să socializezi e greu, să muncești și mai și, chiar și să iei decizii simple pare o adevărată corvoadă. Totul se schimbă însă la 180 de grade joi, atunci când ești cea mai norocoasă persoană din lume, și vineri, când magnetismul și energia vin să întărească deja formidabilele tale calități. Sâmbătă te gândești la renaștere și regenerare, iar duminică îți asumi un risc care te speria, dar care se dovedește una dintre cele mai bune decizii din viața ta.

concept renastere, femeie inconjurata de trunchiuri de COPACI

Săgetător. Amintește-ți că ai o datorie față de cei din jur și că nu trăiești singură pe lume. Aceste gânduri te vor împiedica să dai bir cu fugiții atunci când șeful te irită și simți că nu mai poți. Marți și miercuri ești favorizată de astre, așa că vei emana un magnetism care îi cucerește pe oamenii tăi dragi. Ești cea mai iubită din anturaj acum. Joi preferi însă singurătatea, iar vineri chiar te izolezi pentru că vrei să dai curs imaginației tale și să creezi ceva unic. Sâmbătă e o zi bună pentru a sta și a te gândi unde anume se îndreaptă viața ta, iar duminică îți poți lua gândul de la seriozitate și responsabilități și te poți bucura de viață jucându-te jocuri de societate cu amicii tăi.

Capricorn. Pregătește-te la începutul săptămânii pentru o veste surprinzătoare (și nu neapărat rea), pe care o primești pe cale scrisă, cel mai probabil prin email. Ceea ce te bucură și mai tare, dincolo de informația în sine, este faptul că astfel stai de vorbă cu o persoană de care te îndepărtaseși. Marți și miercuri totul e posibil, sau cel puțin așa îți spui, ceea ce va transforma gândul în realitate. Nu e de mirare că joi și vineri lucrezi intens și ești mai curajoasă ca niciodată: atât ești de concentrată încât cea mai bună idee îți va veni într-un spațiu zgomotos unde poți izola de minune sunetul de fundal. Sâmbătă vrei să stai singură și te îndepărtezi de oameni, dar duminică e cazul să te reconectezi cu persoanele apropiate.

Vărsător. Începutul săptămânii îți provoacă o stare de reverie și o înclinație spre filozofie. Totul pare bine și frumos în viața ta, dar oare chiar așa și e? Astfel de întrebări te preocupă acum, dar ține cont că răspunsul nu va fi neapărat unul așteptat. Marți și miercuri e bine să dai dovadă de scepticism și să nu crezi în nimic ce pare prea bun pentru a fi adevărat. Dar nu lăsa scepticismul să îi îndepărteze pe ceilalți. Ceva ce te deranjează joi și vineri se transformă într-o adevărată obsesie, deși nu îți poți da seama ce. Sâmbătă realizezi despre ce e vorba, dar numai dacă îți permiți un pic de intimitate. Duminică poți socializa, însă numai cu persoanele cu care te înțelegi. Restul nu vor face decât să te enerveze.

Pești. Când iubești pe cineva, te gândești întruna la acea persoană, iar această atitudine descrie de minune începutul săptămânii tale. Deși nu te vezi în fiecare zi cu interesul tău amoros, faci un research susținut la adresa sa. Înțelege însă că profilul de pe social media nu îți spune nimic despre persoana sa adevărată, așa că fă distincție între mit și realitate. Spre sfârșitul săptămânii tinzi să te lași influențată prea tare de anumite păreri din afară și să nu mai asculți de ceea ce îți spune intuiția. Înainte să țipi din rărunchi la cineva apropiat, întreabă-te: chiar ți-a greșit atât de tare încât să merite asta? Duminică șterge cu buretele toate aceste tulburări și îți aduce o zi perfectă, plină de noroc și de armonie.

Horoscopul săptămânii 16-22 august aduce mișcări ale planetelor ce vor îmbunătăți relațiile și vor stimula independența și caracterul practic.

Surse foto: iStock, Pixabay

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (1)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

  Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

  Alege-ti zodia pentru horoscopul de azi Marţi, 21 septembrie 2021

  Cauta un furnizor in zona ta

  top 5 divahair.ro

  • vizionate
  • votate
  • discutate
  1. Horoscopul săptămânii 2-8 august: plouă cu vise îndeplinite în cea mai prielnică săptămână a anului (66539 vizite)
  2. Horoscopul săptămânii 9-15 august: Mercur intră în Fecioară în cea mai bulversantă săptămână a verii (51887 vizite)
  3. Horoscopul lunii septembrie: zodiile pășesc într-o lume a armoniei și iubirii odată cu echinocțiul de toamnă (42022 vizite)
  4. Horoscopul dragostei, săptămâna 16-22 august, anunță obstacole mari în relațiile stabile și începutul unor povești frumoase de iubire (41495 vizite)
  5. Horoscopul săptămânii 6-12 septembrie: de la iubire la manipulare, zodiile trăiesc întreaga pleiadă a sentimentelor (40258 vizite)
  1. Tendințe din modă pe care le vrem cu toții dispărute pe vecie (nota 5)
  2. Cum să îl faci pe bărbatul tău să se (re)îndrăgostească nebunește de tine (nota 5)
  3. Fecioara de august versus Fecioara de septembrie: care este diferența dintre ele (nota 4.8)
  4. Colecția de toamnă StarShinerS este aici! (nota 4.8)
  5. 9 semne mai puțin obișnuite care arată că o căsătorie nu este făcută să dureze mult (nota 4.8)
  1. Horoscopul lunii octombrie: patru planete își încheie retrogradul, dăruind zodiilor puteri nebănuite de vindecare și iluminare (0 comentarii)
  2. Ce spune culoarea părului despre tine? Vopsește-ți părul cu produsele de la Iglow.ro (0 comentarii)
  3. Aspectul fizic este una, aspectul casei este alta - Alege Imperial White (0 comentarii)
  4. 10 Motive să te înregistrezi pe o platformă de întâlniri (0 comentarii)
  5. Horoscop mâine, 22 septembrie: Gemenii ies din crisalidă și se transformă într-un fluture superb (0 comentarii)

  LIKE si intra in universul divelor!