Horoscop
Înapoi la

Horoscopul săptămânii 22 – 28 mai: energiile Universului nu iartă pe nimeni! Deciziile uriașe bat la ușa zodiilor

Horoscopul săptămânii 22 – 28 mai: energiile Universului nu iartă pe nimeni! Deciziile uriașe bat la ușa zodiilor
Ramona Jurubita

Chiar în prima zi a săptămânii, Soarele în Gemeni formează un sextil cu Marte în Leu, iar energiile eliberate de aceste planete vor fi extrem de puternice. Vor influența absolut toate zodiile, care vor deveni, în mod vizibil, concentrate pe activitățile fizice. Multe vor începe să facă sport, să urmeze cursuri de dans, să plece în drumeții sau în excursii.

Astrolog Vlad Daia

Articol revizuit de Astrolog Vlad Daia

Despre
Am ca pasiune astrologia de mai bine de 20 de ani, cand am si inceput studiul în acest domeniu fascinant. Am absolvit primul curs de astrologie la ‘Școala de Astrologie Fidelia’, cea mai veche școală de astrologie din...

Pe 23 mai, Marte în Leu și Jupiter în Taur își unesc forțele. Această conexiune poate reprezenta o provocare pentru toată lumea, fiindcă va diminua motivația. Unele semne din zodiac vor observa că le este mult mai greu decât înainte să se implice în activități psihice. Se vor simți blocate în propria viață, deși își vor dori să devină mai flexibile în gândire.

Abia a doua zi, pe data de 24, când Luna intră în Leu, proiectele creative încep să prindă contur. Aventurile și hobby-urile vor primi mai multă atenție și toți nativii se vor axa pe latura lor creativă. E posibil să nu fie cel mai bun moment pentru comunicare și chiar se poate ca unele persoane să primească vești proaste de la apropiați. Îți e puțin teamă de această zi? Dacă vrei să eviți neînțelegerile, va trebui să fii atent/ă la cuvintele folosite. Tensiunile din Univers nu iartă pe nimeni!

Apoi, pe 26 mai, Venus în Rac formează un sextil cu Uranus în Taur. Această poziționare a planetelor le ajută pe zodii să își extindă cercul social, scoțând în calea lor oameni noi și interesanți. Pe 27, când Luna intră în Fecioară, grija față de rutină va deveni extrem de importantă. Multe persoane se vor strădui să nu-și iasă din ritm, pentru a obține rezultate importante în plan profesional. Indiferent de zodia ta, va trebui să acorzi o atenție deosebită lucrurilor ce, la o primă vedere, par mărunte.

În ultima zi a săptămânii, Soarele în Gemeni și Saturn în Pești își unesc energiile, făcând totul să devină mai complicat. Semnele zodiacale se vor simți copleșite de responsabilități și vor dori să-și amâne treburile din dorința de a se relaxa mai mult. Dacă ai nevoie de o pauză, nu ezita să o iei!

Totuși, pentru a te asigura că faci doar ce trebuie în săptămâna 22 – 28 mai, va trebui să citești previziunile astrale. În galeria foto găsești toate detaliile, pentru fiecare zodie în parte.

Berbec Vezi galeria foto » Taur Gemeni

Surse foto: Pixabay, iStock

Surse articol: AstrologyanswersGaneshaspeaksAstrology

Articolul urmator
Cele mai insuportabile 15 defecte ale zodiei Scorpion
Cele mai insuportabile 15 defecte ale zodiei Scorpion
Ce zi a saptamanii esti?
Incepe quiz
Ce zi a saptamanii esti?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.2 (13)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.